Перейти до змісту

Карта Луцька

keepo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

to serega:

карта створювалась, як доповнення до телефонних довідників Луцька (було таке прохання від декількох знайомих). А то введеш якийсь номер, а воно тобі напише: вул. Тиха... і будеш шукати , де та Тиха ;) .

На тому ж uamap.net нема пошуку по вулицях, а там він є, хоч і не такий, як хотілось би :)

Почав це все в нет викладати, щоб люди користувались і на щось типу тих самих uamap.net він звичайно не тяне.

От такі справи. Думаю кадастр на мене не сильно зуб точить :) , тому якщо хтось допоможе, тюрма йому не грозить :(

• Адміністратори
Опубліковано
to serega:

карта створювалась, як доповнення до телефонних довідників Луцька (було таке прохання від декількох знайомих). А то введеш якийсь номер, а воно тобі напише: вул. Тиха... і будеш шукати , де та Тиха  ;) .

На тому ж uamap.net нема пошуку по вулицях, а там він є, хоч і не такий, як хотілось би :)

Почав це все в нет викладати, щоб люди користувались і на щось типу тих самих uamap.net він звичайно не тяне.

От такі справи. Думаю кадастр на мене не сильно зуб точить :) , тому якщо хтось допоможе, тюрма йому не грозить  :(

Як це нема пошуку, саме на тому сайті він є і досить непоганий, сам же користуюсь.

Опубліковано

Справді пошук на uamap.net є, правда чомусь зараз не працює.

Але як я вже казав карта розроблялась для внутрішнього використання і на якесь ноу хау не претендує. Якщо комусь треба - юзайте , нетреба - не юзайте :(

"Колхоз дело добровольное" (с)

• Адміністратори
Опубліковано
Справді пошук на uamap.net є, правда чомусь зараз не працює.

Але як я вже казав карта розроблялась для внутрішнього використання і на якесь ноу хау не претендує. Якщо комусь треба - юзайте , нетреба - не юзайте :(

"Колхоз дело добровольное" (с)

Та працює, відкривається в новому вікні.

В твому броузері воно мабуть блокується

• 1 місяць потому...
Опубліковано

а у мене є на компі Карта Луцька. вона займає біля 300 мертів, тому ссилочки дати не можу, хіба що хтось попросить певну її частину.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...