Перейти до змісту

Який з двох ноутів краще?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

перший - цей

другий - цей

хочу взяти більш для роботи. ХП - це звичайно фірма.. але й про асуси нічого поганого сказати не можу... чекаю ваших думок.

Опубліковано

в ХП хуже: видео, меньше гарантии, батарея

в ХП лучше: проц, винт, наличия камеры 2 Мп, наличие сумки.

в Асус лучше: видео, 24 мес. гарантии, живучая батарея (относительно). думай.

я б взял НР (если для работы)

Опубліковано

по суті комп для роботи буде братися... тут визначальне мамка, проц напевно... хоча відео 512 надихає звичайно....

а хіба в ХП батарея гірша?

Опубліковано

у асуса заявлено до 3х часов работы в автономке. у ХП - до двух (знаю по своему опыту)

на счет видео. дело не в количестве видео памяти, а в видео-чипсете. ATI Mobility Radeon HD 4570 выделеной видеопамяти 512 МБ (асус) против Intel® Graphics Media Accelerator X3100, до 384 Мб системной памяти совместного пользования (ХП). небо и земля:) но я, лично, вообще в игры не играюсь - поэтому не рассматриваю видео как важный пункт. а вот проц и винт - это хорошо. так что ХП

Опубліковано
http://rozetka.com.ua/ru/products/descript...1241/index.html - яб еще сюда гляну. Асер конечно считается качеством похуже тройки ХП-Делл-Асус. Но при офисной нагрузке это врядли будет заметно. а исходя чисто из соотношения цена/производительность (в т.ч. видео) он лучше обеих представленных моделей
Опубліковано

да, нотик ничего так... но чего-то не верю я ацерам.. даже не смотрел на них...

Опубліковано

мій вибір НР! обєм вінта плюс вага - переконливі критерії, а при умовах виконання гарантії у нас - 2 роки це недовід!

P.S. і точпад зліва (повір) для правши це лажа!

Опубліковано

В ноутбуках є багато такого, про що не напишуть в характеристиках.

1. Якість зборки. Скрипи і клацання під час набора тексту чи роботи тачпада/тачпойнта - не найкраще. Крім того, один з моїх ноутбуків - HP nc6320 був потоплений. Вода залила його всього, сушив феном. Вінт - живєє всіх живих. Ноут, правда, накрився, але не весь: після заміни мамки з двох ядер процесора працює одне, не пашуть 2 усб-порта, а 2 робочі, і блютуз не працює. Та головне - вінт, і інфа на ньому. Залишилися живі. Ну і ноут на одному ядрі теж непогано паше - ХДТВ грає без проблем.

2. "Другорядні" комплектуючі - мости всякі, контроллери, і т.п., які в дешевих виробників беруться гівняніші, і можуть гальмувати роботу всіх інших систем. Це я бачив на прикладі асера, тревелмейта якогось - селерона 1,6 ГГц, який після установки ХР і дров працював гірше й тормознутіше, ніж мій ІВМ ThinkPad T21 Pentium III 800 МГц.

3. Зручність клавіатури (дуже недругорядний фактор). В Хюлєтах одна з найзручніших клавіатур. Краща - можливо, тільки в Соні та ІВМ (Леново). В тому асері, який я бачив і юзав - клава була верхом незручності, плюс почали кнопки западати.

4. Шумність. Ага. В колеги дешева тошиба була - так вона шуміла майже як системник. В мене було три ноута - ІВМ ThinkPad T21, HP nc6320, HP 6530b. Жоден з них так не шумів, як ця дешева тошибка. ІМХО, для ноута це важливий фактор.

Так що добре треба подумати. Дуже бажано пощупати кожен з ноутів вживу.

Опубліковано
чим він кращий за оці обидва? щей й дорожчий..

я ж не казав що він кращий, я сказав що ПОДОБАЄТЬСЯ

я працював з ним трохи...як то тобі пояснити... він просто гарний і на клавіши нажимати - одне задоволення.

А з тих двох - я б всетаки НР вибрав

Опубліковано

Мій вибір HP. Ну гірший там відеоадаптер, ну і що, нащо на ноутбуці грати сучасні ігри. Зати все інше краще.

І що це за чіпсет такий?

SiS 671DX+968

На сайті вирообника про нього нічого не сказано.

Сказано про тільки про SiS 671DX, який розроблявся для Pentium® M тобто він не буде максимум використовувати можливості Pentium Dual Core T4200,

того що на Asus стоїть.

HP обіцяє ресурс батареї для даної моделі ноутбука до 4 ч 15 мин.

Опубліковано

ну все... замовив ХП... побачим як буде у роботі..

всім дякую за поради і ваші думки...

Опубліковано

читаємо правила і припиняємо знущатись з брендів, називаючи їх ацерами і азузами! Скоро знову почну нещадно банити, бо вже задовбало тотальне ігнорування правил новими форумчанами.

До речі, нещодавно було проведено дослідження по частоті звернень в сервіс з гарантійними ремонтами. Ноутбуки ASUS було визнано самими надійними, вони обійшли навіть Apple і HP.

Опубліковано
Asus в ремонті доволі безпроблемні. Чого не скажеш про той же DELL чи HP

Згоден, але Asus набагато більше на ремонті ніж HP . До того ж потужна відеокарта приводить до перегріву материнки, а в Asus хай mix_forever скаже які радиатори.

Опубліковано

Як сказав першим Plum, асус став набагато стабільнішим і оптимальнішим варіантом на нашому ринку.. а платити за бренди чи лого фірм типу НР чи делл якось набридло...а за ремонти таких буків я просто промовчу.

З.І. Ремонти стали дуже великою рідкістю для асусів і навіть якщо і проблема - набагато легше і краще ремонтувати асус ніж інші (ціна на залізо і т.д.) і незабуваємо про апгрейд.. в делл вже особливо і не впихнеш нічого іншого через банальний брак місця під кришкою.. :) ІМХО

Asus в ремонті доволі безпроблемні. Чого не скажеш про той же DELL чи HP

Згоден, але Asus набагато більше на ремонті ніж HP . До того ж потужна відеокарта приводить до перегріву материнки, а в Asus хай mix_forever скаже які радиатори.

Як правило таке майже не зустрічається... настільки рідко що можна дане твердження просто проігнорувати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...