Перейти до змісту

Замовлю журнальний столик

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Треба журнальний столик. Такий:

1200918151.jpg

Висота: 450 мм

Ширина (довжина): 1000 мм

Довжина (ширина): 600 мм

Хтось може зробити?

Прохання до модераторів: не виправляйте, будь-ласка, слово "замовлю" в назві теми на "куплю". Готового такого столика не існує, це всього лише 3Д-модель. Відповідно, столик можна тільки замовити, щоб хтось зробив.

Опубліковано

Якшо його робити - ціна буде космічна, це я гарантую. Колись мав діло зі склом в такого собі Діми - робив з нього любе-рябе, але де він зараз знаходиться - не в курсі.

Але marko має туєву хучу каталогів, з того шо він возить, точно бачив там шось більш-менш подібне.

Опубліковано

Ді, все-таки цікавить варіант зробити :) За ценой не постоім, аби було так, як воно є :) Може, місце склейки якось і закриємо, щоб не ультрафіолетом робити, а шурупами...

Марко каталог дав, я вже дещо вибрав, може й замовлю - ну але то не то...

Опубліковано
Якшо його робити - ціна буде космічна, це я гарантую. Колись мав діло зі склом в такого собі Діми - робив з нього любе-рябе, але де він зараз знаходиться - не в курсі.

Але marko має туєву хучу каталогів, з того шо він возить, точно бачив там шось більш-менш подібне.

Если имеете в виду Диму Передрия (Стеклоцентр), то они сейчас на территории пластмасового завода, если надо могу дать телефон его.

• 5 тижнів потому...
Опубліковано
Треба журнальний столик. Такий:

1200918151.jpg

Хтось може зробити?

Прохання до модераторів: не виправляйте, будь-ласка, слово "замовлю" в назві теми на "куплю". Готового такого столика не існує, це всього лише 3Д-модель. Відповідно, столик можна тільки замовити, щоб хтось зробив.

можна зробить, якщо ще цікавить.

Опубліковано

140 кольорів

ціна 1750 грн.

на фото оригінала висота нижка.

post-6241-1260969754.jpg

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Столик куплено, правда, не такий - але який вже був, ще 15.12.2009 р. Приношу вибачення, що не закрив топік раніше. Але тема висіла понад місяць до покупки, всі бажаючі могли відгукнутися раніше...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...