Jump to content

Шукаю радянські комедії

VaLeRa

Recommended Posts

Posted

Шукаю радянські комедії: "Опреация Ы", "Кавказская пленница", "Бриллиантовая рука", "Пес барбос необычайный кросс"

Може хтось має - залийте на FTP, або можу приїхати кудись, та забрати болванку за пиво.

Posted

Зара не дома, то точно не можу сказати, але повинно бути щось, можливо навіть все, ввечері скажу точно

Posted

в мене є 2 двдшкі (вищеназвані фільми + ще якісь)..... але я зараз не в луцьку буду десь на наступному тижні.

Posted

в мене є двосторонній DVD "Фильмы Гайдая" (12 стальев, брилллиантовая рука, за спичками, жених с того света, спортлото82, кавказская пленница или новые приключения Шурика, Операция "Ы" и другие приключения Шурика, не может быть!, пес Барбос и необычный кросс, Самогонщики, на Дерибасовской хорошая погода, деловые люди, Иван Васильевич меняет профессию). Можу дати переписати.

пс: доречі, коли заливаєш на фтп трафік забирається? Чи вихідний міський не тарифікується?

Posted
пс: доречі, коли заливаєш на фтп трафік забирається? Чи вихідний міський не тарифікується?

Вихідний міський не тарифікується коли заливаєш на фтп.

Posted
в мене є двосторонній DVD "Фильмы Гайдая" (12 стальев, брилллиантовая рука, за спичками, жених с того света, спортлото82, кавказская пленница или новые приключения Шурика, Операция "Ы" и другие приключения Шурика, не может быть!, пес Барбос и необычный кросс, Самогонщики, на Дерибасовской хорошая погода, деловые люди, Иван Васильевич меняет профессию). Можу дати переписати.

у мну тож така збірка

Posted

то може залий чи як? як-не-як ти в темі раніше, ніж я відписався та й мені мороки менше :rolleyes:

Posted
то може залий чи як? як-не-як ти в темі раніше, ніж я відписався та й мені мороки менше

у мну не датагруп буду в Луцьку можу записати на диск без проблем

Posted

eNyk як в тебе забрати диск та переписати? Пиво з мене. Мені тре на цьому тиждні то все.

Posted
за спичками, спортлото82
Можливо якщо ще комусь потрібно, то я заллю на фтп

Залий, будь-ласка, вищевказані фільми на обмінник!

Posted

блін! Люди! Моя вина :huh: Ви-то мені плюси поставили, а якість-то не ахті

Video: MPEG2 Video 352x288 (4:3) 25.00fps 4000Kbps

Audio: Dolby AC3 48000Hz stereo 192Kbps [Audio]

Subtitle [subtitle]

Ну така вже збірка. Вибачайте...

пс: "За спичками" знайшов в себе кращої якосі, то викладу його і з DVD "Спортлото 82"

ftp://ftp.lm.lutsk.ua/Video/Films/Gajdaj/ - в цій папці два фільма

Posted

Ви вже домовилися заливати/передавати, то я й не дивився, сьогодні значить гляну. Точно пам"ятаю, що має бути два ДВД диска фільмів Гайдая ;)

Posted

напиши яка якість. Бо в мене є Video: MPEG2 Video 352x288 (4:3) 25.00fps 4000Kbps; Audio: Dolby AC3 48000Hz stereo 192Kbps і є можливість передати з рук в руки (щоб не грузити фтп).

Posted

По 4 фільма на ДВД диску. Нагадайте як глянути яка якість в оригінальному ДВД диску

Posted

зроби хоча б так як на картинці.

Або відкрий один vob файл в класичному медіаплеєрі/пкм/властивості

post-6285-1258577174.jpg

Posted

Yurik якщо можеш залити - залий будьласка. Або можу десь підскочити та взяти диски щоб переписати.

Posted
блін! Люди! Моя вина :huh: Ви-то мені плюси поставили, а якість-то не ахті

Video: MPEG2 Video 352x288 (4:3) 25.00fps 4000Kbps

Audio: Dolby AC3 48000Hz stereo 192Kbps [Audio]

Subtitle [subtitle]

Ну така вже збірка. Вибачайте...

пс: "За спичками" знайшов в себе кращої якосі, то викладу його і з DVD "Спортлото 82"

ftp://ftp.lm.lutsk.ua/Video/Films/Gajdaj/ - в цій папці два фільма

Нормал. А ти думаєш як раніше дивились по ящику то була краща якість.

Щодо "Спортлото 82" то хотілося б звісно кращого, а "За спичками" в досить хорошій якості.

Дякую за фільми!

Posted

На фтп в папці відео - фільми папки VIDEO_TS і VIDEO_TS_2, або пишіть в аську для отримання болванок 225111008 чи телефонуйте 0502943855

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...