Перейти до змісту

Злодії активізувались.

Quiet

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Тільки що подзвонила дружина, її рідна сестра яка перебуває на стаціонарному лікуванні в другій лікарні, їхала до нас на вихідні. Під час поїздки в переповненій маршрутці витягнули гаманець з 4 тисячами гривень, відкладених на лікування.

Співробітник на роботі, поділився, що в його дружини витягнули гаманець і мобільний декілька днів назад.

Оскільки я про таке давно не чув, роблю висновок, що злодії активізувались в маршрутках, які зараз переважно їздять переповненими, в зв"язку з страйком.

БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ. ЗВЕРТАЙТЕ УВАГУ НА СВОЇ ГАМАНЦІ, ВІДКРИТІ КИШЕНІ ТА МОБІЛКИ.

Опубліковано

Это естественно ИМХО, но воров сдесь винить не надо. Каждый зарабатывает так, как может. Кто то подпадает под категорию офисного планктона, кто то таскает мешки с цементом, кто то руководит крупными предприятиями, кто то ворует... Это же насколько надо быть богатым, что бы кошелёк с 4 тысч гривнами, да ещё и предназначенными для лечения, так небрежно таскать в легкодоступным для воров местам? в данном случае виновата жертва. я не прав ?

Опубліковано
Это естественно ИМХО, но воров сдесь винить не надо. Каждый зарабатывает так, как может. Кто то подпадает под категорию офисного планктона, кто то таскает мешки с цементом, кто то руководит крупными предприятиями, кто то ворует... Это же насколько надо быть богатым, что бы кошелёк с 4 тысч гривнами, да ещё и предназначенными для лечения, так небрежно таскать в легкодоступным для воров местам? в данном случае виновата жертва. я не прав ?

В деякій мірі неправий. Людина хвора, яка їхала в гості до родичів на вихідні, я так розумію вона не місцева, думала зовсім не про збереження своїх грошей, а про стан свого здоровья, або ж як доїхати до сестри в чужому місті і винити її немає в чому. Ніхто не знає де нас може застати біда.

Моя думка.

Р.С. Народна мудрість: знав би де впаду, солому підстелив би.

Опубліковано

Эти все факторы (больная, не местная) и прочее на снимают вину с жертвы.. кстати.. про солому и про падение... садясь в общественный транспорт, пассажир как раз и сам стелит себе солому, ну да, если пихнуть лопатник, набитый баблом, в задний карман брюк, или же мобила, болтающаяся на верёвке, такими действиями пассажир как бы сам говорит, воруйте, ребята, никаких вопросов... вот вам и солома...

Опубліковано
Эти все факторы (больная, не местная) и прочее на снимают вину с жертвы.. кстати.. про солому и про падение... садясь в общественный транспорт, пассажир как раз и сам стелит себе солому, ну да, если пихнуть лопатник, набитый баблом, в задний карман брюк, или же мобила, болтающаяся на верёвке, такими действиями пассажир как бы сам говорит, воруйте, ребята, никаких вопросов... вот вам и солома...

З твоїх слів людина сама винна що в неї вкрали гроші, то може потрібно ловити-садити не карманників, а людей які їздять з грошима в громадському транспорті???

Опубліковано

getto, звичайно, обережним треба бути завжди, але за твоєю логiкою, то сам бог велів серед вулиці стати, наприклад, посцяти, то ж вулиця, жінок треба всіх ґвалтувати, бо у них є отеєвот, бити потрібно обов"язково всіх, хто слабший за тебе, це ж наскільки треба бути дурним, таким слабким ходити по вулиці і тд.

Опубліковано

да, именно так. человек, у которого украли деньги (имеется в виду общественній транспорт) сам и виноват в этом, одно дело, когда бомбанули квартиру, от этого никто не застрахован, но содержать под наблюдением своё личное имущество - ответственность и обязаность гражданина. Воры и карманники всегда существовали и будут существовать, пока будут существовать ротозеи...

Опубліковано

... Ніхто краска не згущає, просто з вищенаписаного така думка складається....

getto не подумайте, що це якось я хочу щось погане сказати, але у вас нема випадково таких друзів, і то близьких, що можуть щось взяти "що не так лежить" бо тоді сенсу виправдовувати таких людей не бачу, а ви саме це і робите.

А скільки в Європі, "ротозеїв", а в Штатах.... одні "ротозеї" і "лохи" яких тільки так можна розвести. Для наших "пацанов з района" просто рай...

Опубліковано

Тоді інший приклад, про те, шо самі винні, лохи і карманніки це теж робота... Розповідала мені колишня колега, вона була в Австрії кілька років тому, не знаю яким чином, але біля будинку, у якому були у гостях залишили жіночу сумочку, прямо на ганку, тобто так, що всі її могли бачити, але повернувшись туди ж через день, та сумочка стояла на тому самому місці не тронута... ось і вся різниця, а те що у кого вкрали - сам винен, це вам савєцька міліція в голову дуже довго вдовблювала і воно у вас ще там сидить і оправдовує злочинців.

Опубліковано

Підтверджую. У співробітниці також в п"ятницю вкрали гаманець у переповненому транспорті. Давно такого не чув. Ховайте гроші!!!!!

Опубліковано
Підтверджую. У співробітниці також в п"ятницю вкрали гаманець у переповненому транспорті. Давно такого не чув. Ховайте гроші!!!!!

ходіть пішки і таких проблем не буде :)

Опубліковано

ходіть пішки і таких проблем не буде :)

Дівчата користуйтесь вібраторами, не буде зальотів :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...