Перейти до змісту

Флокування

RelleX

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Знає хто де можна в нас в Луцьку купити ФЛОКАТОР або може хтось зробити його і взагалі роблять в нас флокування?

• 5 місяців потому...
Опубліковано

Знає хто де можна в нас в Луцьку купити ФЛОКАТОР або може хтось зробити його і взагалі роблять в нас флокування?

У мене є дана річ.

• 9 місяців потому...
Опубліковано

На даний час в луцьку зявилась фірма Flok Dekor.

Вони проводять флокування на своєму обладнанні. Флокують будь-яку поверхню.

Я собі вже встиг зафлокувати системник і мишку =). Обійшлось все дуже дешево =). Тепер нарадуватись неможу =).

До вечора добавлю фотки своєї мишки і системника. Заціните будьласка ;)

Опубліковано

За мишку і системник я заплатив 235 грн!. Якщо цікаво можу скинути адресу і телефончик =)

Опубліковано

Мишку - я ще розумію. А системник для чого? Щоб пилу бульше збирав?

Системник флокований наоборот пил більше відштовхує плюс звукоізоляція збільшується на 30% плюс дешевше оновлення системника =)))

Опубліковано

Системник флокований наоборот пил більше відштовхує

А механізм відштовхування можна пояснити? :smile3:

Опубліковано

Системник флокований наоборот пил більше відштовхує

А механізм відштовхування можна пояснити? :smile3:

антистатика - проста фізика ! :0011:

Опубліковано

За рахунок чого антистатика??? За рахунок клею чи порошку. Чи за рахунок високої напруги на флокаторі заряд лишається після закінчення флокування на все життя??? І ціна залежить дуже від компонентів. Китайським буде в рази дешевше.

Опубліковано

За рахунок чого антистатика??? За рахунок клею чи порошку. Чи за рахунок високої напруги на флокаторі заряд лишається після закінчення флокування на все життя??? І ціна залежить дуже від компонентів. Китайським буде в рази дешевше.

китайський облізе менше ніж за 2 місяця ;)

Опубліковано

хлопці, шо за запитання такі?. Я ж не виробник =). Зверніться на фірму і вам дадуть відповідь на всі ваші питання. Одне шо можу сказати, корпус в мене тиждень і небачу щоб пиль швидше приставала ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...