Перейти до змісту

Про що говорять наші сусіди

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як же ті хлопи себе люблять і цінують! :) Серйозно обговорюють, ще й історичні аналогії проводять... Нашо, кажуть, той Житомир :)))

Точно пацанюри.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я думав, шо то сказки і лєгєнди про галичан. виявилось- троха й правди є:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну я би не сказав шо геть таки там пацанюри, останнім часом в ЗМІ все більше чуються згадки про можливі сценарії.

Вчора якраз на 5-му каналі в ток-шоу "Я так думаю" темою було питання можливий сценарій Росії по повному розколу України на три частини. В ролі гостей були два колишні міністри оборони Кузьмук та Гриценко.

Суть не втому, я те ток-шоу і не дивився, але головне одне - така мова ведеться на високому рівні не лише на кухнях. Росія для того постійно підсипає приводи говорити. В самій країні вистачає лакеїв.

Згадаємо заяву Путіна що за певних обставин Україна може припинити своє їснування як держава.

Згадаємо Севєродонецькі зїзди сепаратистів з промовами.

Уже донецька рада починає свої кроки по підручникам історії так як вона вважає за потрібне.

А ще добавте що з керівництвом держави відбувається повний хаос та безпредєл, то таку державу лише бери і крої на любі шматочки як вінегрет. Просто зараз Криза і в Росії своїх проблем вистачає що до України діла нема.

Але всеодно такого сценарію я б не випускав з поля зору.

І особисто вважаю що якщо гіпотетично припустити ідею галицько-Волинського князівства то для нас як простих мешканців було би справді більше переваг ніж недоліків.

"Незамідлітільно" відпали б проблеми:

- другої державної мови

- визнання ветеранів

- НАТО

- чорноморський флот з його маяками

- за транзит газу б західняки прали б мзду справжню, європейську, а не копійки

і по цьому поводу моє особисте імхо, що якщо навіть у наших яйцеголових властьімущих не вистачить глузду відставити вбік корпоративно-кланово інтереси в угоду інтересам цілісності держави то в нас залишиться запасний аеродром в ліце Г-В князівства

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це типу хрєн з ними усіма, "а мы наш, мы новый мир построим"? (с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це типу хрєн з ними усіма, "а мы наш, мы новый мир построим"? (с)

ні, це як крайній варіант, коли розколу країни де-юре не буде можливості уникнути, я не сторонник такого сценарію, але коли не буде іншого варіанту то і цей не саме страшне..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tolik_lt, бачу ти вже там береш активну участь в обговоренні ;) Зачепило чи на Борді вже скучно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

взагалі я там дітваків шукав, рекламку розносити. але почитав. і зачепило. те, що у нас маргінес- там мейнстрім

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згадаємо заяву Путіна що за певних обставин Україна може припинити своє їснування як держава.

а шо за заява така? цікаво було б ознайомитись :angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...