Перейти до змісту

eRepublik.com (Або як змiнити iсторiю країни за 180 секунд на день)

LICK

Рекомендовані повідомлення

Всі ми чудово розуміємо те, у що нам обходяться всі ці нові / старі он-лайн РПГ, Контр Страйки та інші вбивці часу. Деякі - годинами нищать себе в цих віртуальних світах, витрачають на них гроші, марнуючи життя. Задротствують, якщо говорити грубо. :)

Особисто я - завжди побоювався присвячувати час таким іграм. Мене лякала перспектива сидіти годинами в очікуванні когось там шандарахнути, заради кількох дорогоцінних ехр і левел-апа. Думаю, і багатьох з вас теж. Саме тому я почав шукати якусь іграшку, яка тим часом не викликала б залежності, і не займала в разі потреби більш 120 секунд в день. Саме 120. Не більше.

І знаєте, я, здається, знайшов те що шукав. Поспішаю поділитися з вами.

Віртуальна планета Земля, з усіма її державами, імперіями, і мегакорпораціями. Така собі симуляція політики і економіки, пародія на наш реальний брудний світ. Наскільки мені відомо - гра досить стара, і я все ще дуже здивований, що вона не отримала визнання в Україні.

Основний контингент гри - люди у віці від 20 до 60 років. Офісний планктон, студенти. Малоліток-падонкаф там досить таки мало (що саме по собі не може не радувати), тому що гра вимагає елементарних здібностей аналізувати і робити висновки виходячи з тих політичних ситуацій які мають місце в грі.

У день гра в мене займає до 3ох хвилин, в режимі так званого / туклікерства /. Тобто, при бажанні можна обмежиться тільки до дресирування персонажа, що, власне, зводиться до декількох кліків. Це мене тішило в першу чергу. Якщо ж у вас часу більше - можна зайнятися переглядом місцевої преси, дізнатись останні новини, ситуацію у світі і країні.

У грі є свої воєннополітичні альянси, свої наддержави, свої сателіти і шістки. Свої конгресмени і президенти, армії і журналісти. Під час виборів боротьба відбувається не менш феєрична ніж у нашому реальному житті. Кандидати буквально рвуть на собі волосся в надії відхопити зайвих пару-трійку голосів. Виглядає досить забавно і змушує замислитися про вічне.

Українська еРеспубліка зараз займає досить цікаве положення. Справа в тому, що в еСвіті зараз в самому розпалі світова війна, яка стала апогеєм напружений взаємин між двома потужними політичними (і як виявилося - військовими) блоками. У перший блок (РЕАСЕ) входять такі потужні едержави як Росія, Угорщина, Індонезія, Португалія, Іран, Франція та Великобританія. Віднедавна до них долучилася й Україна. Їм же протистоїть інший блок (FORTIS та їх однодумець - EDEN) в який у свою чергу входять Канада, США, Польща, Румунія, Іспанія, Греція, і Японія. Як це не банально, але війна почалася з вторгнення Іванів на Аляску, і ось, через місяць - Північна Америка повністю розчленована на шматки. Розгортаються бойові дії в Європі. Ось тут еУкраіна від свого реального прототипу мало чим відрізняється. Будучи в сусідах з двома діаметрально протилежно блоками - за нас вічно борються то Румунія, то Угорщина. борються по різному. То інтервенцію влаштують, то Молдаву за мирний договір сунуть. Чорта їх зрозумієш. :)

Загалом, пристрасті не слабші ніж у всіх цих ваших ВОВ і Лінійках. А головне - гра стимулює вивчення англійської мови, яка там, як і в житті - є міжнародною, і інакше вам ніяк не побалакати з громадянами інших держав. :)

Так що, якщо вас таки зацікавила перспектива допомогти Україні поневолити весь (нехай і віртуальний) світ - приєднуйтесь. перших 3-4 дні вона взагалі зводиться до мінімум - 20 секунд перебування в ній. :)

Ось вам лінк для реєстрації:

http://www.erepublik.com/

PS - Дуже важливо! При реєстрації вибирайте регіони Поділля, Донбас, Слободу, чи Дніпро. В силу обставин (відсутність госпіталів) - тільки там у вас зараз є шанс вижити :)

А ось - посилання до інструкції з виживання в цьому світі. У ній міститися перший рекомендації після реєстрації. Повірте, їх варто прочитати, хоч вони і написані для російського населення. Все крім регіонів при реєстрації там вказано як і у нас.

http://docs.google.com/View?docid=ddcwqdnj...hgd=1&hl=ru

Слава Україні!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

LICK приклад задрота, який шукає реферів вже з першого посту

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

LICK приклад задрота, який шукає реферів вже з першого посту

Не хочете - не рееструйтесь, це Ваше право. Якщо Вас турбує лище реферал - рееструйтесь без рефералки.

Реферал в данному випадку це спосiб вiдстежити землякiв.

З Повагою

LICK

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

up

вроді цікава іграшка, граю 3 день. Зареєструвався у Волинському (Volhynia) регіоні, в нас є шпиталь ) жаль тільки 113 жителів (

є хтось з довгожителів ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Або як змiнити iсторiю країни за 180 секунд на день

Запомни, не какая онлайн игра о развитие страны, не сможет заменить настоящий симулятор правитиля - CIVILIZATION

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зара ситуація інтересна, еУкраїна входить до Антанти (Україна, Франція, Італія), Францію розгромили і поділили між Іспанією і Польшою ( скажите: "як це, Польша біля Франції оО", відповім, Польша захватила повністю Німетчинну =)). В общем Іспанія вже організовує перші напади на Італію ( наш союзник), Польша пока на нас не нападає бо в нас з ними мирний договір на 19 днів, но можна здогадатись, що буде як він закінчиться. Во карта світу http://www.erepublik.com/en/map.

http://www.erepublik.com/en/referrer/Sawik_Ost - Моя рефер ссилка, якщо ви по ній зареєструєтесь і прокачаєте 6 лвл, то я получу 5 голда =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Україна з останнії сил відбивається від Російсько-Угорських окупантів...

Допоможи батьківщині, країні потрібен кожен боєздатний чи хочаб працездатний громадянин!

Створи свою кар'єру, стань медіамагнатом, відкрий свою газету, стань політиком, конгресменом, вступи в Регулярну армію, чи в будь яку з нерегулярок, в твоїх силах навіть крісло президента, але Ти потрібен країні! Це все ти зможеш реалізувати в ВІЛЬНІЙ Батьківщині, ця політично-воєнно-економічно-соціяльна всесвітня онлайн гра буде займати не більше 5 хвилин в день, тобі сюди друже)))

http://www.erepublik.com/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нам від яників не відбиватись :D , не те що вашим оккупантам. Було вже й не раз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

yura32, а скільки рефералам платять?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...