difoto Опубліковано 9 Жовтня, 2009 в 13:21 #1 Опубліковано 9 Жовтня, 2009 в 13:21 Приобрел я себе значит новенький телефон, Nokia 5630.И сразу начну ругать.XpressMusic в названии говорит само за себя. Вот и решил я заменить свой старенький КПК в плане проигрывателя на этот навороченный музыкофон.И тут же меня обломали финские парни. Оказывается, нельзя просто закинуть десяток мелодий на карточку, надо их каким-то макаром перенести в "фонотеку".Ну да ладно, перенесем! Но ту зарылась собака: способов переноса я так и не нашел. Вернее, в инструкции есть такая фича как Муз.проигрыватель>Функции>Обновить фонотеку.Ага! В инструкции есть, но в самом телефоне - нет!Через диспетчер файлов композиции можно только куда-то переместить, или единично воспроизвести, т.е. лезем в диспетчер, находим там папку, жмем название файла и слушаем композицию. В лучшем случае можно поставить ее на повтор - прослушать альбом или список - никак. Выходим из плейера, заходим опять в диспетчер, выбираем другой файл и опять слушаем. Просто прелесть. Вы видели mp3 плейер с таким функционалом? Я - нет!
Plum Опубліковано 9 Жовтня, 2009 в 13:26 #2 Опубліковано 9 Жовтня, 2009 в 13:26 Діма, щось ти не розібрався. Я давним-давно користуюсь смартами Nokia для відтворення музики. Без проблем заливаю на картку пам'яті любу музику в форматах mp3/wma (це тобі не iPhone) в режимі PC Suite або USB Storage (це тобі не iPhone) або просто через bluetooth (це тобі не iPhone) і роблю оновлення фонотеки. Після цього всі композиції в плеєрі доступні, навігація по тегах файлів -- по виконавцю, по альбому і т.д., легко можна створювати плейлісти. Грати можна окремі пісні, всі пісні з альбому, всі пісні виконавця, пісні певного жанру або певного композитора, просто всі пісні, або пісні з плейлістів. Плейлісти можна створювати прямо на телефоні, а можна разом з музикою закидати з компа, формат m3u (це тобі не iPhone). Крім того прямо в плеєрі можна редагувати теги в mp3 файлах, щоб плеєр не сприймав "Гребенщиков", "гребенщиков", "Борис Гребенщиков", "Гребенщиков Борис" і т.д. як різних виконавців -- це тобі не iPhone Крім того існує добрий десяток хороших альтернативних плеєрів, які дозволяють сортувати музику не за тегами чи плейлістами, а за папками на картці (це тобі не iPhone)
Kaktus1990 Опубліковано 9 Жовтня, 2009 в 13:33 #3 Опубліковано 9 Жовтня, 2009 в 13:33 А я погано відношусь до цього бренду за їхню цінову політику. Ну ду-у-уже велике завищення цін в порівнянні з іншими виробниками. Дерево є дерево
SunSeth Опубліковано 9 Жовтня, 2009 в 13:46 #4 Опубліковано 9 Жовтня, 2009 в 13:46 чому дерево? хiба не гума?
Taurus Опубліковано 9 Жовтня, 2009 в 13:50 #5 Опубліковано 9 Жовтня, 2009 в 13:50 я думаю ти просто не розібрався з функціяминавіть в нокіа 6233 можно було створювати плей листиМожна про це детальніше? В приват звісно.
Plum Опубліковано 9 Жовтня, 2009 в 13:51 #6 Опубліковано 9 Жовтня, 2009 в 13:51 А я погано відношусь до цього бренду за їхню цінову політику. Ну ду-у-уже велике завищення цін в порівнянні з іншими виробниками. Дерево є дерево Рішення просте: не подобається -- не їж. Або принаймні покажи мені який конкурент що може протиставити Nokia 5800 XM. Великий якісний сенсорний дисплей з великою роздільною здатністю, підтримка великої кількості мультимедіа-форматів, 8 гіг в комплекті, батарейка тримає більше доби відтворення mp3 або три доби середньо-навантаженого використання, підтримка флеш, java, акселерометер, GPS, 3G, непогані навушники з пультом в комплекті, повноцінна багатозадачність і ще багато-багато плюсів. І все це за менш як 350 доларів. Зі стороннім софтом з'являється можливість редагувати xls/doc файли, можливість читання книжок в форматі fb2 з обкладинками, картинками і повноцінною розміткою (заголовки, зміст, зноски і т.д.), купа цікавих ігр, повноцінний диктофон для запису розмов і автовідповідач, запартолений доступ до всього смарта або лише до вибраних програм і т.д. Те ж з Nokia E51, Nokia E66 -- покажи мені їхніх конкурентів. Хоч якісь аналоги від інших виробників з таким же співвідношенням ціна/якість. Або Nokia N95/N82/N79 -- де СМАРТИ від конкурентів з такою ж камерою і ціною? Конкурента для E90 взагалі практично немає. Ну а якщо тобі треба лише подзвонити або написати повідомлення, інколи ще музику послухати -- то да, конкурентів є багато, навіть "китай" за 300 грн таке вміє. Скоро має вийти Nokia X6. От там з ціною є нюанси. В вартість смарта включили передплату на сервіс Come With Music, який дозволяє необмежено тягнути музику з нокієвського сервісу. Зарахунок цього ціна вискочила до $650 за 32-гігову модель. Дорого.
