Перейти до змісту

Nokia N73 ME


Рекомендовані повідомлення

маю Nokia N73 ME були замічені тормоза та глюки в навігації чи може виправити ці проблеми прошивка та наскільки безпечно прошивати в домашніх умовах так як я із цим ще діла не мав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скачуєш з офіційного сайта нокії програмку і вона все робить сама, при цьому спочатку бекапить все з телефону

розклади все по полицям! в мене друг теж прошивав тільки от моторолу і шось там в нього непішло і сказав йому тел гудбай! троха боязко

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

качаєш Nokia Software Updater -- підключаєш телефон до комп'ютера з допомогою кабеля -- запускаєш програму, вона оприділяє телефон і знаходить тобі саму нову офіційну прошивку -- запускаєш оновлення прошивки -- чекаєш кілька хвилин і все готово.

Перед тим не забудь зробити бекап контактів і іншої важливої інформації на картку, картку перед прошивкою бажано вийняти :)

Будуть питання звертайся 225111008, в мене був такий телефон кілька разів його перешивав, потім ще інші смартфони шив :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок тормозу навігації, то в усіх N73 є ця проблема, порівняно з іншими. А перешивка нічого суттєвого не дасть, хіба шо змінить прошику на нову версію і виправить виявлені пемилки в попередніх версіях (кажу як користувач N73-ї).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ще не перешив, то дам кілька порад крім тих, що вже були написані: в процесі прошивки в телефоні має стояти сімка на яку теоретично ніхто не буде телефонувати і відправляти смс (бажано така, що не реєструєсться в мережі); бекап роби, але з нього не відновлюй дані на свіжопрошитий тел, оскільки разом з корисною інфою ти повернеш на тел хвости і решту проблем (краще просто збережи контакти, а решту перевстановиш); в процесі прошивки ні за яких умов не відключай і не бери до рук тел (поп-порт там дуже не продуманий), результатом таких маніпуляцій може бути мертвий телефон і як наслідок візит до сервісного центру, або кілька годин вивчення інструкцій по прошиванню за допомогою Джафа і піднімання телефону в "дедмоде"; і ще, після прошивки зроби хард-ресет (інколи після прошивки автозагрузка не працює) і форматни карту пам"яті, перед цим скопіювавши тільки необхідні файли (ситемні папки не трогай, це лишні хвости);

І ще одна порада, якщо хочеш, щоб телефон працював швидше: не став тем невідомого походження, створених людьми з гарним почуттям смаку, але з кривими руками.

Якщо виникнуть ще якісь питання стосовно прошивки за допомогою НСУ, то звертайся....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Есть один существенный минус обновления прошивки через инет. При прошивке через инернет может умереть тело так , что восстановление может обойтись до 50 уе (когда слетит IMEI или сертификаты) . Уже не раз приносили подобные тела.

Так что это личный выбор каждого на свой страх и риск. Моё мнение - лучше прошить на проф. аппаратуре .

Пиши в асю , поможем

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

краще всього (якщо шитись вдома) витягнути прошивку під програму Phoenix і прошити нею ж або за допомогою програми JAF (я завжди шиюсь саме JAFом). Детальніше -- ТУТ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всім вдячний за поради тел прошитий все гуд. Yurik та DJ NeO +1. тему можна закривати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...