Перейти до змісту

Поїздка Луцьк - Черкаси

ЙОЖИК

Рекомендовані повідомлення

Виникла потреба їхати в Черкаси! Автомобілем ніколи туди не їздив, тому дороги не знаю! Можливо хтось підкаже оптимальний маршрут, кудою краще їхати. Один знайомий водій каже що через Київ, тому що там дорога краща. Хто що підкаже по цьому поводу!? Наперед дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виникла потреба їхати в Черкаси! Автомобілем ніколи туди не їздив, тому дороги не знаю! Можливо хтось підкаже оптимальний маршрут, кудою краще їхати. Один знайомий водій каже що через Київ, тому що там дорога краща. Хто що підкаже по цьому поводу!? Наперед дякую!

Если еду на Черкассы, то только через Киев,по объездной выскакиваешь на трассу М04 и до Смилы, там поворот на Черкассы. Около 620-630 км получается.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А можно выскакивать на Бориспольскую трассу и до Золотоноши, там поворот и через плотину до Черкасс, красиво и короче на 20-30 км получится

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А можно выскакивать на Бориспольскую трассу и до Золотоноши, там поворот и через плотину до Черкасс, красиво и короче на 20-30 км получится

imho найкращий варiант

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені GPS пропонує їхати через Житомир - Б Церкву. Та 570 км видає. Колись тудою їхав - нормальна дорожка, не загружена.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Черкаси їзджу час від часу, найоптимальніший варіант Київ-Бориспіль-Золотоноша (кільце)-Черкаси. 610 км

post-1369-1255376299.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...