Перейти до змісту

"Швидкі" розлітались?

fedot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

За минувшу годину до півтора десятка швидких пронеслося при "світломузиці" попри мої вікна....Це якась надзв. подія трапилася, чи сплеск захворюваності в Лучан?

П.С. В середньому в один і той же час, окрім сьогодні, за дві-три години проїжджає їх 1-2 штуки...

Опубліковано

Ось матеріал ТСН, щойно дивився у новинах,мо й до нас(тьху-тьху)докотилось...

У новинах ще казали,що схожа ситуація починає спостерігатись майже у всіх прикордонних(західних) областях

Опубліковано

Рыдай. Буквально вчера-позавчера в Луцке умерла девушка (?). Беременная, 3-й месяц. Грипп, давший осложнения в виде пневмонии. "Спасала" ребёнка и не пыталась лечиться.

Опубліковано
Рыдай. Буквально вчера-позавчера в Луцке умерла девушка. Беременная, 3-й месяц. Грипп, давший осложнения в виде пневмонии. "Спасала" ребёнка и не пыталась лечиться.

Кум казав, що в них на роботі (пенсійний фонд) теж жінка померла від запалення легенів, 35 років....

Опубліковано

Заким покурив (приблизно 5 хвилин), у вікно побачив, що від станції Швидкої виїхало 4 машини - всі із ввімкненими маячками, але без сирен.....

Починаю непокоїтись - явно щось коїться, але ніхто не знає що саме....

Район какой?

пр. Перемоги, початок мосту.

Опубліковано

біля 17:30 вертався з роботи, був у краї на шевченка - так пронеслось дві швидких в напрямку чернишевського, з інтервалом 5-10хв. Через 30хв був на ковельскій - пронеслись даішники з мигалками в строну лісництва....

Опубліковано
І найцікавіше - їхали всі без сирени.

Не сказав би. По Соборності повз мене пролетіла з такою "музикою", що ледь вуха не позакладало. Я якраз переходив дорогу від Гостинця, то пропускав "швидку" на переході.

Опубліковано
І найцікавіше - їхали всі без сирени.

Не сказав би. По Соборності повз мене пролетіла з такою "музикою", що ледь вуха не позакладало. Я якраз переходив дорогу від Гостинця, то пропускав "швидку" на переході.

був ввечері на машині маршрутом ДПЗ-Лучеськ-Перемоги-Набережна-Галицького-Дпз небачив ні швидких ні сирен ні мігалок. Панікуєте народ, помню я якось за фосфор писав - навіть в газеті надрукували :D

Опубліковано
був ввечері на машині маршрутом ДПЗ-Лучеськ-Перемоги-Набережна-Галицького-Дпз небачив ні швидких ні сирен ні мігалок. Панікуєте народ, помню я якось за фосфор писав - навіть в газеті надрукували :D

Не панікуєм, а констатуєм факти. Та й подібне відбувається в Луцьку не кожен день, от звідси і природнє бажання знати причину цього всього.

Опубліковано
Не панікуєм, а констатуєм факти. Та й подібне відбувається в Луцьку не кожен день, от звідси і природнє бажання знати причину цього всього.

Може знов якийсь кандитат в прези заїхав до нас?

Опубліковано

Попробую трохи заспокоїти народ. Дружина працює в обласній дитячій, ніяких чуток-пліток не підтверджує. Осінь, загострення, інші фактори, збіг обставин і не більше. Вдихнули-видихнули, допили пиво і спати. І нехай вам присняться ..ні (хто які бажає) сни :D :D :D

Опубліковано

Значить, думаємо логічно.

Маршрутки їздять - це ясно. Заробляють гроші.

На тролейбусі стільки, скільки на маршрутці не заробиш. Отже, тролейбуси в Луцьку не їздять, бастують.

"Швидка" по Луцьку їздить. Але не за грошима. Висновок: в "швидкої" - флеш-моб :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...