Перейти до змісту

Навчання танцям

Vika

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чи є в Луцьку індивідуальне навчання танцям (латина, сучасні)? Порадьте, якщо знаєте. Наперед вдячна.

Опубліковано

Дякую. Вже пробувала...Тому й питаю, чи є індивідуальні заняття, хто може порадити зі свого досвіду справді професійну школу.

Опубліковано

З.І. Головне найти "правильну" версію, бо колись так шукав, бо знайшов той повільний вальс, що танцював, десь на 5-тому відео.

Просто є багато варіантів тої самої румби, джайву, ча-ча-ча, профі взагалі самі придумують номера і т.д.

Опубліковано

В СК-Dance пробували? Заняття проводить викладач кафедри хореографії ВНУ. В принципі заняття групові, але домовитися про приватні я думаю проблеми немає.

Опубліковано

Знаю, знаю про викладача ВДУ. Та проблема iз залом для iнд. занять. На рахунок вчитися дома: це складно, та спробувати можна. Бодай щось. Дякую за пораду.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

якщо раніше ніколи не танцювали то не раджу вчитись по дискам, потім хореограф буде дуже багато виправляти, перевчитись важче ніж навчитись! є хлопчина на 40 кварталі, займається з дорослими любителями, якщо цікаво то спитаю номер телефону. танцює латину, 3 рази на тиждень, 2 години урок, до 100 грн. в місяць. може цікавлять східні? майже латина тільки без партнера :-))

Опубліковано

Ayame, мене цікавлять східні, дайте плз номер вчителя. Можна в приват.

Опубліковано

вчитель я :-) танцюємо в танц.залі в приміщенні школи №22 . заняття в понеділок середу та п"ятницю з 16:30 до 20:00

в понеділок бажано брати коврики, захоплюємо трохи йогу для розтягнення потрібних для танцю м"язів, форма одягу - зручна бажано з голим животиком, сором"язливим можна животоки сховати, те що треба ми бачимо... нас два вчителя, я викладаю базові рухи, хореографію і артистизм, напарниця веде йогу і трайбл.

jam вам написала в приват!

Опубліковано
якщо раніше ніколи не танцювали то не раджу вчитись по дискам, потім хореограф буде дуже багато виправляти, перевчитись важче ніж навчитись! є хлопчина на 40 кварталі, займається з дорослими любителями, якщо цікаво то спитаю номер телефону. танцює латину, 3 рази на тиждень, 2 години урок, до 100 грн. в місяць. може цікавлять східні? майже латина тільки без партнера :-))

Згідна. Оскільки можна невірно техніку зрозуміти і завчити. Та й не те самому вчитися. Цікавить. Якщо є можливість, дізнайтеся № тел., чекаю в скриньці. Наперед вдячна.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

бажаючі танцювати! 21 лютого в приміщенні будинку просвіти пройде майстер клас по джаз-модерну та контемпу. хореограф - Тоня Руденко ( "танцюють всі" 1 сезон) вартість 70 грн. тривалість 2 год. запис в будинку просвіти в Олени Богданівни ДО ПОНЕДІЛКА!!!

• 1 місяць потому...
Опубліковано

в приміщенні першої поліклініки набирається друга група по східним танцям.

група №1 танцює в понеділок і середу з 18:00 до 19:00

група №2 танцює у вівторок і четвер з 18:30 до 20:00

по ходу заняття вивчаємо ази класичного танцю, розтяжку. Вік, статура та фізична підготовка не мають значення! абонемент 160 грн.

з собою мати зручний одяг та бажання танцювати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...