Перейти до змісту

куплю покришку 26" на крос каунтрі

Blik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куплю велопокришку (ки) на передок або на задок , а може й на передок та задок одразу. Хорошої хфвірми. Так, шоб сама їхала.

розмір 26" 2,30. Може хто порадить іншу грубину.

Опубліковано
2,3" ширини сильно звужує твій вибір

90% мтб-шної гуми йде 2,1-2,2"

А при такій ширині нЕ пропадає кайф крутого зацепа в лісистій вологій місцині?

Опубліковано

Отнюдь, не ширина влияет на "зацеп" :)

Читай топики про резину.

Уже все расписано и обговорено.

Опубліковано

та Ви уже бійці та бійциці стріляні, я починаючий лісопедист, з частотою виїзду 2 рази на тиждень по 15-30 км. тому спиратись на сотні статей можна , а порада практика по-перше серце гріє, по- друге авторитетно, і потретє якось зближує з велообщественностю. Може наважусь тай проявлюсь байккупаннях ранкових.

Опубліковано

я для себя нашел идеальной комбинацию 2.1 сзади (Continental Explorer) и 2.3 спереди (Continental Vertical). управляемость и проходимость улучшилась, а накат и разгон не пострадал :ok2: кстати, саму резину очень советую - у меня уже второй комплект и, кроме гудения на шоссе (протектор довольно злой), недостатков не замечено

ps. она тяжеловата, ~700 грамм на протектор. но мне это пофигу

Опубліковано

ursa, довольно быстро, процентов на 60 за 1500 километров. поэтому я стараюсь по асфальту не ездить. и резине полезно, и заднице массаж :smile3:

Опубліковано
я для себя нашел идеальной комбинацию 2.1 сзади (Continental Explorer) и 2.3 спереди (Continental Vertical). управляемость и проходимость улучшилась, а накат и разгон не пострадал :ok2: кстати, саму резину очень советую - у меня уже второй комплект и, кроме гудения на шоссе (протектор довольно злой), недостатков не замечено

ps. она тяжеловата, ~700 грамм на протектор. но мне это пофигу

веломастер завтра мені поставить покришку 2,3 на передок, у же домовився. а без обговорення дві неділі хожу туди-сюди...

Опубліковано

це ,якщо виїзджати 2 рази на тиждень - то десь 50 виїздів, а ще залишається пів резини то виходить на 1-1,5 сезони. Можливо так і тра, бо гуму завжди хочеться оновлювати, як івсе інше

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...