Перейти до змісту

Куплю стару оперативку і HDD

ZloY

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібна оперативка на доісторичний комп, думаю це DDR, треба 1 планку на 512 або дві на 256.

також потрібен IDEшний вінт, на гіг так 80 ...

Пропозиції писати тут, або в ПМ.

Опубліковано
Ти би для початку модель мамки написав, ага. А то там може запросто оказатись не ДДР, а СДРАМ

та там чьорт голову сламає) ввечері зайду до сусіда з еверестом гляну. одне точно знаю, проц там стоїть 333 МгЦ xD

CORSAIR 512 мв Памяти лучше ненайдеш !!! 140 грн

http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=40395

Потрібно б\у і чимподешевше) вкладувати гроші в такий зламок нема сенсу, хай дитина поки на такому вчиться...

Опубліковано
СДРАМи є 2 по 128. якшо цікаво - стукай в асю.

Там стоїть дві по 128) хАтім Больше) ... чи SDRAM p більшим обємом памяті не існує в природі!?

)) http://209.85.129.132/search?q=cache:MrGaX...mp;client=opera

Опубліковано

Ще не всяка SDRAM  запрацює на такому компютері.треба зразу перевіряти

а як що шукаєш вінчестер 80 гіг , на цей апарат , то забудь , шукай 8 гіг ,  а якщо повезе то 32 гіга.

Не стоїть той агрегат трогати , і нафіга там 256мб оперативки , 512 мб це 99% що материнка не побачить.

знайди 32мб. оперативки ,вінта до 8 гіг і нехай він собі працює під win 98, пока не помре. ;)

Опубліковано
Ще не всяка SDRAM запрацює на такому компютері.треба зразу перевіряти

а як що шукаєш вінчестер 80 гіг , на цей апарат , то забудь , шукай 8 гіг , а якщо повезе то 32 гіга.

Не стоїть той агрегат трогати , і нафіга там 256мб оперативки , 512 мб це 99% що материнка не побачить.

знайди 32мб. оперативки ,вінта до 8 гіг і нехай він собі працює під win 98, пока не помре

Там стоїть вінт на 10 і 256 оперативки)) сусіду цього мало, хоче проапгрейдити! :))) А от те що не побачить то я не подумав... хоча ідешний винт має побачити в будь-якому випадку...

Опубліковано

дааалеко не в будь-якому... тодішні БІОСи не знали про вінти на 40Гб :) Так шо не факт, шо він і 20-ку то побачить... Такий комп тре комусь під роутер подарувати, а не апгрейдити.

Опубліковано
дааалеко не в будь-якому... тодішні БІОСи не знали про вінти на 40Гб Так шо не факт, шо він і 20-ку то побачить... Такий комп тре комусь під роутер подарувати, а не апгрейдити.

мда) обрадовали))

тра мабуть спочатку взяти десь винт і спробувати чи буде фунциклірувать...

Опубліковано
а як що шукаєш вінчестер 80 гіг , на цей апарат , то забудь , шукай 8 гіг ,  а якщо повезе то 32 гіга.

Не поспішай забувати :-) В мене на Cel300A+i440BX спокійно бачить вінчестер 120 Гб.

Те, що можуть виникнути проблеми з BIOS - правда. Але зазвичай вони вирішуються. До того ж, якщо немає крайньої необхідності завантажуватися з "великого" вінчестера, то можна спокійно його в BIOS виключити, система хай собі стоїть на старому вінчестері. Windows нового має побачити без проблем. Їй нема великого діла до того, що там BIOS каже. Є й інші варіанти.

А от з пам'яттю дійсно халепа може бути. Модель системної плати може прояснити ситуацію.

Опубліковано

Не поспішай забувати :-) В мене на Cel300A+i440BX спокійно бачить вінчестер 120 Гб.

.

Ну якшо йому повезе , а так ти назвав легендарну звязку ,Cel300A,який плавно превращаєтся в 450 , з продуктивністю більшою як пентіум - так вобще песня. ;)

дійсно треба модель материської плати і тоді буде видно ,що з того получиться.

Опубліковано

народ, вы не в Железе

скоро начну наказывать за рассуждения...

вам не пох? пусть покупатель инетересуется тем, что ему надо

вас тут умных дохрена.

Опубліковано

Це, то ясно, що форум не про залізо. але в порядку оффтопіка, розказати людині варто, Щоб не було потім скарг, що не те, що потрібно продали.

Я постараюся приліпити в Залізі ось цю таблицю, де точно і чітко розказано і розписано, який проц і яка пам'ять із якими частотами стане на мамку на с370.

Соррі. Просто народ розучивс я користуватися Гууглом. І Запитувати правильні питання.

Опубліковано

Купив вінт і оперативку, всім дякую! З оперативкою проблем нема, все фунциклює, а от з винтом повозився. На нього ніяк не хотіла ставитись вінда, хоча біос його бачив ітд. форматував і в фат і в нтфс, нічо не допомагало. закінчилось тим що розбив 80гіговий вінт на 4 по ~20 гіг(фат32), а на старий вінт поставив він98.

Тему можна закривати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...