Перейти до змісту

Проблема з Wi-Fi

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Така ситуйовина.

Позавчора зранку вирубали світло чи просто був непоганий перепад напруги. Ввечері виявив, що комп перестав бачити мережу.

По обладнанню: 

1. модем D-LINK DSL-2640U з точкою доступу.

2. мережева Wi-Fi - D-Link AirPlus DWL-G520.

Відстань від модема до компа - до 7 метрів. Раніше все працювало без проблем. 1,5 роки.

Спочатку думав, що проблеми з модемом, оскільки комп підключений до безперебійника. Спробував перенести модем ближче до компа. На відстані 3,5 метра з живленням модема від іншої розетки та сама єрунда. При підключенні модема до ББЖ на відстані 2-х метрів від компа мережева починає бачити модем. При наступному встановленні модема в його старе місце розташування - зв'язок обривається. 

Пробував переставляти дрова на мережеву, пробував перекидати з одного слота в інший. Нічого не міняється. Зв'язок з'являться тільки при максимальному наближенні модема до компа. 

Можливо хтось зтикався з такою проблемою та знає її вирішення?

P.S. З ноута зв'язуюсь з модемом без проблем.

Опубліковано
ресетни модем. І перенастрой.

може там настройки глюкнули.

Ну а як же тоді пояснити нормальний зв'язок з ноутом? 

Опубліковано

при перепадах напруги, внутрішня антенка в АР як правило може "підгоріти" і сигнал стає дуже слабким, нічим це не лікується, це у випадку із АР, можливо проблема не в АР а в клієнті, позич в когось мережеву ВіФі для тесту, думаю шо твоя в компі ВіФі помирає...або ж контакти резинкою протри..варіантів може бути не мало, потрібно дивитись..

З.І. перш за все визначити в чому проблема, чи в АР чи в клієнті, а вже потім відштовхуватись далі...

Опубліковано

Ясно. В неділю буду експеремнувати. Тільки якби підгоріла антена в модемі - вона б підгоріла для усіх пристроїв. А тут комп його не бачить, а ноут бачить. 

Та й помирати ранувато для мережевої. Всього 1,5 роки стоїть. Комп підключений через УПС

Можливо сьогодні ще спробую з'єднатись без точки доступу комп-комп.

Опубліковано

Декілька разів наблюдались такі картини:

після глюків, чи то пеерпади напруги, чо то вірусна активність, на компі не бачаться безпровідникові мережі....

допомагало переустановка вінди, оскільки так і знайти причину не вдавалось....

були варіанти шо удалявся пристрій та пеерустановлювались дрова і все працевало...

або якшо пристрій псі, то міняємо слот, якшо усб то міняємо порт..

треба експерементувати...

Опубліковано
Декілька разів наблюдались такі картини:

після глюків, чи то пеерпади напруги, чо то вірусна активність, на компі не бачаться безпровідникові мережі....

допомагало переустановка вінди, оскільки так і знайти причину не вдавалось....

були варіанти шо удалявся пристрій та пеерустановлювались дрова і все працевало...

або якшо пристрій псі, то міняємо слот, якшо усб то міняємо порт..

треба експерементувати...

Пристрій ПСІ. Слот мінявся вчора. Дрова перевстановлювадись. Толку 0. 

Так якби не бачив взагалі. А так на відстані 2-х метрів бачить - 3,5 - не бачить. Вінду перевстановлювати - день пропав. 

Опубліковано
Пристрій ПСІ. Слот мінявся вчора. Дрова перевстановлювадись. Толку 0. 

Так якби не бачив взагалі. А так на відстані 2-х метрів бачить - 3,5 - не бачить. Вінду перевстановлювати - день пропав. 

вінду не треба перестановлювати, тут така справа, якшо глюк софтовий, то воно або працює або ні...

ше рекомендую погратись з налаштуванням модема: поміняти режим АП - включити 11М, і ше спробувати міняти канали,

ну і в такому випадку всетаки варіант шо вафайці на компі приходить кирдик то не виключено... також спробуйте з антенкою та без, чи є ефект? мо хтось антеку скрутив? кіт отгрирз наприклад за то шо його хтось обідив :)

Опубліковано

Антена мінялась місцями з модемом та мережевою в компі. Антену ніхто не скручував. Котів не ображаю по причині їх відсутності. 

Опубліковано

Таки більшість всього підгоріла антена в роутері. Дальність сигналу таки зменшилась. Перепрошивка, резет, переналаштування нічого не дали... Модем працює, але потрібного ефекту немає. Прийдеться купувати новий... Тільки можливо хтось порадить цікавішу модельку. 

Читав десь, що є модеми з ТД, в яких є функція підключення вінта з можливістю настроювання ФТП, Download Master, Torrents? І де його можна в Луцьку придбати. Дякую.

