Quiet Опубліковано 16 Жовтня, 2009 в 12:43 #1 Опубліковано 16 Жовтня, 2009 в 12:43 Тільки що подзвонила дружина, її рідна сестра яка перебуває на стаціонарному лікуванні в другій лікарні, їхала до нас на вихідні. Під час поїздки в переповненій маршрутці витягнули гаманець з 4 тисячами гривень, відкладених на лікування.Співробітник на роботі, поділився, що в його дружини витягнули гаманець і мобільний декілька днів назад.Оскільки я про таке давно не чув, роблю висновок, що злодії активізувались в маршрутках, які зараз переважно їздять переповненими, в зв"язку з страйком.БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ. ЗВЕРТАЙТЕ УВАГУ НА СВОЇ ГАМАНЦІ, ВІДКРИТІ КИШЕНІ ТА МОБІЛКИ.
foxx77 Опубліковано 18 Жовтня, 2009 в 09:22 #2 Опубліковано 18 Жовтня, 2009 в 09:22 де лежав гаманець?
Гетто Опубліковано 18 Жовтня, 2009 в 11:34 #3 Опубліковано 18 Жовтня, 2009 в 11:34 Это естественно ИМХО, но воров сдесь винить не надо. Каждый зарабатывает так, как может. Кто то подпадает под категорию офисного планктона, кто то таскает мешки с цементом, кто то руководит крупными предприятиями, кто то ворует... Это же насколько надо быть богатым, что бы кошелёк с 4 тысч гривнами, да ещё и предназначенными для лечения, так небрежно таскать в легкодоступным для воров местам? в данном случае виновата жертва. я не прав ?
Valyanok Опубліковано 18 Жовтня, 2009 в 12:01 #4 Опубліковано 18 Жовтня, 2009 в 12:01 Это естественно ИМХО, но воров сдесь винить не надо. Каждый зарабатывает так, как может. Кто то подпадает под категорию офисного планктона, кто то таскает мешки с цементом, кто то руководит крупными предприятиями, кто то ворует... Это же насколько надо быть богатым, что бы кошелёк с 4 тысч гривнами, да ещё и предназначенными для лечения, так небрежно таскать в легкодоступным для воров местам? в данном случае виновата жертва. я не прав ?В деякій мірі неправий. Людина хвора, яка їхала в гості до родичів на вихідні, я так розумію вона не місцева, думала зовсім не про збереження своїх грошей, а про стан свого здоровья, або ж як доїхати до сестри в чужому місті і винити її немає в чому. Ніхто не знає де нас може застати біда. Моя думка.Р.С. Народна мудрість: знав би де впаду, солому підстелив би.
Гетто Опубліковано 18 Жовтня, 2009 в 12:14 #5 Опубліковано 18 Жовтня, 2009 в 12:14 Эти все факторы (больная, не местная) и прочее на снимают вину с жертвы.. кстати.. про солому и про падение... садясь в общественный транспорт, пассажир как раз и сам стелит себе солому, ну да, если пихнуть лопатник, набитый баблом, в задний карман брюк, или же мобила, болтающаяся на верёвке, такими действиями пассажир как бы сам говорит, воруйте, ребята, никаких вопросов... вот вам и солома...
Valyanok Опубліковано 18 Жовтня, 2009 в 12:49 #6 Опубліковано 18 Жовтня, 2009 в 12:49 Эти все факторы (больная, не местная) и прочее на снимают вину с жертвы.. кстати.. про солому и про падение... садясь в общественный транспорт, пассажир как раз и сам стелит себе солому, ну да, если пихнуть лопатник, набитый баблом, в задний карман брюк, или же мобила, болтающаяся на верёвке, такими действиями пассажир как бы сам говорит, воруйте, ребята, никаких вопросов... вот вам и солома...З твоїх слів людина сама винна що в неї вкрали гроші, то може потрібно ловити-садити не карманників, а людей які їздять з грошима в громадському транспорті???
