Перейти до змісту

Шукаю квартиру на Новий Рік

yurkkkin

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шукаю квартиру на новорічну ніч!. Значіть так. Буде компанія до 5-7 чоловік (Всі вихованні та адекватні люди)

Незнаю чи проблема це . але найстарший в компанії це я (17 років)

В минулому знімав квартиру ,так що не тримайте за *лоха*

Розгляну усі варіанти (ціни також пишіть будь ласка)

зі. Якщо вже буде така ласка то буде дуже супер якшо буде район 40а.

Якшо треба буде когось зі 20+ років , буде.

Опубліковано
Шукаю квартиру на новорічну ніч!. Значіть так. Буде компанія до 5-7 чоловік (Всі вихованні та адекватні люди)

Незнаю чи проблема це . але найстарший в компанії це я (17 років)

В минулому знімав квартиру ,так що не тримайте за *лоха*

Розгляну усі варіанти (ціни також пишіть будь ласка)

зі. Якщо вже буде така ласка то буде дуже супер якшо буде район 40а.

Либо это тема не в том разделе, либо ты просто юморист.

Аргументирую: Для 5-7 адекватных людей (из которых старшему 17, хм я б уже задумался над адекватностью) хотя !!!!!! Если прикольно разобраться и поставить 5- 10 вэб-камер думаю можно былоб и сдать вам бесплатно.

И так продолжаю .... Поиск задан не корректно :) 5 - 7 ---- это выглядит странно 2на2 или 3на3 -- ну это как бы нормально , а 5 или 7 ..... это адекватностью не пахнет! Конечно я не прав! Вы все очень хорошие люди (старшему 17).. Либо это АХРЕНЕННАЯ пьянка с дебошем либо афигенно прикольный разврат :) я уже молчу про мужеложество :)

А какие ты ожидал ответы в этой теме? Если тут попахивает извращением - либо совращеним,либо содействим совращению с несовешеннолетними! а?

Опубліковано

*Які всі дорослі смішні та розумні*(с)

Форум пов'язаний з питаннями купівлі/продажу/оренди нерухомості в Луцьку та Волині. Недвижимость Луцка и Волыни. Аренда квартир.

мені потрібно написати це в розділі Пошук замовлення ? омг

5-7 потому что еще до нового года много времени , и точней (те 2 человека) скажут к новому году.

Одно не пойму... Для тебя Подросток , это маньяк который хочет напиться и перетарарахать всех и везде? хи... Смешной однако.

Если для тебя так важно то будет 4 мальчика и 2-3 девочки ( Да и это.... Груповуху не люблю)

Попрошу писать только по теме. DarkMonk Особливо прошу цього пана

Опубліковано

to m1sc: Да не обижайся ты, я не чего не имею против. Просто тема показалась смешной. Ну это типа " Сниму хату для поно сьёмок". Как думаешь много сдадут? А насчёт подростков, маньяками конечно не считаю , а вот напиться и трахать :) всё что шевелится - это я не погорячился :) ..кхм продолжать не буду .... лично тебя не хотел обидеть :) посто ты написал смешно ...

Опубліковано

дуже радий що порозумілися .

мы компанией не первый рас снимаем квартирку на 1-2 дня (новый год) просто сейчас пропал постоянный владелец квартиры.и у нас трабла , люди есть,а квартиры нету =(

ну понятно что нам в руки никто не даст ключи от чужой квартиры ))) Так что я дописал в 1 посте что Взрослый при *уточнениях условий* будет присутствовать

Опубліковано
Ну это типа " Сниму хату для поно сьёмок". Как думаешь много сдадут?

думаю очередь будет, т.к. цена будет раза в три дороже :)

сорри за офтоп

Опубліковано
Ну это типа " Сниму хату для поно сьёмок". Как думаешь много сдадут?

думаю очередь будет, т.к. цена будет раза в три дороже :)

сорри за офтоп

а як ще дописать - господарям квартири вільна участь в сйомках і кастінгах акторів - ваще буде аншлаг :D

Опубліковано
а як ще дописать - господарям квартири вільна участь в сйомках і кастінгах акторів - ваще буде аншлаг :D

угу, а ще дати безкоштовну онлайн-трасляцію в інтернет!!

Опубліковано

Ой да ладно вам :D:D . Не в СРСР живемо. Ну яке це свято в компанії мам і бабусь? Якби вони задумали развратом займатись, то даю 100% що шукали б через газети, а не на форумі. Автору +1 за те, що уже зараз підшукує місце, а не в останній тиждень :smile-zachot:

Опубліковано

як на мене, цілком нормальні квартири... правда, не знаю за ціну...

але наврядчи здадуть для бухої кампанії на Новий Рік.

Там потім ремонту може бути на сумму в 10 раз більше ніж зароблять :)

Опубліковано

Естественно )

Їм пофігу шо там буде.... беруться документи береться відповідальність . якісь проблеми.... Відповідай!

Опубліковано

ай не.... хто буде шукати ... якщо договортись з дом.власником нормально . то всьо буде ок)

Взял на заметку. сайт.

Опубліковано

Ну давайте розмишляти логічно.

Якщо без разврату то можна погуляти і на вулиці (чай не рашкостан - морозів зараз в нас зимою немає) - в закладі якомусь замовити стіл якраз на 5-7 чоловік і прекрасно погуляти.

А в квартирі якщо без разврату, на мою думку, скучновато буде

Тим більше 15 років..

Опубліковано
Ну давайте розмишляти логічно.

Якщо без разврату то можна погуляти і на вулиці (чай не рашкостан - морозів зараз в нас зимою немає) - в закладі якомусь замовити стіл якраз на 5-7 чоловік і прекрасно погуляти.

А в квартирі якщо без разврату, на мою думку, скучновато буде

Тим більше 15 років..

:D:lol: Ой не можу. Ну може і и справді без разврата? А тільки попойка?

Опубліковано

я бачу я такий популярний....... мене всі знають який я, омг.....

а просив без флуда. От таке в нас панство .. ДЯКУЮ.

Стоп. я не понял. А какая извените нафиг разница ВАМ кто я и что я, У вас нету квартиры что бы здать ? ну то гуляйте в других топах. Я просил по делу.

Опубліковано
Закрийте тему. квартиру нашов.

дякую за флуд і розуміння

привикай тут постійно таку х*йню напишуть якщо треба щось насправдів .... "аби поржать".

я бачу я такий популярний....... мене всі знають який я, омг.....

і це допоможе зробити тебе ідіотом ..... це щось із розділу

m1sc + 1

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...