Перейти до змісту

"Рок січ" у Луцьку?

bidzyura

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Отже,"РОК СІЧ"відбулася,причому,як на мене, дуже навіть прикольно!

На початку концерту міліція не пропускала людей зі скляною тарою(що,в принципі,правильно),концерт розпочав гурт Гапочка-нормально.

Люд потроху підтягувався,незважаючи на дощ і це було приємно.

Публіка була різношерстною,мило було спостерігати на старших і ,навіть,літніх людей,що теж тішились дармовим дійством.

Далі виступала луцька Флайза-ще більш підігріли натовп(доволі невеликий).

А потім...вийшли на сцену Гайдамаки-ось тут і розпочалась "сама жара",поступово народпочав підстрибувати на місцях,під козацький рок почались слеми й групові танці.

Тим часом, дощ поступово стихав й зрештою зійшов нанівець.

Нарешті,на сцену піднялись хедлайнери --ВВ!

Слід зазначити,що й Гайдамаки показали клас(у них лише мікрофон трохи недопідстроєний був),а от ВВ порвало геть!

Все ж, Скрипка молодець,хороший концерт відлабав,бачив лише задоволені обличчя,що радісно танцювали й підспівували знайомі слова гурту.

По ходу дійства зробив кілька фото якими й ділюсь

icon_plus_1.gifФотографії

24f4c34a9fb6.jpg

524a4743ca0f.jpg

52f61991a282.jpg

384ccc25b455.jpg

1722cb92ef98.jpg

eae51fb52e5b.jpg

9125ec98b3e8.jpg

5e45bb3dbd01.jpg

eb10ffe8b24c.jpg

b66e3e5bdbd4.jpg

72bffed56a60.jpg

7c00809e88cc.jpg

1ed553376d2b.jpg

da1969a3a8ad.jpg

b452aae35924.jpg

b79e889455e5.jpg

77aeb5a0e4a6.jpg

df182d6fbbd1.jpg

7f57d4169ffb.jpg

6e9bfd79f57d.jpg

А ось лінк на прикольне відео, зняте по ходу концерту.На ньому "веселенькі пацанчегі"зажигають.

Опубліковано

Не знаю як там Рок-Січ, але після того 11 числа, в НК "Золото" грав ді джей Oleg Skrypka.

Він назвав свій стиль etno-диско.

Це треба було бачити, людина своєю харизмою завела нечисельну аудиторію, і майже всі, півтори години плясали під підманула підвела, ой були на селі і його його пісні. То було схоже більш на українське весілля, а не на дискотеку.

Тільки найкращі емоції і позитив. Не жалію що пішов туди сам, бо якось всі знайомі хто хворий, хто спав, але я відчував що воно того варте :)

Опубліковано

а мені Гайдамаки дуже сподобались, особливо виконання пісні "Сумний Святий Вечір", просто супер

Опубліковано

Шкода, сам концерт почути не вдалось.А ось поспілкуватись з Олегом в "Золоті" ВДАЛОСЬ).

Щирий,відкритий чоловяга.Один з небагатьох виконавців які просувають Українську культуру,за що ми йому ДУШЕВНО)) подякували.Олег Скрипка ді-джей це взагалі :ok::mdr::ok::mdr: ГЛИБА!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...