Перейти до змісту

Помогу получить талон ТО

vams

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
МЕД ДОВ тоже входит в стоимость "подяки"

Тобто на руки буде бонус в вигляді мед. довідки ? Чи просто буде рахуватись шо є ?

• 3 тижня потому...
  • Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Сьогодні розмовляв з ДАЙцами... до 15 січня тіко забирати талон і попереджувати могуть якщо зловлять, а штрафи і все таке після 15 січня... УКАЗ Коломійця!

• 1 місяць потому...
Опубліковано

1. В мене на талоні 2010 написано: пройти техогляд до 02.2010. Машина 2004 р/в. Виникає питання: до якої дати необхідно пройти техогляд, і коли даішники зможуть домахатися, що талон просрочений?

2. Яма - хотілося щоб машинку дійсно подивилися, але не для даішників, а для себе, щоб знати що з нею не так. І дали висновок чи що вони там на ямі дають: для даішників - такий як їм треба, а мені - реальний, хоча б усно.

Можливо?

Опубліковано

1. В мене на талоні 2010 написано: пройти техогляд до 02.2010. Машина 2004 р/в. Виникає питання: до якої дати необхідно пройти техогляд, і коли даішники зможуть домахатися, що талон просрочений?

Таж сама фішка машина 2008р. на талоні напис дата чергового то 12,02,10р. До ТО-40000км ще 8 тисяч

Просвітіь як бути і щоб за це нічого не було.

• 3 тижня потому...
Опубліковано
дожилися, скоро почнуть писати "Прийму незаконне рішення" налєтай, одна колядка 100 ує.

Яка країна такій й колядки ^_^

Опубліковано

Так і є! Зайдіть в суд, лікарню, школу чи університет, поспілкуйтесь із чиновником, працівником податкової через віконце - всюди одне і те ж саме, закон нікого не цікавить. От і шукаємо щоразу можливість зробити простіше і дешевше.

vams +1

Опубліковано

просто взятки через знайомого безпечніше.

я б нерадив топікстартеру цим займатись бо серед замовників скоріше всього з"явиться людина в пагонах яка читає цей форум.

Опубліковано

Я ничего противозаконного не делаю!!! Я просто предоставляю услугу по збору документов, квитанций и представлении интересов водителей...

всем спасибо за поднятие репутации :D !!!

Опубліковано

Ти б краще призупинив цю діяльність. fox77 правий.

А ви не ваедіться на такі послуги. 130 грн на дорозі не валяються. самі можете пройти ТО.

Опубліковано

А ви не ваедіться на такі послуги. 130 грн на дорозі не валяються. самі можете пройти ТО.

колгосп - справа добровільна. ;) і силою ніхто туди не жене

Опубліковано

Согласен...каждый может пройти ТО сам.....но есть люди, которые ценят свое время и нервы....

Опубліковано
А ще є люди, в яких причин не пройти ТО більше, ніж на 130 грн.

да починаючи з тонованого скла... і закінчуючи просто нахабністю МРЕВ.

кожен для себе сам обирає :)

український "ринок послуг".

• 1 місяць потому...
  • 2 місяця потому...
Опубліковано

В четверг появились талоны ТО(старого образца)...есть не официальная инф. что скоро будут пластиковые(160 грн.)...

Опубліковано

В четверг появились талоны ТО(старого образца)...есть не официальная инф. что скоро будут пластиковые(160 грн.)...

а чи не прийдеться потім міняти талони ТО старого зразка на 2012 рік на пластикові?

Опубліковано

На Волынянку сколько будет стоить ТО + надо поставить отметку в техпаспорте? (двигатель 1,2, год 1990)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...