Перейти до змісту

Фото

Otto Kreer

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Здається, ці фото вже були, можливо, не в такому розмірі і якості.

Якщо повторюються, прошу модератора їх видалити

post-6593-0-91803600-1331707266_thumb.jp post-6593-0-18639400-1331707218_thumb.jp post-6593-0-72560100-1331707392_thumb.jp

• 5 тижнів потому...
  • Відповідей 326
  • Створено
  • Остання відповідь
  • 3 місяця потому...
Опубліковано

взнавайте ! 29.06.1941

Перше фото - Кривий вал, будівля пошти - відділення зв’язку № 25,

фото 2-3 - не знаю,

фото 4 - Теперішня вул. Лесі Українки, зліва видніється капличка Іверської Богоматері - це сквер біля суду, де стоїть пам’ятник Степанові Бойку.

Так?

Опубліковано

Перше фото - Кривий вал, будівля пошти - відділення зв’язку № 25,

фото 4 - Теперішня вул. Лесі Українки, зліва видніється капличка Іверської Богоматері - це сквер біля суду, де стоїть пам’ятник Степанові Бойку.

Так?

4-те згоден, перше аж ніяк

Опубліковано

Зачепили Ви мене, пане Отто. Перше фото - подібне до будівлі ВДУКіМу - на вул. Шевченка. Можливо?

Опубліковано

Чудові загадки, як я за ними скучила! :_08:

Моє перше враження, по перших двох, що то Ковельська, але ще не певна.

Опубліковано

На першому Ковельська,справа Справ споживача(не знаю чи він ще там знаходиться)обо бувший міськвідділ міліції.Але підняв очі і якщо вірити посту 166 (а не вірити немає підстав) тоді не було цього будинку в теперишніму вигляді .

Опубліковано

На першому Ковельська,справа Справ споживача(не знаю чи він ще там знаходиться)обо бувший міськвідділ міліції.Але підняв очі і якщо вірити посту 166 (а не вірити немає підстав) тоді не було цього будинку в теперишніму вигляді .

Так Ігор, сучасний будинок один в один схожий але таки його там не було у 41-му ... або ми помилились у пості 166...

судячи з тіней то схоже що колона йшла з Красного (2-еге фото вигляд з мосту на Красне) і далі йшли по Лесі

Зачепили Ви мене, пане Отто.

але ж у мене дружина є ... :g19:

Опубліковано

доречі, для інформації, на третьому фото знято похорони українців, що загинули у перші дні війни (pogrzeb Ukraińców poległych w walkach czerwcu 1941, на решті святкова маніфестація жителів Луцька з нагоди визволення ( Ukraińcy witają wojska niemieckie, Łuck 29 VI 1941, Po lewej stronie widoczny pochód Ukraińców ze sztandarami)

На звороті кожного фото є підпис - Luzk !

Опубліковано

Ось і мене не довів до певності той будинок, а ще сам міст в порівнянні з фото в 151 пості. Маю на увазі дерев'яний настіл.

Та і тут мова велась, про міст і саме про цю дату.

Теж склалось враження про рух колони з Красненського по Ковельській і по Лесі.

Ну, а що за споруда ліворуч на фото з похоронами?

Опубліковано

В 166 пості як би все сходиться,але ось вікна і балкони порівняв з цим фото і щось не те...Чи як?В 166 балкони на останьому поверсі,а тут тільки один.Може він і попав в кадр?

post-1989-0-54953700-1344497081_thumb.jp

Опубліковано

Міг попасти той єдиний, як і електричний стовп на протилежному до будинку боці.

А арки над вікнами на той час уже були перебудовані? Бо якщо то і той балкон, то мусила б бути і арка.

Опубліковано

Я теж схиляюся до того,що *наш* будинок не попав в кадр.Там відстані дозволяють.І на сучасному фото медучилище дрібніше,значить знімалося з більшої відстані

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

поки 100 відсоткової впевненості немає ...

ще два фота з того ж місця

доречі - зверніть увагу на стовп з "динаміком" - на ньому висять вказівники напрямків. Це я до того що там або перехрестя доріг або поворот

post-1719-0-30433000-1346846276_thumb.jp

post-1719-0-03090400-1346846289_thumb.jp

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...