SunSeth Опубліковано 18 Жовтня, 2009 в 12:59 #7 Опубліковано 18 Жовтня, 2009 в 12:59 getto, звичайно, обережним треба бути завжди, але за твоєю логiкою, то сам бог велів серед вулиці стати, наприклад, посцяти, то ж вулиця, жінок треба всіх ґвалтувати, бо у них є отеєвот, бити потрібно обов"язково всіх, хто слабший за тебе, це ж наскільки треба бути дурним, таким слабким ходити по вулиці і тд.
Гетто Опубліковано 18 Жовтня, 2009 в 13:00 #8 Опубліковано 18 Жовтня, 2009 в 13:00 да, именно так. человек, у которого украли деньги (имеется в виду общественній транспорт) сам и виноват в этом, одно дело, когда бомбанули квартиру, от этого никто не застрахован, но содержать под наблюдением своё личное имущество - ответственность и обязаность гражданина. Воры и карманники всегда существовали и будут существовать, пока будут существовать ротозеи...
Гетто Опубліковано 18 Жовтня, 2009 в 13:24 #9 Опубліковано 18 Жовтня, 2009 в 13:24 to SunSeth зачем же так сгущать краски? разговор не про то...
snight Опубліковано 18 Жовтня, 2009 в 13:38 #10 Опубліковано 18 Жовтня, 2009 в 13:38 ... Ніхто краска не згущає, просто з вищенаписаного така думка складається....getto не подумайте, що це якось я хочу щось погане сказати, але у вас нема випадково таких друзів, і то близьких, що можуть щось взяти "що не так лежить" бо тоді сенсу виправдовувати таких людей не бачу, а ви саме це і робите. А скільки в Європі, "ротозеїв", а в Штатах.... одні "ротозеї" і "лохи" яких тільки так можна розвести. Для наших "пацанов з района" просто рай...
SunSeth Опубліковано 18 Жовтня, 2009 в 13:41 #11 Опубліковано 18 Жовтня, 2009 в 13:41 Тоді інший приклад, про те, шо самі винні, лохи і карманніки це теж робота... Розповідала мені колишня колега, вона була в Австрії кілька років тому, не знаю яким чином, але біля будинку, у якому були у гостях залишили жіночу сумочку, прямо на ганку, тобто так, що всі її могли бачити, але повернувшись туди ж через день, та сумочка стояла на тому самому місці не тронута... ось і вся різниця, а те що у кого вкрали - сам винен, це вам савєцька міліція в голову дуже довго вдовблювала і воно у вас ще там сидить і оправдовує злочинців.
Гість Опубліковано 18 Жовтня, 2009 в 14:01 #12 Опубліковано 18 Жовтня, 2009 в 14:01 Підтверджую. У співробітниці також в п"ятницю вкрали гаманець у переповненому транспорті. Давно такого не чув. Ховайте гроші!!!!!
natovec Опубліковано 18 Жовтня, 2009 в 14:06 #13 Опубліковано 18 Жовтня, 2009 в 14:06 Підтверджую. У співробітниці також в п"ятницю вкрали гаманець у переповненому транспорті. Давно такого не чув. Ховайте гроші!!!!! ходіть пішки і таких проблем не буде
Valyanok Опубліковано 18 Жовтня, 2009 в 14:16 #14 Опубліковано 18 Жовтня, 2009 в 14:16 Підтверджую. У співробітниці також в п"ятницю вкрали гаманець у переповненому транспорті. Давно такого не чув. Ховайте гроші!!!!! ходіть пішки і таких проблем не буде Дівчата користуйтесь вібраторами, не буде зальотів
Tarzanych Опубліковано 18 Жовтня, 2009 в 17:34 #15 Опубліковано 18 Жовтня, 2009 в 17:34 Дада, ідіть на зарплату 700 гривень, і таких проблем не буде
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.