Перейти до змісту

Чюдіса

Optimal

Рекомендовані повідомлення

Знайшов отаку цікаву статтю в ЖЖ Спокойствие, только спокойствие. Это только начало Вашего конца. Про те що в Луцьку мол розвішують листівки з написом "Ні націонал-фашизму в Луцьку!", сам в центрі міста буваю рідко тому не бачив нічого такого, а от вимальований краскою портрет Бандери з написом "Слава УПА" бачив :) Може є хто в курсі? :)

Вибачаюсь якщо вже була така тема.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Ні націонал-фашизму в Луцьку!"

невидеил таких листовок

но возможно из-за плохого зрения

но "нюхом чую" - тут рука Москвы, только они такую херню могут писать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прікол, щоб в Луцьку та й націонал фашизм, це тіпа новий прікол. Краше боялись комуністів інтернаціоналістів, привиди яких пересуваються по луцьку під вечір короткими перебіжками.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кореспондент про це теж пише. Здивований був, коли читав, аж не віриться.

93.jpg93_1.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ужос. Я еще видел на доме краской "УПА - кати" надпись.

но "нюхом чую" - тут рука Москвы

Да, она самая - :drink:

Но и без Тель-Авива :privet: думаю тоже не обошлось

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, она самая - :drink:

Но и без Тель-Авива :privet: думаю тоже не обошлось

хехе

а ты думаеш кого "выпускали" из СССР в первую волну имиграции?

правильно, только офицеров внутреених войск в звании не ниже майора, тоесть только благонадёжных и провереных

так что-то....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

блін, зловити би хоть одного, і розпитати як записатись в молоду гвардію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора бачив таку листівку на Л.Українки. Прочитав афігєл.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

меня удивляет "херномыслие"

и ненравится когда байцы виктора_ффедоровича говорят что в Луцке засилие (аж промотал темку вверх чтобы посмотреть точно) национал-фашизма

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

во-во

а народ что клеит (ну или те чтого указывают куда клеить) говорят что есть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

что говорят

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вот именно,

они первые начали

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мєнти при цьому нічого не роблять...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що, мають відстрілювати оклеювачів?

я б то за... але це не в їх компетенції (((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні ввечері в народному домі Просвіта відбулися слухання, зініційовані політичними силами лівого (комуністичного) спрямування, які за інформацією з редакційних джерел були причентні до масової розклейки оголошень антинаціоналістичного змісту:

Фіналом цієї "спам-акції" мали стати саме вищеозначені громадські слухання. Нагадаємо, що Луцька міська рада в липні цього року затвердила ідею спорудження монументу провіднику українських націоналістів.

В президії зборів я побачив знайомі з 80-90-х обличчя - лідера волинських комуністів Пхиденка, соціаліста Нікітюка, комсомольця Кононовича. Публіка в залі була доволі строкатою - від сивочолих ветеранів війни до "гальорки" в футболках "Свобода" та "дякую тобі Боже, що я не москаль".

Але повернемося до ходу слухань. Першим виступив депутат міськради від Соціалістичної партії Нікітюк М.С. Розповівши про набивші оскомину з часів радянської пропаганди "звірства бандерівців" Микола Сергійович звинуватив їх у всіх смертних гріхах, в т.ч і в "розпалюванні ядерної війни" (саме так, без жартів).

За ним на трибуну піднявся перший секретар Волинського обласного комітету комуністичної партії Пхиденко Станіслав Семенович. "Гальорка" в націоналістичних футболках його моментально освистала, з п'ять хвилин не даючи розпочати промову.

Все-таки треба віддати належне організаторам слухань, що вони дали можливість виступити і своїм опонентам - історикам, депутатам, свідкам тих подій. Зваженою і далекоглядною мені видалася позиція депутата від БЮТ Челюка Ігора Миколайовича - підкидаючи в суспільство гострі теми націоналістично-мовного спрямування, недруги нашої країни відволікають народ від насущних проблем,полегшуючи процес керування нами. Важко з цим не погодитись, так було ще з часів Руху.

Завершували це зібрання секретар Луцького міському комсомолу (!) Олексанр Кононович та решта організаторів. Під бурхливі оплески прихильників та крики "ганьба" з гальорки рішення "рішуче засудити" було таки прийнято. Побачимо, як розвиватимуться події далі, будемо тримати вас в курсі.

(с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі то я б по рильцям натрусив тим що під рукою булоб б .... гастральорам

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По-моему те, кто уродуют город всякими сраными листовками, априори являются мудачьем, содержимое этих листовок не важно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так яке рішеня було прийнято?

і як побатькові Кононовича ніхто незнає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прийнято було рішення рекомендувати міськраді відмовитись від встановлення пам'ятника. "Одобрямс" суто в дусі "коммі" був, я аж дежавю зловив :)

Кононовича звати Олександр. Там є фото по-посиланню.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а, ну в президії були самі ліві, самі собі прийняли рішення рекомендувати. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там не тільки "ліві", сидів для проформи один правий депутат, але ти правий, "музику" вони заказували.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

листівки зявлялись у луцьки двічі. в основному від центра до старого міста.

звичайно, що це спланована акція комуняк (до сих пір не розумію, чому їх в 91 не заборонили???).

але мене дивує інше.

нафіга у луцьку памятник бандері? за те, що його хлопчики в селах мародерствували? за те що селян вбивали?

і не росказуйте, що вбивали тільки нквдшніки передіті. у нас в родині бандеровці сімю вирізали (батько, мати, старий дідусь і 2 дітей), врятувався тільки дятько, якому було 4 роки, його бабуся спасла. так вона потім розповідала, що це були упа, а не нквд.

так що памятник бандері - злочин проти свого ж народу. за такі дії міськраду яйцями закидати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...