Перейти до змісту

Порадьте УПС

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне потрібно ББЖ на 1000ВА(600Вт), може бути офлайновий, головне щоб тримав при повній нагрузці на менше 10хв, ну і чим дешевше тим краще...

Опубліковано

я б радив APC. вдома стохть кіловатник - справляється на всі 100%

а товариш купив колись мустек - так в нього комп ресетився коли дружина пилосос вмикала.

Опубліковано

Потреби ?

Я б порекомендував АРС Смарт. Випрямить струм/напругу і триматиме довго. Дорожче за всякі Мустекі БНТ і їм подібні. Але, того варті.

Опубліковано

апц то кльово, але ж в мене був такий випадок на конторі стоїть на сереврі апсі 1000 а на всіх машинках поверкоми дешеві по 40 у.е., того року коли були морози і не включали опалення то народ грівся обігрівачами електричними...

закінчилось то все тим, шо апсі їздив два рази в ремонт (раз підгоряли контакти реле, другий шось так глючило), а поверкоми працювали довго та щасліво по цей день....

на апсі прийшлось поставити попередньо стабілізатор напруги... пісячого він знов себе став оправдувати як кльовий упс...

Опубліковано

Стоїть вдома Powercom Imperial IMD-625AP - все ОК, нормально переключається на стабілізатор і акумулятор, на акумуляторі тримає комп ~10хв. APC (на жаль) в категорію "чим дешевше тим краще" не входять. Швидше в "краще, але не дешевше" :) Погано тільки, що більшість упсів некоректно працюють з блоками живлення з Active PFC, через це мушу сидіти на старому БЖ з PPFC.

Опубліковано
апц то кльово, але ж в мене був такий випадок на конторі стоїть на сереврі апсі 1000 а на всіх машинках поверкоми дешеві по 40 у.е., того року коли були морози і не включали опалення то народ грівся обігрівачами електричними...

закінчилось то все тим, шо апсі їздив два рази в ремонт (раз підгоряли контакти реле, другий шось так глючило), а поверкоми працювали довго та щасліво по цей день....

на апсі прийшлось поставити попередньо стабілізатор напруги... пісячого він знов себе став оправдувати як кльовий упс...

якщо ферарі заправляти розбавленим бензином - вона теж поганенько буде їздити... і недовго :)

Опубліковано

Всім дякую за поради, але появилась інформація що ББЖ повинен монтуватися в 19" стійку, з можливістю підключення зовнішніх акомуляторів(не обовязково, але бажано), поки дивлюсь на IPPON Smart Winner 1000 або Mustek PowerMust 1000 NetGuard, але щось їх ніде немає в наявності...

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...