Перейти до змісту

Волинські велосипедисти привезли 10 медалей


Valyanok

Рекомендовані повідомлення

На чемпіонаті України з велоспорту (трек) волинські спортсменки вибороли 10 медалей. Змагання проходили у Львові з 23 по 28 вересня. На них успішно виступили учениці Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності, представниці спорттовариства «Динамо».

Дві золоті та одну срібну медалі здобула майстер спорту України, член національної збірної команди України Олена Цьось, яка стала чемпіонкою в дисциплінах кейрін та скретч і срібною призеркою в командному спринті.

Її подруга по команді майстер спорту, кандидат до національної збірної Ірина Папежук виборола «золото» в командному спринті і три срібні нагороди – на дистанціях спринт, кейрін і гіт 500 метрів.

Бронзові медалі виграли кандидат національної збірної команди України Яна Беломоїна в командному спринті та кейріні, резервістка цієї самої збірної Марта Терещук у командному спринті.

Як повідомили «ВН» у Волинській обласній ШВСМ, спортсменки навчаються в інституті фізичної культури та здоров'я ВНУ імені Лесі Українки і є вихованками динамівських тренерів-викладачів Віктора Ковальова та Валентини Матвійчук.

Оригінал http://www.simya.com.ua/articles/59/26566/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Адміністратори

Дівчата молодці. А от хлопців треба копати :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...