Перейти до змісту

Гламурні кафешки Caramel, Rose...

Ksyha

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
как, например, никогда неработающие гламурные дивы

их служба и опасна и сложна

и на первый взляд как будто не видна

/*ну ви пойняли.... */ ЖВ

• Відповідей 146
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
он чо деякі муззззчіни туди так полюбляють ходити... хі-хі-хі)))))

А я бачив як з Майдану виповзало п'янюче обригане і обісцяне тіло... Ой, деякі наші форумчани ж так полюбляють туда ходити...

Опубліковано

Plum, цьому тілу просто не повезло. В Майданівські вбиральні по вечорах велика кількість бажаючих - і не лише для вчинення загальноприйнятих обрядів, а й поригати (ну, в принципі, теж загальноприйнятий :)), чи потрахатися/на міньєт... Тіло не винне, що із-за частих черг у Майданівську вбиральню воно не змогло по-людські поригати і посцяти :)

Опубліковано

Тема з обговоорення кафешок, поступово переходить в обговорення клозетів і їх призначення в кафешках.

Yarchik & Plum мене особливо порадували. Теж помічав в Майдані багато цікавого. :D

Опубліковано
он чо деякі муззззчіни туди так полюбляють ходити... хі-хі-хі)))))

А я бачив як з Майдану виповзало п'янюче обригане і обісцяне тіло... Ой, деякі наші форумчани ж так полюбляють туда ходити...

О_о... ти ціво? а?

Що все на свій рахунок сприймати зразу .. ні панімаю :) Ні такіє ви уж і нізамінімиє, шоб то тіко про вас і гаварідь :)

В Майдані ше тЄло насцяло в умивальник <_< . МЛЯ))))) ФУ

Опубліковано
О_о... ти ціво? а?

Що все на свій рахунок сприймати зразу ..

А я хіба про тебе? В цьому топіку вже он скільки любителів Майдана вже відмітилось :)

А нарахунок обісцяного умивальника -- ну а що ж робити, коли пиво підійшло до кінця, а всі кабінки у вбиральні зайняті процесом кохання (чи спарювання)? :0024:

Опубліковано

фанати "Майдану" - срочно треба накласти в умивальники "Карамельки" і Ко, бажано це все діло сфоткати, щоб був аргумент для аргументованої суперечки!

Опубліковано

НЕ про мене. Я в Майдан фактично не ходжу вже :)

Але мене там по крайній мірі менше на рвоту тягнуло, ніж у ваших розах :)

фанати "Майдану" - срочно треба накласти в умивальники "Карамельки" і Ко, бажано це все діло сфоткати, щоб був аргумент для аргументованої суперечки!

:P

ДЄлаєм флеш-моб? О_О

Опубліковано

ну чьо сразу бобік! якщо робити, то професійно - зайшов, заказав каву, розплатився, забіг "в мєста", наклав, сфоткав, ушол :)

оффтоп:

цікаво, куди ж тепер ходить Forever Autumn??

Опубліковано
ну чьо сразу бобік! якщо робити, то професійно - зайшов, заказав каву, розплатився, забіг "в мєста", наклав, сфоткав, ушол :)

оффтоп:

цікаво, куди ж тепер ходить Forever Autumn??

О! А цю таємницю віку по какашках в туалеті мона розгадать :)))))) ггггг

Нікуди не ходю - хев ноу тайм.

По кришах гуляю. Осінь прийшла.

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!

*і не нада углубляццо в деталі, гдє Осєнь прастітє срьот*

Опубліковано

Да ладно Вам.

Зачем уж так Майдан хаить... Конечно, проблема туалетов там огромная, но туда же не в туалет ходят, а пива попить, фирменных блюд поесть (кухня там неплохая)...

Не могу сказать, что часто туда хожу, но раз в полгода заглядываю.

В прошлом году просто суперски отпраздновали там моё день рождение в банкетке с камином. Повара молодцы, было очень всё вкусно. Каминчик, кальян, атмосфера деревенской хатынки...прелесть!

Предновогоднюю вечеринку тоже там были, только в главном зале. Было весело и здорово.

Летом небольшой компанией заглядывали после работы в будний день пивка попить с рыбкой - так тоже вроде ничего было.

Опубліковано

карочє ясно, що тема себе вичерпала і при подальшому розгортанні потрапить в Флейм або Хумор

всі як завжди про своїх думках, ніхто нікого не переконав :)

Опубліковано

Ну хз.

Мене Майдан вічно харив розпальцованими дядями, які вели себе ще більш хамськи ніж інколи вели немиті-патлаті і т.п.

Харив тим, що воняєш цигарками.

Офіціанток я люблю, барменів я теж люблю.

Обстановка там прикольна.

А ще там тепер кожного вечора грає Гембік файного блюза!

І нєх тут розпинатись.

:)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...