Перейти до змісту

Куплю корпус Siemens M65

sunichka

Рекомендовані повідомлення

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Недавно собі шукав. Найшов і купив. 20 чи то 25 грн. заплатив, точно не помню. Але потім взяв дихлоритан, нарізав пластмаси і ізрядно поклеїв свого старого. багато дуже мороки і пару днів сохнув, але там оригінальна пластмаса якісніша за ті корпуси що пропонуюця на заміну то я попробував і вишло нормально.

З корпусами до М65 скрутно, бо різінки і залізо взагалі не реально найти.

в комлект іде передня половинка корпуса із склом на екран і кришка до батереї. якщо тебе спасає те що є. можу тобі віддати те що собі купив - 20 грн. колір - чорний.

Опубліковано
Недавно собі шукав. Найшов і купив. 20 чи то 25 грн. заплатив, точно не помню. Але потім взяв дихлоритан, нарізав пластмаси і ізрядно поклеїв свого старого. багато дуже мороки і пару днів сохнув, але там оригінальна пластмаса якісніша за ті корпуси що пропонуюця на заміну то я попробував і вишло нормально.

Дякую за пораду! Буду намагатися зклеїти бо потрібна якраз задня частина

• 4 тижня потому...
Опубліковано

А як на рахунок нормальних корпусів до CX65/CX70? Можна щось людське підшукати? Якщо не помиляюся, то плата M65 туди має ставати без проблем, зато немає тих резинок всяких.

Опубліковано

Корпус не клеил за отсутсвием времени :D .

А Сане спасибо за идею! Щас у Google спрошу про совместимость корпусов

Опубліковано

Я не заперечую, що в Інтернеті можна знайти все або майже все. Але всерівно не тоді, коли воно вкрай треба :-).

SOLO. ти сам пробував знайти підходящий варіант? Ти дійсно впевнений що покупка буде виправданою?

На тому ж http://gsmserver.com.ua/ корпусів до M65 немає - http://gsmserver.com.ua/shop/spares/housings/siemens/.

І тут вже говорилося про якість тих "корпусів". Краще дійсно пошукати трупа в оригінальному корпусі. Тільки от проблемка в тому, що я за останні пару років не бачив жодного M65 в якого був би рідний корпус в хорошому стані.

• 4 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...