Перейти до змісту

Стівен Кінг

Slavco

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне, сабж.

Цікавить ставлення до творчості даного пана.

Його образ, як на обкладинках пишуть "Кароль ужасов", як на мене, просто реклямко.

Особисто я його читаю, і мені подобається... не кров і злодіянія поганих дядьків, а те як він описує людські емоції і відчуття...

Опубліковано

полюбляю. люблю його зв"язки між різними творами: назви міст, згадки про героїв інших творів і т.д.

Дуже подобається вестерн-фентезі "Темна башта" і ностальгійна " в Атлантиді". Чудово створює атмосферу нагнітання емоційного стану. :) Колись читав повість, де за сюжетом щось недобре мало статися з вагітною жінкою.А у мене тоді дружина була вагітна. Був такий нажаханий, що на півроку відклав цю книгу:)

Коли читав вечорами твори про вампірів, то з острахом поглядав на темні вікна квартири :D

Опубліковано

Кілька днів тому дочитала "Серця в Атлантиді" - і ніби заново відкрила Стівена Кінга для себе. Неймовірно глибого і захоплююче передана атмосфера 60-их - початку 70-их років, причому настільки, що інколи з"являється ностальгія - ніби я сама жила у ті часи і сумую за ними :) . Захоплює не лише сюжет (а він, як завжди у Кінга, досить напружений), цього разу мене зачарувала і якоюсь мірою здивувала тонка майстерність автора в описі людських взаємин, вибору життєвого шляху, почуттів та емоцій. Здивувала - бо мені здається, я не знала такого Стівена Кінга. Років 8-9 тому я захоплено ковтала його романи, але зараз жодного не пам"ятаю. Але можливо тому повторне відкриття чудового письменника виявилось таким солодким :) .

Опубліковано

В свое время перечитал чуть ли не всего доступного на тот момент Кинга. Больше всего понравились "Игра Джеральда", "Туман", "Ловец снов" - много чего хорошего читал. Кинг умеет вытащить на поверхность большинство из наших страхов, за что мы его и любим :)

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Два фільма з моїх улюблених "Зелена миля" і "Втеча з Шоушенка" зняті за Кінгом, ніхто не скаже, що це "попса". Кінг вміє писати і робить це майстерно, не всі речі, звичайно, шедеври при такій продуктивності, але явно це не "дешеве чтіво"

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Кінг - один з улюблених авторів. Дійсно вміє зачепити якусь струнку що відповідає за наші страхи. Подобається те, що в його творах хепіенди не дуже і хепі.

Найкраще для мене це цикл "Темна вежа". Всі шість книжок проковтнула. А от кінець сьомої розчарував. Склалось враження що автору просто стало скучно писати. І він вирішив поскоріше її закінчити.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...