Перейти до змісту

володимирівна обіцяла піти у відставку. не пішла

Alan

Рекомендовані повідомлення

як обіцяла повернути вклади ссср, ще 28.09.2007 ЮВТ заявила:

"Я знаю, що ми зможемо протягом двох років людям гроші повернути. Якщо я не зможу повернути людям гроші протягом двох років, я на відміну від наших чоловіків – політиків покладу заяву і піду з посади, тому що посади не потрібні, якщо ти не можеш обіцяне людям дати"

джерело http://pravda.com.ua/news/2007/9/28/64518.htm

політики всі брехуни, особливо коли роздають обіцянки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага-ага... <_< побачим! "володимирівна" багато **здіти вміє. Або ще краще зробить: знецінить гривню ще більше (на відсотків так 300) і повіддає людям папірці, якими тільки підтиратись можна буде :angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ничо-ничо,

придёт ВикторФфдедорович - фсем воздастся.....

и 1 грн будет чисто случайно равна 1 руб...

и Сибирь по украински заговорит.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

більше не публікуй таких цитат, це антиреклама - будеш так робити і тебе посадють!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Залишається тільки чекати коли хтось їх це у вічі скаже. Як же вже викручуватись буде.

більше не публікуй таких цитат, це антиреклама - будеш так робити і тебе посадють!

Е-е-е, а це чого? Вона ж сама так казала.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Плінн, забув про ухвалу суду. Все втік у ліса, буду переховуватись :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В сентябре 2007 Тимошенко не была премьер министром. Вновь назначена только в декабре 2007. Так что тема не стоит "выеденного яйца". Не являясь ее сторонником, хочу заметить, что ни одна сволочь, кроме нее не дала ни копейки по вкаладам сбербанка СССР, кроме несчастных 50 грн в 2000-2002 годах. Несколько миллионов людей таки получили по тисяче гривень "запитых водой" збережений. Почему это остановилось - виновата отнюдь не Тимошенко. Нужно быть адекватным.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

GreyHairs а ніхто не шукає винуватих у тому, що не всі гроші дали. Я в першому пості навів обіцянку ЮВТ, а як вона її виконала всі знають. Сказала піду, а сама не йде :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До декабря еще есть время ;)

А там смотришь с февраля 2010 опять у сбербанка появится куча работы. :)

По сути топика. Даже на УНИАН только этот абзац вырваный из контекста того выступления. На 1+1 последний архив только за июль 2008. Так что, как там было по сути х.з. Учитывая заголовочность и избранность фраз УП, ссылаться на часть фразы некорректно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Козырная была обицянка.

"Я отберу деньги богатых... не, у богатых нельзя... у среднего класса, и отдам ваши вклады!"

И наше тупое быдло население ринулось к сберкассам в надежде получить хоть малую толику от своих прежних сбережений.

Следующим шагом должно быть

"Я развалю горнодобывающую промышленность нахрен, но шахтеры получат зарплату!"

И , думаете, шахтеры не поддержат? В первую очередь!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уявляю, як ви плюватись будете, коли вона президентом стане...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До декабря еще есть время ;)

А як там з професійною армією, "до декабря" 2008-го встигне? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...