Перейти до змісту

GPS навігатори

Рекомендовані повідомлення

Думаю над покупкою GPS навігатора, щоб був зручний як для користування в місті, так і за межами міста...бюджет до 150 дол...

в навігаторах не розбираюсь...не знаю на які параметри звертати основну увагу...знаю що в навігаторах встановлені карті iGO 2007... цікавить що вони собою являють і чи можна встановити якісь новіші/детальніші карти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не обов'язково в навігаторі буде iGo. Бувають різні варіанти. Карти і ПО можна оновляти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Могли б порекомендували якісь моделі в цьому ціновому діапазоні ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивлячись який екран тобі тре і які прибамбаси в девайсі ти хочеш бачити. Моє ІМХО то найкраща прога для навігації це IGO (версія може бути 6, 8, 8.3) чим більша цифра тим краще прожка.

Я собі приглядав якось Holux 3", в знайомого э Allwin 4,5"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Самий потужний чіп, як тут говорив Serega - MTK. Зустрічав в неті надзвичайно схвальні про нього відгуки, аж до "працює в багажнику" :) На цих чіпах роблять Holux-и. Не набагато від нього відстав і попередній Sirf III. Я проїхав з навігатором на такому чіпі (Mitac Mio Moov 200) пів-України, крім кількох глюків в картах (i-GO 8) по серйозному він не підводив. Все, чого хотілося додатково - більшого екрану (4-5 дюймів), і якогось невеликого козирка, щоб на сонці не "вицвітав".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теж проїхав Україну туди і назад з нафігатором, зрозумів екран не головне (хоча файний великий екран це звичайно плюс) - у 95% навігатор достатньо слухати, а дивитись треба на дорогу. так що мій наступний девайс - або з блютус або з фм-трансмітером звуку на акустику автомобіля, чого і всім раджу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так що мій наступний девайс - або з блютус або з фм-трансмітером звуку на акустику автомобіля

або із блютус , із трансмітером , як , наприклад, Garmin 765, але він вже не підпадає під параметри в $150... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З Гармінами тільки одна незручність: на них стороннє ПО не поставиш. Тільки встроєне по дефолту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у випадку з Garmin ще й є факт переплати 30% за бренд ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як варіант китайські noname на які стає практично весь софт що можна придумати

Route 66 Version 8

Navigon 2100

PolNav 2008 R 5.0

Destinator 7

Garmin XT v5

TomTom v.7.910

Sygic v 7.6.080820

Igo 8

Igo 8.3

AmIgo 8.4

Smart2Go v4.1.14000

MioMap 3.3

OziExplorer 2

waze 0.14.2

BeeLineGPS

viaGPS 3.0 Black Edition

nDrive 9

Navitel 3.2.6.3594

внушає чи не так?

по залізячній частині такі девайси також на досить високому рівні + піратка win CE = невисока ціна :)

P.S. Якщо знати де шукати, можна знайти 4.3" моделі за 100 +\- пару уов..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і нема проблем з розлочкою девайсу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згіден з твердження щодо розміру екрану. В мене на КПК взагалі 2,5" і мені вистачало в дорозі того розміру. Не закривається обзор, та не відволікає від дороги вночи (навіть якщо увімкнеться ночний режим то там забагато світла буде). Тому рахую 3" саме те що тре в дорозі, при умові що навігатор закріплено на вікні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...нерідко навігатор використовують як медіаплеєр, тому діагональ 4.3" і розширення 480 x 272 куди краще "менших" побратимів, ну і не варто забувати про фм трансмітер, також дуже файна річ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фм трансмітер, також дуже файна річ

А коли він працює поточну станцію на магнітолі не "збиває"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...