Romek Опубліковано 4 Вересня, 2009 в 07:52 #1 Опубліковано 4 Вересня, 2009 в 07:52 Не впевнений, але можливо такого фото тут не було ще. Братський міст (Казимира Великого) ще без бюстів.
Otto Kreer Опубліковано 4 Вересня, 2009 в 08:52 #2 Опубліковано 4 Вересня, 2009 в 08:52 Не впевнений, але можливо такого фото тут не було ще. Братський міст (Казимира Великого) ще без бюстів. ДякуЮ ! Шикарне фото і звичайно саме такого ще не було ! Доречі, поляки чудні люди - робили почтові картки з не дуже красивими так сказати ракурсами . Хоча як було так і фотографували. Тільки сьогодні прояснилось у мене в голові в який бік від БРАТСЬКОГО мосту зроблене ось це фото - в сторону Красного !
Romek Опубліковано 4 Вересня, 2009 в 09:54 Автор #3 Опубліковано 4 Вересня, 2009 в 09:54 Так, часом на тих поштівках зображували не дуже респектабельні міські краєвиди. Важко собі уявити таку видавничу політику сьогодні Очь ше один шедевр - аверс і реверс листівки " "Мальовничий куточок" Луцька ". Зверніть увагу: поштівка видана Статистичним відділом магістрату Луцька Цікаво теж, де це? В кадрі є кілька капітальних мурованих будівель. Чи вдасться злокалізувати "мальовничий куточок"???
Otto Kreer Опубліковано 4 Вересня, 2009 в 10:13 #4 Опубліковано 4 Вересня, 2009 в 10:13 Так, часом на тих поштівках зображували не дуже респектабельні міські краєвиди. Важко собі уявити таку видавничу політику сьогодні Очь ше один шедевр - аверс і реверс листівки " "Мальовничий куточок" Луцька ". Це взагалі мальовничий краєвид далі нікуди ! Нашим турагенствам потрібно такіж краєвиди виставляти
Otto Kreer Опубліковано 4 Вересня, 2009 в 10:29 #5 Опубліковано 4 Вересня, 2009 в 10:29 Цікаво теж, де це? В кадрі є кілька капітальних мурованих будівель. Чи вдасться злокалізувати "мальовничий куточок"??? Поки не збагну де це місце але знайшов ще один ракурс цього "кварталу" Як припущення - моє фото взято з добірки типу "Потоп у Луцьку" і з багатьох фот я тільки одне ідентифікував як район вулиці Ярощука - розлив Сапалаївки. На нашому фото також може бути Сапалаївка !
Otto Kreer Опубліковано 4 Вересня, 2009 в 10:59 #6 Опубліковано 4 Вересня, 2009 в 10:59 ХЕ-ХЕ ! Ми крутимся навколо одного і того ж місця !!!
Romek Опубліковано 4 Вересня, 2009 в 10:59 Автор #7 Опубліковано 4 Вересня, 2009 в 10:59 Цікаво теж, де це? В кадрі є кілька капітальних мурованих будівель. Чи вдасться злокалізувати "мальовничий куточок"??? Поки не збагну де це місце але знайшов ще один ракурс цього "кварталу" Як припущення - моє фото взято з добірки типу "Потоп у Луцьку" і з багатьох фот я тільки одне ідентифікував як район вулиці Ярощука - розлив Сапалаївки. На нашому фото також може бути Сапалаївка ! Otto Kreer, дякую. Супер! Точнісінько та сама будівля. Гадаю, фото з повінню з пізнішого періоду. Розвалина зліва від ідентифікованого будинку виглядає вже досить капітальною. А у мене виникло припущення, що це все-таки стирові води і куточок цей може бути десь в районі сучасної 3-ої школи (бічні вулички від Б. Хмельницького). Розповідали, що до будівництва сучасної вул. Набережної той район постійно підмокав.
Otto Kreer Опубліковано 4 Вересня, 2009 в 11:15 #8 Опубліковано 4 Вересня, 2009 в 11:15 Ви ще не впізнали де це ??? Це Глушець !!! ось ще одне фото мальовничого куточка фото зроблено грубо звідси
Otto Kreer Опубліковано 4 Вересня, 2009 в 11:21 #9 Опубліковано 4 Вересня, 2009 в 11:21 ось на карті цей згин хороше видно
kotykS Опубліковано 4 Вересня, 2009 в 11:25 #10 Опубліковано 4 Вересня, 2009 в 11:25 Чудово! Оплески за всі поштівки. Ромек, а хто видавав тоді ось саме ці поштівки з одним кольором (голубим небом)? Мені здається, що це зображено шматок старого русла Стиря, а приблизно те місце, де Глушець впадв у Стир. Отто, а що за Брестський міст? Ви ще не впізнали де це ??? Це Глушець !!!ось ще одне фото мальовничого куточка фото зроблено грубо звідси ааа, ну я щось приблизне казав, тільки думав, що апарат був повернутим трохи не туди. А місце збіглось! ) Ось воно як! тепер ідентифікований ще один шматочок міста. І дуже-дуже цікавий!!!
Otto Kreer Опубліковано 4 Вересня, 2009 в 11:29 #11 Опубліковано 4 Вересня, 2009 в 11:29 сьогодні я відкрив для себе Америку )))) на згині вулиці Кондзелевича був міст !!! а Брестський то я пишу в стані ЕЙФОРІЇ !!! )))) Звичайно Братський
Romek Опубліковано 4 Вересня, 2009 в 11:30 Автор #12 Опубліковано 4 Вересня, 2009 в 11:30 Неймовірно! Це ж треба! Дійсно це Глушець. Я радий, що мої припущення підтвердилися і за чудовим збігом обставин сьогоднішнє фото Otto Kreer'а з Братського мосту "виловило" той самий будинок. Але я б сам нізащо так швидко це не константував. Otto, як завжди, на висоті неперевершеного дослідника. Otto, чи ти й раніше знав, що це не Сапалаївка???Значить, уся серія "повеневих" фото зроблена між суччасними Ковельською, Набережною і Даргомижського?
Otto Kreer Опубліковано 6 Листопада, 2009 в 09:24 #13 Опубліковано 6 Листопада, 2009 в 09:24 чергове фото від Василя HRT
Otto Kreer Опубліковано 20 Січня, 2010 в 08:55 #14 Опубліковано 20 Січня, 2010 в 08:55 це ж фото у кращій якості
laska Опубліковано 23 Лютого, 2012 в 19:10 #15 Опубліковано 23 Лютого, 2012 в 19:10 Легенди одного луцького мосту від Вальдемара Пясецького.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.