Опубліковано

А, чим можна захиститись від такої ситуації? На ПК упс стоїть. А модем, роутер, радіо телефон, свіч. Всі ось ці девайси на 12v. Чим їх захистити? Бажано не дуже дорого.

Опубліковано
А, чим можна захиститись від такої ситуації? На ПК упс стоїть. А модем, роутер, радіо телефон, свіч. Всі ось ці девайси на 12v. Чим їх захистити? Бажано не дуже дорого.

Мабуть таки і їх потрібно на УПС вішати...

Опубліковано
Таки більшість всього підгоріла антена в роутері. Дальність сигналу таки зменшилась. Перепрошивка, резет, переналаштування нічого не дали... Модем працює, але потрібного ефекту немає....

так я тобі про це і говорив ще 21/10/2009 в попередньому моєму пості :)

З.І. біля мене сидить товариш який також намагався зробити сітку із АР в якій підгорівша антенка .. рузультат плачевний :D

Опубліковано

Мабуть таки і їх потрібно на УПС вішати...

Так в упсі тільки виходи спеціально для ПК. А не для звичайної вилки на 220v. :(

Опубліковано

Купуєш подовжувач на достатню кількість розеток і жертвуєш одним упсовим дротом.

5 хвилин і готово.

SVENSpecial_1.jpg

Опубліковано

А-а-а-а-а. Пристрельте мене.В мене якраз є такий кусок тільки до БЖ, а не до упса. Тобто другий кінець такого проводу. :(:angry2: Ну чому мені не везе? А вже був зрадів, що дешево захищу свої девайсики.

Опубліковано

Так купи його....таким же монітор живиться від БЖ компа.

Або купи той самий другий кінець-вилку( той що зображений на малюнку)

Опубліковано

Можливо хто підкаже, чи є шанси відремонтувати дану залізяку? Ато так якби й працює, але не так, як хотілося б. А викидати шкода.

Опубліковано

Чув, краєм вуха, що проблема може бути у БЖ до самого Роутера (АДСЛ модема) . Хворобливі вони, хоча і класні по функціоналу.

Спробуй занести в ремонт сам БЖ.

Опубліковано
Читав десь, що є модеми з ТД, в яких є функція підключення вінта з можливістю настроювання ФТП, Download Master, Torrents? І де його можна в Луцьку придбати. Дякую.

В мене похожий, asus wl 500gp,сам качає/роздає торенти, піднятий фтп, який видно з нету, піднятий вебсервер, можна вкинути mpcs для шари і т.д, тільки він без адсл модема, модем вже є в wl600g, почтиай темку про роутери асус http://wl500g.info/showthread.php?t=3921

Опубліковано
Чув, краєм вуха, що проблема може бути у БЖ до самого Роутера (АДСЛ модема) . Хворобливі вони, хоча і класні по функціоналу.

Спробуй занести в ремонт сам БЖ.

Проблему з БЖ пережив 0,5 року тому. Тоді він просто почав світитись червоною лямпочкою і нійких ознак життя не подавав. Знайшов схожий по напрузі БЖ від сканера. До цього часу працював намана. Допрацювався...

Опубліковано

Принаси. Подивлюсь шо там в ньому сталось. Нещодавно був теж 2640 - дуже капризні вони по живленню, хоча бж там грамотні, інмпульсні йдуть, а не так як в свічах - транс+діодний міст+кондер )

Опубліковано
Принаси. Подивлюсь шо там в ньому сталось. Нещодавно був теж 2640 - дуже капризні вони по живленню, хоча бж там грамотні, інмпульсні йдуть, а не так як в свічах - транс+діодний міст+кондер )

Проблема з блоком живлення була. Пів року тому. Замість рідного поставив від сканера HP. Пропрацював після того 6 місяців без проблем. А от після останнього перепаду напруги знову почала світитись червона лямпочка. Думав, що та сама проблема. Але після вимкнення та вмикання все запрацювало, крім Wi-Fi...

Що і куда нести? Оригінальний блок живлення + модем чи всі блоки живлення + модем? Коли можна принести?

Опубліковано

гиги...

то в мене також була ситуація тільки от не з роутреом а зі свічом:

згорів бж... дивлюсь параметри, беру схожий все працює...

і так дсь до року.... потім починаються глюки - підвісання, нстабільна робота мережі і таке інше....

поміняли свіч і все ок...

як потом виявилось, піся вскритія, печатна плата під мікрухами була чорновата, судячи по слідам від кльового перегріву, і все тому - бж схожий на оригінал...

робіть висновки панове...

мені то свіча не шкода, оскільки він відпрацював своє.... і мені ніколи не подобались сюрікоми....

в іншому випадку з живленням обладнання потрібно бути уважнішим...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...