Taurus Опубліковано 9 Жовтня, 2009 в 13:58 #7 Опубліковано 9 Жовтня, 2009 в 13:58 difoto, подивись у розділі плеєра "Опції" -> "Опції відтворення" -> "Джерело музики". Може, і в тебе є такі параметри...
Kaktus1990 Опубліковано 9 Жовтня, 2009 в 14:00 #8 Опубліковано 9 Жовтня, 2009 в 14:00 чому дерево? хiба не гума?А чим по твоєму ця компанія займалась до випуску мобільних? Її основна спеціалізація?
Plum Опубліковано 9 Жовтня, 2009 в 14:06 #9 Опубліковано 9 Жовтня, 2009 в 14:06 А чим по твоєму ця компанія займалась до випуску мобільних? Її основна спеціалізація?Nokia була заснована в 1865 році, коли про електроніку ще ніхто навіть не мріяв. Тоді вони займались деревообробкою. А кількома роками пізніше з'явилось ще одне підприємство Finnish Rubber Works Ltd., яке виготовляло гуму, а ще одна фірма займалась виготовленням провідникової продукції. В 1967 році ці фірми об'єднались, утворивши Nokia Corporation. Так що Nokia з однаковим успіхом можна назвати дерев'яною, гумовою або кабельною фірмою. Але яке відношення один вид діяльності має до іншого? Подивись, скільки всього робить той самий Philips -- там взагалі повний набір, і це не заважає їм виготовляти якісні речі. Те ж і з Nokia. Ніщо не забороняє паралельно мати 3-5-8 різноманітних напрямків діяльності. Між іншим, Nokia більш ніж вдвічі дорожча і більша корпорація, ніж Apple.
SunSeth Опубліковано 9 Жовтня, 2009 в 16:06 #10 Опубліковано 9 Жовтня, 2009 в 16:06 чому дерево? хiба не гума? А чим по твоєму ця компанія займалась до випуску мобільних? Її основна спеціалізація?
Venom Опубліковано 13 Жовтня, 2009 в 10:17 #11 Опубліковано 13 Жовтня, 2009 в 10:17 В совдеповські часи основним постачальником резинових виробів (галоши, чоботи) та туалетного паперу були саме НокІа.
vampirich Опубліковано 13 Жовтня, 2009 в 11:10 #12 Опубліковано 13 Жовтня, 2009 в 11:10 сам довго не міг вкурити де оновлюється фонотека (якщо заливати вручну на флешку. Через пс сьют - воно по ідеї само якось розгрібається). так як в інструкції написано - ну не було такого пункту в меню. фішка в чому:при запущеному плеєрі треба натиснути "назад" (раз або кілька - в залежності звідки ти запускав плеєра: чи з меню, чи кнопкою "плей") поки не побачиш "музика"і "подкасти". курсором стаєш на "музика" і тоді в "опции" і "обновить"
difoto Опубліковано 13 Жовтня, 2009 в 11:41 Автор #13 Опубліковано 13 Жовтня, 2009 в 11:41 Та я уже вроде разгребся, уже чуть-чуть нравиццо начинает Особенно синхронизация медиа по Wi-Fi. Вот думаю перепрошиваться, говорят, что убран глюк с подвисаниями в медиаплеере, но пока стремно. Курю мануалы по Phoenix'у.
vampirich Опубліковано 13 Жовтня, 2009 в 11:59 #14 Опубліковано 13 Жовтня, 2009 в 11:59 а чого саме фенікс? моя 95 теж підвисала часто, то я через рідне "nokia software update" перепрошив і нормально.а про синхронізацію медіа по WiFi можна детальніше? (або мій тел цього не вміє, або я не знаю що він ще й таке вміє)
MeTaL Опубліковано 13 Жовтня, 2009 в 12:04 #15 Опубліковано 13 Жовтня, 2009 в 12:04 Та я уже вроде разгребся, уже чуть-чуть нравиццо начинает Особенно синхронизация медиа по Wi-Fi.Вот думаю перепрошиваться, говорят, что убран глюк с подвисаниями в медиаплеере, но пока стремно. Курю мануалы по Phoenix'у. Вопрос: а в чём выражаеццо глюк с подвисанием? Просто у меня время от времени при прослушивании песен как бы глотаются секунды две-три песни (особенно если жирную тему поставить). Только проблема, по-моему, не в темах. difoto, если перепрошивка поможет, отпишись здесь пожалуйста.
