Перейти до змісту

Nokia 8800 classic

GurAlex87

Рекомендовані повідомлення

Продам Nokia 8800 classic. Ціна 2500 грн.

Ось фото:

post-6406-1252417167.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Телефон друг продає. Точно не знаю, але по ходу не Китай. Ввечері напишу точно, запитаюсь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нових таких оригінальних телефонів давно немає в продажу. Якщо ж телефон не новий, то за такі ж гроші можна постаратись знайти 8800 Sirocco в нормальному стані (кращий дисплей, більше пам'яті, краща камера, краща батарея, зручніша клавіатура, приємніший дизайн). Якщо ж це китай, то ціну варто ділити на 10 перш ніж купувати. До того ж НІКОЛИ Nokia не випускала моделі 8800 Classic. Був просто 8800 (такий, як на фото в першому пості), потім 8800 Sirocco і його "різнокольорові" варіанти, а зараз 8800 Arte (і також варіанти Saphire, Carbon, Gold і т.д.). А серія Classic з'явилась не так давно (починаючи з 6500 Classic) і в ній телефони виключно з корпусом моноблок, тобто без різних слайдерів, як в 8800.

Крім того, перш ніж виставляти на продаж якусь річ -- потрудись поцікавитись, що це за річ, оригінальна чи ні, чи нова, який її стан, яка комплектація (з оригінальними 8800 було дві батареї, настільний стакан для зарядки, а з Sirocco ще й bluetooth гарнітура).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Nokia 8800 i Nokia 8800 Sirocco Edition дисплеї однакові, а от камери та батареї дійсно різні.

Якщо автор викладе IMEI даного апарату, то це зможе прояснити ситуацію з тим, що за товар пропонується.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну по-перше це продає мій друг і попросив закинути; по друге я й сам знаю що останні моделі такого телефону випускалися у 2006 році; по-третє він поставив свою ціну; по-четверте я знаю що Nokia ніколи не випускала таку модель як класік; по-п'яте народ не будьте всі такі розумні, а майте поняття про критику, і якщо комусь потрібен imei цього телефону, то я запитаюсь і можу послати особисто в личку. І останнє я ще не можу зв'язатись із власником!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну от щоб ти не був таким розумним і не створював більше топіків, не отримавши всю інформацію про товар -- отримуєш 3 дні РО і топік закривається. За створений тобою топік і його зміст несеш відповідальність ти, а не твій друг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...