Перейти до змісту

Бросок кобры / G.I. Joe: The Rise of Cobra

cadda

Рекомендовані повідомлення

Бросок кобры / G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009) DVDRip

IMG118-1254420858.jpg

США (2009)

Режиссер: Стивен Соммерс

В ролях: Чаннинг Татум, Марлон Уайанс, Рэй Парк, Сиенна Миллер, Рейчел Николс, Джозеф Гордон-Левитт, Деннис Куэйд, Джонатан Прайс, Бён Хон Ли, Каролина Куркова

Производство: Paramount Pictures

Базирующееся в Европе высокотехнологичное международное военное подразделение, известное как G.I. Joe, бросает вызов зловещей корпорации, руководимой знаменитым оружейным бароном.

Video: Xvid 704x288 23.98fps 1 067 Kbps

Audio: MPEG Audio Layer 3 48000Hz stereo 128Kbps

Audio: Dolby AC3 48000Hz 6ch 448Kbps [

Длительность: 118 мин.

Качество: DVDRip

Размер: 1.37 ГБ

icon_plus_1.gifСкріншоти для оцінювання якості

b1t6Z6JAMX.png

4G5X658Tdw.png

SSgWval6XG.png

x3jWiZRr6G.png

EwaiUlL6e4.png

Link - під картинкою.

Модератор: Параметри відео та скріншоти додаю сам. Скачав біт в біт такий же фільм, автор отримує справдливе покарання, за нехтування правилами конференції та зауваженнями модераторів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скріни обов'язково. Я його чекав цю казочку..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому інших характеристик немає? Якщо через те, що недокачана - то напиши, як закачаєш.

І скріни не забудь.

Скоріш за все це та версія, що й на торентах зараз лежить, зі звуком з TS.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме так.

Хоча це екшн.. І переклад там.. по стільки по скільки.

Характеристик може не бути, якщо качає з якихось варезників..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

качаю звідси: http://www.videogid.net/

на рахунок скрінів, лінків ти моє ставлення до них знаєш...

іншої інформації нема з-за того, що більше нічого не написали

З.І. Тільки що переглянув уривками: звук і картинка якісні. Заливаю.

З.З.І. Готово.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шото я напевне туплю, де ЛІНК? :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шото я напевне туплю, де ЛІНК? :huh:

Ти не один!! ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

cadda- додай лінк і тех.хапактеристики зі скріншотами.

а то я грохну тему! І файл знайду і потру. і 1,4 гб трафа - фтопку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

звук і картинка якісні? і як мені це розуміти? звідки я знаю, які у тебе критерії якості?

Читав правила, як треба оформлювати теми в цьому розділі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Схоже, що топікстартер забив болт на правила. В погоні за плюсами..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лінк в першому пості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фильм посмотрел. Сюжет как в комиксах. Спецэффекты понравились, в принципе за счет них фильм только и смотрится. А общее впечатление: скучноватый фильм. Много детских, наивных моментов. Поступки главных персонажей геройские, но глуповатые. Будет продолжение.

P. S. Похоже, что сейчас почти все фильмы делаются с продолжением :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

интересный фильм

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фильм посмотрел. Сюжет как в комиксах. Спецэффекты понравились, в принципе за счет них фильм только и смотрится. А общее впечатление: скучноватый фильм. Много детских, наивных моментов. Поступки главных персонажей геройские, но глуповатые. Будет продолжение.

P. S. Похоже, что сейчас почти все фильмы делаются с продолжением :)

1) Це і є по мотивам коміксів:)

2) Сіквели/Пріквели - це бізнес..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а мені фільм не сподобався.....виїзджає тількі за рахунок спецефектів! сюжету 0 <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вельмишановні модери

1) в одному з перших повідомлень я написав, що в тому місці звідки скачаний фільм немає характеристик фільму і навіть дав ссилку, тому бризкати слиною і "исходить праведным гневом" йдіть в туалет краще...

2) не вірите що я написав якісний - не качайте, чекайте поки не появиться такий варіант, в якому буде навіть вказано аналізи сечі головних героїв перед початком зйомок і після...

3) люди інколи працюють і не мають змоги заходити на сайт, щоб зробити все як годиться... і думаю з вас корона (чи німб) не впаде якщо ви витратите кілька своїх дорогоцінних хвилин, щоб виконати СВОЮ роботу...

4) посилання хоча б на одне моє повідомлення де я просив "плюси" до свого рейтингу?

але все одно, прогрес у вашій розумовій діяльності вже видно: вже не пишите "пішов читати правила форуму" при цьому від нього відключивши)

ЗІ. 24 дня бану вже набрав....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вельмишановні модери

1) в одному з перших повідомлень я написав, що в тому місці звідки скачаний фільм немає характеристик фільму і навіть дав ссилку, тому бризкати слиною і "исходить праведным гневом" йдіть в туалет краще...

А для чого були зроблені підказки, як подивитися характеристики ?? Як зробити скріншот та лінк?? Є відео де я "бризкаю слиною" ? Тоді якого милого таке городити?

2) не вірите що я написав якісний - не качайте, чекайте поки не появиться такий варіант, в якому буде навіть вказано аналізи сечі головних героїв перед початком зйомок і після...

На заборі теж написано. Кому вірити? От якби написав Zevs_Isver чи Yaryk я б повірив. Тобі не вірю.

3) люди інколи працюють і не мають змоги заходити на сайт, щоб зробити все як годиться... і думаю з вас корона (чи німб) не впаде якщо ви витратите кілька своїх дорогоцінних хвилин, щоб виконати СВОЮ роботу...

А деякі люди працюють не інколи. Взявся робити - будь добрим, дороби все як слід. І Наша робота (модераторів) заключається в тому, щоб слідкувати за тим, як інші виконують те, що сказано.

4) посилання хоча б на одне моє повідомлення де я просив "плюси" до свого рейтингу?

але все одно, прогрес у вашій розумовій діяльності вже видно: вже не пишите "пішов читати правила форуму" при цьому від нього відключивши)

ЗІ. 24 дня бану вже набрав....

Щодо плюсів, і їх заробляння. Фраза була образною. Якби було таке зухвале виклянчування - я б привів приклад.

Щодо прогресу - ти психіатр? І читати правила в режимі РО (Рід Онлі - read only/ тільки читання) можна. І навіть треба.

Якщо не можеш зробити щось так, як слід, то краще навіть не берися. Якщо ліньки цим займатися, то можна просто сказати - "Я залив таке-то кіно, будь ласка, зробіть за мене тему гарну, бо я: лінуюся, не вмію, впадло, нафіг нада (необхідне підкреслити)"

І я потрачу свою вільну хвилинку і зроблю все так, як слід.

І на майбутнє (витяг із Правил розділу):

P.P.S. Спроба безпідставного оскарження покарання може призвести до збільшення строку покарання

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...