Перейти до змісту

Безкоштовний Wi-Fi від Приватбанку

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В банкоматах можна буде шукати Wi-Fi тільки після Нового року, - думаю, поближче до весни. А ось на відділеннях можна вже перевіряти наявність халяви...

Опубліковано

Я не знаю чому, але в районі центрального офіса Привата, вже давно ловить якийсь Вай-Фай. Друзі мого брата нахаляву в Лінєйку валяться вже давно. Але я не знаю від кого Вай-Фай, але точка десь у Лучеську.

Опубліковано

Ловило Вай Фай біля магазину Апетитит по вул. Мазепи. Це припущення, що точка в Лучеську, але декілька людей на доволі великій відстані користувались і доволі непогана якість. Але це вже в минулому.

Опубліковано

в Домі кави що біля мед коледжу ловить дві точки одна запаролена а друга конектить безкінечно ........ заходив на каву спеціально з ноутом )))) питав в продавців але вони на мене здивовано подивились (якіта тьолкі:))) і сказали що треба питати в начальства, а перед тим пару тижнів були якісь тіпи то казали, що ще ненастроєно ........ вони ще підходили казали пробувати підключитись коли побачили що я з ноутом сижу ...... але судячи по тому коли я в них почав питати про те через що і як в них іде вайфай то вони мене непоняли))) якщо в них привязка по макадресу то толку конектитись нема всеодно непідключить в універі в нас скиунли настройки точки то так само безкінечно конектилось і всеодно непідключилось

• 3 тижня потому...
Опубліковано

на ДПЗ бачу Візор незахищене з"єднання, халява (підключатися не наважувався)?

Ще якісь кілька але всі з захистом мінімум ВЕП або ВПА2

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...