Перейти до змісту

Гламурні кафешки Caramel, Rose...

Ksyha

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 146
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
А Майдан -- гадюшня ще та. І шум-гам постійно такий, що ні поговорити толком, ні посидіти, ні розслабитись. Дуже рідко там буваю, і то тільки якщо потрібно там когось зустріти.

З такого роду закладів набагато більше мені подобається "Десятка" в Івано-Франківську. До Десятки майдану ще рости і рости. Як по якості, так і по доступності цін. Ще непоганий етно-ресторанцик в російському стилі "Гуси-Лебеді" в Донецьку. Да, в тому ж таки Донецьку є Байкерс-клаб, який за атмосферою нагадує Майдан, але по якості набагато його переплюнув, або "Свиня". Про донецький "Гараж" я взагалі мовчу :)

З якого часу Роуз і Карамелька -- ресторани чи клуби? :)

В Франківську є (принаймні була) зовсім малий винний погреб "Горець". Нічого особливого, але так класно там. З алкоголю тільки розливні вина. Незнаю що саме приваблювало, але це найзатишніший заклад який доводилось відвідувати.

Що до сабжу: смаки в народу різні, кому варенична, а кому і карамель - на кожен товар свій покупець. То моє імхо

Опубліковано
Так от значить сиджу я тут без гламурненьких круасанів як дура....

памєняй атнашеніє і пасіді як умніца :D

надаєла. я же блондінко всьо-тагі)))

Опубліковано

Наші луцькі "гламур-кафе" насправді не є дійсно елітними чи "віповськими" закладами.

Звичайні, заклади. Просто там чисто, в міру стильно, чемно і т.д. Так і має бути.

А от, що луцька тіпа гламурна публіка вибрала ці кафе собі під свій фан-клуб - то вже інша справа. Зрештою, це теж їх приватна справа.

Сцена зі спеціально одітими для цих закладів рожево-блондинисто-стразо-помадними дєвушками, які томно сидять з падругами за коктейлями (назви напоїв вивчені напам'ять!) - вже нікого не повинна дивувати. Але це аж ніяк не повинно означати, що це власне той відповідний стиль і вигляд, на який слід рівнятися.

Такі циркові персонажі скоріше за все просто яскрава декорація в куточку.

Внесемо ж побільше здорової демократичності в наші гламур-кабачки!!!!

Опубліковано

Ми сьогодні в Брамі быля Мат-Мата бачили двох тєффачег-маделєк... Це не просто п**дець, це ше гірше. Воно ні говорити нормально не вміє, ні поводитись. оті слова з витягом (пааадругааа, пааасмааатрі...) Тьфу. Хотя насправді, якби їх вмити, розчесати і вдягнути в нормальні шмотки, то були б такі середненькі дівчата. А, ну ше говорити пришлось би вчити.

О, так подумалось. Тут лінуксоїди акцію хотіли. А пачему би не забацать акцію "Вмий гламурне бландінко"? Резонанс буде... :)

Опубліковано

mix_forever ти ЗЛО.. сЄЄшЬ стьоБ вЄздЄ і фсЮду :)))))))

З.І. Forever Autumn - Самка, дякую поржаФ за

"ВБий гламурне бландінко"?
+1
Опубліковано

Та дались вам ты гламурні блондинки! Он мене Осінь теж в гламурі звинуватила, а я ж брюнетка - в нутрі і в натурі!

Опубліковано
Dr. Faust, шо самка? хто самка??? !!!

хм.. це вапЩєто без мислі образити було сказано :blink: а шо непанЄтно ?

вапсчє ніхіра непанЄтно

давай ше по напасу

Опубліковано

А коли Ярчик перестане морозитись від того, щоб мене туди запросить )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

А то ляп-ляп.. і толку?...

А я-то круасанів хотю блін!

Опубліковано

Гламур вищого гатунку - какать гівном розфасованим по рожевим пакетіках, різного фасону та вмісту. Кафе з заломленими цінами для того щоб відмежити своє "гламурное гавно" від іншого.

Це так, шуткуючи...

Опубліковано

Ни карамель, ни роза особо не привлекают.

Чувствую себя там как-то неуютно, не в своей тарелке, хотя придираться (кроме ЦЕН) там не к чему. Культурно, аккуратно.

Люблю очень капучинко, но вот публика (типа постоянные блондины и блондинки) меня там раздражают.

П.С. Скажу одно, в маленькой феличите делают лучше капучино, чем в розе, карамели.. и контингент там попроще.

Хотя, на вкус и цвет....

Да и предназначение у этих кафешек: кофе выпил, пироженкое/круасанчик/яблочко съел и дальше .....в путь....работать.

А многие туда приходят людей посмотреть, себя показать, время убить (как, например, никогда неработающие гламурные дивы (хи-хи))... - короче, это их дело всё же, новые наряды в Луцке особо негде демонстрировать.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...