Перейти до змісту

Призначення зустрічей автоклубу "Drive!"

pura

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 85
  • Створено
  • Остання відповідь
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

як Ви на рахунок медового... чи ше якогось?

може шось організуєм... маю на увазі зустріч

м'яса(шашличка) би покуштувати...

Опубліковано
як Ви на рахунок медового... чи ше якогось?

може шось організуєм... маю на увазі зустріч

м'яса(шашличка) би покуштувати...

да можна покуштувати... чому б ні

яка програма зустрічі ?

Опубліковано

bonZzz програми в нас зазвичай багаті: Зустрілись, замовили-випили, замовили-випили, замовили-випили, поспідкувались, розійшлись.

Опубліковано
bonZzz програми в нас зазвичай багаті: Зустрілись, замовили-випили, замовили-випили, замовили-випили, поспідкувались, розійшлись.

дійсно змістовні програми... :0013:

Опубліковано

bonZzz ну а що ще тре. Зима на вулиці, холодно. Хайно сніг випаде, то в Крупу тре зганяти повиджигати по снігові.

Опубліковано
bonZzz ну а що ще тре. Зима на вулиці, холодно. Хайно сніг випаде, то в Крупу тре зганяти повиджигати по снігові.

от то вже... і поцікавитись не можна ;)

Опубліковано

дійсно змістовні програми... :0013:

ми так часто зустрічаємось шо дійсно треба провести серйозну ееее....програму)))як сказав Валера нам можна :0049::0049::0049:

Опубліковано

bonZzz який тиждень!? май совість!!! - якщо ми тиждень зустрічатсь будемо, то боюся жити ми будемо у своїх авто, та залицятись до вихлопної труби. Нам би вечорок посидіти десь у барі. Думаю вистачить.

Так-що я теж тиждень пити не можу, ще й печінку маю свою а не на лотереї вграну...

Опубліковано
bonZzz який тиждень!? май совість!!! - якщо ми тиждень зустрічатсь будемо, то боюся жити ми будемо у своїх авто, та залицятись до вихлопної труби. Нам би вечорок посидіти десь у барі. Думаю вистачить.

Друже, служба... Це тиждень я до 22 на роботі... а в 22 ви мене можете не взнати (жарт а може й ні.... шуткую)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...