difoto Опубліковано 13 Жовтня, 2009 в 13:38 Автор #16 Опубліковано 13 Жовтня, 2009 в 13:38 Подвисания: может играть с затыками/краткими прерываниями, может просто зависнть и через 10 сек. уйти в ребут. А синхронизация Меню>Дом. медиа> Обзор серверов(это после того как настроил синхронизацию) И тт первый раз я офигел просто: выбрал синхронизацию музыки, телефон сначала минут 5 сканил мой комп, а после этого выдал мне список, по выбору: ВСЕ исполнители на компе, ВСЕ альбомы, ВСЁ по жанрам и т.д.!!! Я просто офигел, когда нашел давно забытые альбомы, которые при перестановках винды еще пар лет назад уходили куда-то в далёкую папку на далеком диске. Берем, допустим, исполнителей: например выбрали Blues CO-OP>ALBUM#8>список композиций Функции>Скопировать Через минуту альбом на телефоне Круто, ведь да? ЗЫ еще одно заметил: Виндоус7 и Нокиа 5630 как будто заточены одна под другую - те же библиотеки, те же функции синхронизации, причем все делается БЕЗ PC Suite!
Plum Опубліковано 13 Жовтня, 2009 в 15:19 #17 Опубліковано 13 Жовтня, 2009 в 15:19 наскільки я розумію, це завдяки підтримці uPnP в Windows7 і в смарті. А перепрошити можна через Nokia Software Update або через JAF. Я шию через JAF. Phoenix іноді без попередження міняє продукт код, а це не є гуд. І взагалі, форум на www.allnokia.ru рулить
Yarchik Опубліковано 13 Жовтня, 2009 в 15:30 #18 Опубліковано 13 Жовтня, 2009 в 15:30 А я нокію шию через вай-фай, просто ОТА. Через ОТА прошивки раніше появляються, ніж через NSU.Ді, якщо нокія сертифікована, і є вай-фай - то це найпростіший спосіб: вибрати в меню "Оновлення ПЗ телефону", чи якось так, вказати точку доступу, і піти пити каву. Через певний час телефон сам прошиється, і, як правило, навіть дані на ньому не втратяться (особисто в мене на Н73 після прошивки видалялися дані і настройки, а на Н85 - контакти, СМСки, настройки зберігаються).
Plum Опубліковано 13 Жовтня, 2009 в 15:45 #19 Опубліковано 13 Жовтня, 2009 в 15:45 щоб не шукати довго по меню, краще набрати *#0000# і тоді просто Опції-Шукати Оновлення. Але не завжди в ОТА прошивки раніше з'являються (на 5800 через JAF я шився за тижня два до того, як прошивка з'явилась на ОТА).
Yurik Опубліковано 13 Жовтня, 2009 в 15:50 #20 Опубліковано 13 Жовтня, 2009 в 15:50 Ви забули уточнити, що тільки в нових смартах є така підтримка, смарти старіших версій не шиються напряму через телефон. Написав щоб не було потім багато запитань "Чому я не можу прошити свій телефон не підключаючись до комп'ютера?"
difoto Опубліковано 13 Жовтня, 2009 в 15:58 Автор #21 Опубліковано 13 Жовтня, 2009 в 15:58 По Вай-Фаю все работает, но обновлений нет, а на allnokia.ru уже есть, где косяк?
difoto Опубліковано 13 Жовтня, 2009 в 16:22 Автор #22 Опубліковано 13 Жовтня, 2009 в 16:22 и, плиз, в дольнейшем прошу писать хотя бы ОТА
SunSeth Опубліковано 16 Жовтня, 2009 в 21:21 #23 Опубліковано 16 Жовтня, 2009 в 21:21 http://media.mabila.ua/ru/news/vendors/nok...0/16/15649.html
Yarchik Опубліковано 17 Жовтня, 2009 в 05:19 #24 Опубліковано 17 Жовтня, 2009 в 05:19 http://media.mabila.ua/ru/news/vendors/nok...0/16/15649.htmlА це їм так і треба - за зализані, нецікаві, глянцеві корпуси...
Plum Опубліковано 17 Жовтня, 2009 в 07:50 #25 Опубліковано 17 Жовтня, 2009 в 07:50 хм, а як на мене -- в N86, N97, N900, 5530 корпуси досить цікаві. Зате от синхронізації через WiFi (uPnP) в N97 немає. І це називається гордим словом ФЛАГМАН Народ чекає що в 20 прошивці добавлять.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.