Перейти до змісту

Чюдіса

Optimal

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Знайшов отаку цікаву статтю в ЖЖ Спокойствие, только спокойствие. Это только начало Вашего конца. Про те що в Луцьку мол розвішують листівки з написом "Ні націонал-фашизму в Луцьку!", сам в центрі міста буваю рідко тому не бачив нічого такого, а от вимальований краскою портрет Бандери з написом "Слава УПА" бачив :) Може є хто в курсі? :)

Вибачаюсь якщо вже була така тема.
Опубліковано

"Ні націонал-фашизму в Луцьку!"

невидеил таких листовок

но возможно из-за плохого зрения

но "нюхом чую" - тут рука Москвы, только они такую херню могут писать

Опубліковано

прікол, щоб в Луцьку та й націонал фашизм, це тіпа новий прікол. Краше боялись комуністів інтернаціоналістів, привиди яких пересуваються по луцьку під вечір короткими перебіжками.

Опубліковано

Ужос. Я еще видел на доме краской "УПА - кати" надпись.

но "нюхом чую" - тут рука Москвы

Да, она самая - :drink:

Но и без Тель-Авива :privet: думаю тоже не обошлось

Опубліковано
Да, она самая - :drink:

Но и без Тель-Авива :privet: думаю тоже не обошлось

хехе

а ты думаеш кого "выпускали" из СССР в первую волну имиграции?

правильно, только офицеров внутреених войск в звании не ниже майора, тоесть только благонадёжных и провереных

так что-то....

Опубліковано

меня удивляет "херномыслие"

и ненравится когда байцы виктора_ффедоровича говорят что в Луцке засилие (аж промотал темку вверх чтобы посмотреть точно) национал-фашизма

Опубліковано
Сьогодні ввечері в народному домі Просвіта відбулися слухання, зініційовані політичними силами лівого (комуністичного) спрямування, які за інформацією з редакційних джерел були причентні до масової розклейки оголошень антинаціоналістичного змісту:

Фіналом цієї "спам-акції" мали стати саме вищеозначені громадські слухання. Нагадаємо, що Луцька міська рада в липні цього року затвердила ідею спорудження монументу провіднику українських націоналістів.

В президії зборів я побачив знайомі з 80-90-х обличчя - лідера волинських комуністів Пхиденка, соціаліста Нікітюка, комсомольця Кононовича. Публіка в залі була доволі строкатою - від сивочолих ветеранів війни до "гальорки" в футболках "Свобода" та "дякую тобі Боже, що я не москаль".

Але повернемося до ходу слухань. Першим виступив депутат міськради від Соціалістичної партії Нікітюк М.С. Розповівши про набивші оскомину з часів радянської пропаганди "звірства бандерівців" Микола Сергійович звинуватив їх у всіх смертних гріхах, в т.ч і в "розпалюванні ядерної війни" (саме так, без жартів).

За ним на трибуну піднявся перший секретар Волинського обласного комітету комуністичної партії Пхиденко Станіслав Семенович. "Гальорка" в націоналістичних футболках його моментально освистала, з п'ять хвилин не даючи розпочати промову.

Все-таки треба віддати належне організаторам слухань, що вони дали можливість виступити і своїм опонентам - історикам, депутатам, свідкам тих подій. Зваженою і далекоглядною мені видалася позиція депутата від БЮТ Челюка Ігора Миколайовича - підкидаючи в суспільство гострі теми націоналістично-мовного спрямування, недруги нашої країни відволікають народ від насущних проблем,полегшуючи процес керування нами. Важко з цим не погодитись, так було ще з часів Руху.

Завершували це зібрання секретар Луцького міському комсомолу (!) Олексанр Кононович та решта організаторів. Під бурхливі оплески прихильників та крики "ганьба" з гальорки рішення "рішуче засудити" було таки прийнято. Побачимо, як розвиватимуться події далі, будемо тримати вас в курсі.

(с)

Опубліковано

По-моему те, кто уродуют город всякими сраными листовками, априори являются мудачьем, содержимое этих листовок не важно.

Опубліковано

Прийнято було рішення рекомендувати міськраді відмовитись від встановлення пам'ятника. "Одобрямс" суто в дусі "коммі" був, я аж дежавю зловив :)

Кононовича звати Олександр. Там є фото по-посиланню.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

листівки зявлялись у луцьки двічі. в основному від центра до старого міста.

звичайно, що це спланована акція комуняк (до сих пір не розумію, чому їх в 91 не заборонили???).

але мене дивує інше.

нафіга у луцьку памятник бандері? за те, що його хлопчики в селах мародерствували? за те що селян вбивали?

і не росказуйте, що вбивали тільки нквдшніки передіті. у нас в родині бандеровці сімю вирізали (батько, мати, старий дідусь і 2 дітей), врятувався тільки дятько, якому було 4 роки, його бабуся спасла. так вона потім розповідала, що це були упа, а не нквд.

так що памятник бандері - злочин проти свого ж народу. за такі дії міськраду яйцями закидати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...