Перейти до змісту

Доктор Хаус / House M.D. / Season 6

morseton

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
На фтп вже є 7ма серія лостфільм

Скрин в студию. А то нет желания в четвертый раз качать шестую серию.

Опубліковано
Та нормальна, а оця "008_house.s06e08.avi" - 7-ма.

Ти хоть читав попередні пости?? Ніхто не каже що ця серія погана. Просто її качали як восьму.

Наступного разу, будьте ласкаві, перевіряйте які серії!! Бо надоїло качати брєд

Опубліковано

Лостфільм дотримується стандартної нумерації, а інші перекладачі розбили першу серію на дві і саме звідсіля йде плутанина.

З.І. І переклад від Лостфільма кращий ніж у інших, а відтак раджу закачувати тільки їх "релізи" (родичів і фінансового в лостфільмі не маю).

Опубліковано

Лостфільм дотримується стандартної нумерації, а інші перекладачі розбили першу серію на дві і саме звідсіля йде плутанина.

З.І. І переклад від Лостфільма кращий ніж у інших, а відтак раджу закачувати тільки їх "релізи" (родичів і фінансового в лостфільмі не маю).

да, в них найкращий переклад..

Опубліковано

Ти хоть читав попередні пости?? Ніхто не каже що ця серія погана. Просто її качали як восьму.

Йоу... так і бачу, як вітер розвиває ваше чудове біляве волосся... просто краса!

Опубліковано

Йоу... так і бачу, як вітер розвиває ваше чудове біляве волосся... просто краса!

Біляве волося7? Це ви до мене?

Опубліковано
серия была супер, наконец то Хаусу дали по роже
Біляве волося7? Це ви до мене?

наверное с намеком =)

0_2d2ec_15908b84_XL.jpg

Знаєте, мені до одного місця з намьоком це чи ні, але, не знаючи людину, ображати її не треба

До речі, я не блондинка, і тому краще звертати увагу на свої розумові здібності <_< <_< <_< <_<

Опубліковано

Кстати следующая серия выйдет на FOX - е 30 Ноября, так что ждать продолжения не долго... =)

я не блондинка

эт вы зря, у меня друг есть, так он грит что у него стоит только на блондинок, так что нечего прискорбного в таком цвете волос я не вижу...

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...