Перейти до змісту

5-річна волинянка загинула на дитячому майданчику

pura

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Учора, 25 серпня, на території дитячого садка у волинському м. Камінь-Каширський дерев’яна споруда у формі зайця впала на 5-річну місцеву мешканку Юлію Ф.

Про це ЗІКу повідомили у прес-службі УМВС України у Волинській області.

Дівчинка померла. Труп направлено в судово-медичну експертизу.

zik

Опубліковано

шкода дитину.. а за халатність - посадити на 25 років за вбивство завідуючу і того алкаша-рабацягу, який того зайця там не закріпив..

Опубліковано

Жах!

Зараз піде хвиля перевірок! У нас поки біда не станеться, то і нічого не міняється!

Майданчики старі, фінансування садочків мізерне, от і вилазить боком :(

Опубліковано

а у нас в 10-й школі поряд зрізали декілька старих металевих конструкцій на спортмайданчику. з однієї сторони- шкода, а з іншої-правильно. безпечніше

Опубліковано

Єх, знаю я ті садочки, шкода мені батьків, вчителів і т.д. і навіть того забулдигу крім якого ніхто там не схоче працювати.

Опубліковано

Ужас :( Как жаль.

Я например до этих пор не понимаю это по каким нормам майданчик что возле Там-тама построен? Кто вообще его додумался возле заправки, а самое главное кто додумался положить брукивку на майданчике. Как по мне это сплошной травматизм, начиная от того что ребенок просто упадет и коленки подерет, заканчивая что сломать руку или получить серьезную травму головы мне кажется намного выше как например если бы там даже была простая земля, а не брукивка.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...