Перейти до змісту

Куплю велик для триала

inside07

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Собственно ищу вел для триала,а точнее они мне больше всего нравятся!Так что жду предложений!

Опубліковано

якшо ти хочиш найти його в луцьку то це буде тяжко,бо на сьогодняшній день їх залишилось походу 2-3 чоловіка. І чи ти точно хочеш ТРІАЛ? Ти пробував на ньому їздити?

Опубліковано

Скажу так,у велах я не розуміюсь,тому що в мене інша манія(жити не можу без автозвуку) Їздив!Дуже сподобалось! Ось фото, хоча б приблизно що я хочу(але розгляну всі варіанти),може це і не тріал,прошу не сміятись і поправити мене! :rolleyes: ):

post-3140-1251964904.jpeg

post-3140-1251964912.jpeg

Опубліковано

Второй ни разу не триальный :) А первый - тоже вряд ли.

Что ты на нём собираешься делать? Катать? На триальном обычно не ездят, а прыгают по поддонам, парапетам, лестницам, перилам... преимущественно на заднем колесе. Ну типа как бы в этом клипе.

trial

Или тебе всё-таки для того, чтобы ездить? ;)

Опубліковано

тобі треба гібрид і ніяк не тріал - почитай спочатку чим відрізняються велосипеди по класифікації і подумай що ти хочеш на ньому реально робити а то можна і зайчик тобі втулити сказавши що то для тріалу

p.s. для того щоб підпригнути і звичайного Аіста хватить чи України :D

Опубліковано

Так я виклав фото велів які мені подобаються і написав щоб іздити і пригати!Уважіше будьласка :angry: !!!

Опубліковано

викласти можна багато що - особливо заглянувши у розділ велокреатив - головне щоб ти сам зрозумів що ти хочеш і що тобі для цього треба.

Опубліковано

Повторюсь,куплю б/у велосипед! Можливо хтось перейшов на вищий рівень а вел залишився!?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...