Перейти до змісту

Тихий системный блок

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ну с коробкой кажись определились. а как быть с блоком питания? назовите конкретные известные тихие модели :)

ps. крутые корсары и залманы за 100-140 президентов оставим в сторонке до первого миллиона в кармане:)

• Відповідей 62
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Якщо не хочеш брати Залмана (в мене стоїть і дуже подобається), то зупинись на тому ж Чіфтекові. Потужність дивись по своїх потребах, але однозначно обирай модель з 120 мм кулером. Досить непогані БЖ за свої гроші.

Опубліковано

почитав.

presston, якщо ти хочеш якості - будь готовий викласти кругленьку суму, сам розумієш. Мерс і Жигуль - обидва авто і призначення однакові, а от все інше - це те, про що ми тут говоримо.

в мене - такий собі взяв. Але є 1 недолік. Корзини, а вірніше слоти для кріплення вінтів, розміщені таким чином, що вставляти їх доводиться не з середини корпусу а збоку. Як на малюнку.

015091.jpg

Чим погано? Тим, що необхідно SATA шлейфи купувати ось такі

sata18ra1-l.gif

Для того, щоб кришка корпусу не перегинала шлейф. Ну і живлення теж треба підключати таке ж "зігнуте". Ось таке:

sata_power_adapter.jpg

А так корпусом цілком задоволений.

Ну і маленька незручність полягає у тому, що дверка, не дає відкривати каретку DVD/CD привода. Доводиться відкривати.

Опубліковано

Доречі, той корпус що ти хочеш брати в Медіамаркеті уже з БЖ.

Якщо тобі його потужності недосить, то домовся про заміну на більш потужний з доплатою.

Опубліковано

сенсу не бачу. Оскільки Чіфтеки йдуть із "грамотними" БЖ. Із чесними напругами і потужностями. І його 300-350 Ватт вистачить для двоядерного процесора і купи вінтів із відяхою, що має окреме живлення!

Опубліковано

чифтек хороший в блане питания. но с шумностью - тут вопрос... хотелось бы чтоб общая шумность компа не превышала где-то 30дБ. на данный момент - БП единственный элемент, который может выбиться из этой картины. что скажете на счет блоков Сиртек? и если среди чифтеков - то какой именно блок?

пс. корпус я буду брать такой как на медиа маркете, скорее всего. но без БП.

ппс. общая мощность системы - до 400 ватт

Опубліковано

БЖ бери любий із 12-14см кулером. І матимеш тишину.

Ну і звертай увагу на молекси та роз'єми підключення у пристрої та мамку.

Якщо любиш спостерігати за змінами - то купуй корпус із жк-дисплеєм. (є такі не дорогі моделі). В корпусі датчики. Приліпив і маєш картинку.

Зрештою, кулер в БЖ завжди можна замінити на більш тихохідний або ж переробити його на 7 з 12 Вольт. (втративши на нього гарантію) :)

Опубліковано

Рresston

Той корпус, що ти хочеш брати на медії такий як у мене і штатний БЖ в ньому тихий і досить непогана модель стоїть.

Так що якщо система до 400 то його тобі має вистачити.

Тобі вже казали, що чути буде процесор і відеокарту - от і звертай увагу на їх охолодження.

В цьому корпусі повно місць для кріплення додаткового охолодження.

Так що непроблема поставити ще одного 12см кулера на понижене живлення при пасивному охолодженні відео.

Опубліковано

видеокарта будет интегрированная. проц будет феном-2 х3 с штатным боксированным куллером. так что, дополнительного охлаждения в корпус я пока не планирую

Опубліковано

http://www.product.controlf.biz.ua/chiefte...02b-b-b/?p=info в конце концов остановился на этом корпусе.

http://hotline.ua/tx/sirtec_high_power_hp-500-g14s/ - и этом БП.

Итого: около 1100 грн

Гарантия: по 60 месяцев

Опубліковано

а. это. не. наоборот мне это нравится:) такое размещение винтов куда удобнее) а найти кабель - не проблема

пс. спасибо всем кто откликнулся :smile-zachot:

Опубліковано

В моєму корпусі розміщення вінтів йде таким же чином і тільки до самого нижнього я брав кабель буквою Г, а два що вище кріпляться підключені звичайним кабелем, ніяких проблем з цим нема :)

Опубліковано

В мене вінти також стоять поперек корпуса. Але ширини корпуса (205 мм) вистачає, щоб крім звичайного кабеля там помістились ще й кулери, і ще місце є. Женя, в тебе ж ширина корпуса така ж, то чому тобі місця не вистачає?

Опубліковано

presston, відразу купи на формулі матеріал, який використовується для обезшумки автомобільних салонів. Він на самоклеючій основі, в листах або рулонах. Обклей зсередини стінки корпуса для покращення акустичних властивостей.

Опубліковано

Все вірно - місця ніби багато, але при спробі підключити стандартні SATA-шлейфи та молекси живлення - то кришка корпуса закривалася туго. Дроти їй явно заважали.

Коли ж усі шлейфи та дроти було замінено на Г-подібні, все стало так, як слід.

Опубліковано

такс. встал следующий вопрос. малошумный куллер на проц амд Феном 2 х3 720 (95Вт). Почитал обзоры - там стоит китайский убитый фокскон. Шумный и неефективный. посоветуйте что-то получше. в разумных пределах стоимости :)

Опубліковано

А що для тебе "розумні межі"?

Візьми Thermaltake MaxOrb (краще MaxOrb EX), або Therbamtake BigTyphoon, чи щось на зразок Scythe Infinity, або Zalman 7000 чи 9500.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...