Перейти до змісту

Фермерка Вона - новий кандидат в Президенти?

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

http://pravda.com.ua/news/2009/9/22/101994.htm

Партія "Селянська Україна" збирається висунути кандидатом в президенти свинарку Лідію Степанівну Вона.

Про це Українській правді повідомив лідер партії Михайло Притула.

За його словами, Лідія Вона працює старшою свинаркою КСП "Іршики".

Притула повідомив, що з пропозицію зібрати з'їзд "Селянської України" і висунути Вона у президенти звернулися учасники зборів Старокостянтинівського осередку Хмельницької облорганізації партії.

"Лідія Вона - достатньо симпатична, скромна, миловидна жінка зі слов'янським обличчям, десь 6-м розміром грудей, 38 років. Дуже миловидна, доброзичлива", - сказав Притула.

Підтримаємо ЇЇ? (Вону?) ;)

Опубліковано

А чё президент свинопаска! Прикольно! Нам не привыкать кукурузу ростили, апельсины грызли, пасеку разводили - теперь пора свиням хвосты крутить :)

Опубліковано

потенційна кандидатка заперечила інформацію про бюст, який міг би стати важливим фактором зростання її рейтингу:

http://pravda.com.ua/news/2009/9/23/102020.htm

"А коментуючи слова про 6-ий розмір її бюсту, сказала, що це перебільшення: "Я струнка жінка і дуже скромна"."

хоча розмір так і не вказала ;) фото кандидата поки в мережі не виявлено, тому чекаємо свіжий новин :))

Опубліковано

Дупу в перзиденти!!

dupa.jpg

Дупа

Віра Іванівна

Обраний депутатом Чернігівської облради по багатомандатному округу

за списком партії (блоку):

«Блок Юлії Тимошенко»

ВО «Батьківщина»

Постійна комісія з питань законності, правопорядку, регламенту і депутатської етики.

Член комісії

Фракція: «ВО «Батьківщина» - «Блок Юлії Тимошенко» (БЮТ)

Дата народження: 29 березня 1954 року

Освіта: Київський технікум радянської торгівлі, товарознавець;

Чи обирався раніше депутатом: не обиралася

Дні, години та місце прийому виборців: перший, третій четвер місяця Липівська сільська рада Ніжинського р-ну

Посада (професія, заняття), місце роботи: завідуюча магазином «Продтовари» Вертіївського СТ

Опубліковано

О, як добре Тимошенко, вона може вживати слово "дупа" цілком законно: "а я шо, я нічо, це така фамілія в нашої однопартійки" :)

Юля і Дупа: разом переможемо!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...