Перейти до змісту

Nokia 8800 classic

GurAlex87

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нових таких оригінальних телефонів давно немає в продажу. Якщо ж телефон не новий, то за такі ж гроші можна постаратись знайти 8800 Sirocco в нормальному стані (кращий дисплей, більше пам'яті, краща камера, краща батарея, зручніша клавіатура, приємніший дизайн). Якщо ж це китай, то ціну варто ділити на 10 перш ніж купувати. До того ж НІКОЛИ Nokia не випускала моделі 8800 Classic. Був просто 8800 (такий, як на фото в першому пості), потім 8800 Sirocco і його "різнокольорові" варіанти, а зараз 8800 Arte (і також варіанти Saphire, Carbon, Gold і т.д.). А серія Classic з'явилась не так давно (починаючи з 6500 Classic) і в ній телефони виключно з корпусом моноблок, тобто без різних слайдерів, як в 8800.

Крім того, перш ніж виставляти на продаж якусь річ -- потрудись поцікавитись, що це за річ, оригінальна чи ні, чи нова, який її стан, яка комплектація (з оригінальними 8800 було дві батареї, настільний стакан для зарядки, а з Sirocco ще й bluetooth гарнітура).

Опубліковано

У Nokia 8800 i Nokia 8800 Sirocco Edition дисплеї однакові, а от камери та батареї дійсно різні.

Якщо автор викладе IMEI даного апарату, то це зможе прояснити ситуацію з тим, що за товар пропонується.

Опубліковано

Ну по-перше це продає мій друг і попросив закинути; по друге я й сам знаю що останні моделі такого телефону випускалися у 2006 році; по-третє він поставив свою ціну; по-четверте я знаю що Nokia ніколи не випускала таку модель як класік; по-п'яте народ не будьте всі такі розумні, а майте поняття про критику, і якщо комусь потрібен imei цього телефону, то я запитаюсь і можу послати особисто в личку. І останнє я ще не можу зв'язатись із власником!!!

Опубліковано

Ну от щоб ти не був таким розумним і не створював більше топіків, не отримавши всю інформацію про товар -- отримуєш 3 дні РО і топік закривається. За створений тобою топік і його зміст несеш відповідальність ти, а не твій друг.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...