Перейти до змісту

Стівен Кінг


Slavco

Рекомендовані повідомлення

Власне, сабж.

Цікавить ставлення до творчості даного пана.

Його образ, як на обкладинках пишуть "Кароль ужасов", як на мене, просто реклямко.

Особисто я його читаю, і мені подобається... не кров і злодіянія поганих дядьків, а те як він описує людські емоції і відчуття...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

полюбляю. люблю його зв"язки між різними творами: назви міст, згадки про героїв інших творів і т.д.

Дуже подобається вестерн-фентезі "Темна башта" і ностальгійна " в Атлантиді". Чудово створює атмосферу нагнітання емоційного стану. :) Колись читав повість, де за сюжетом щось недобре мало статися з вагітною жінкою.А у мене тоді дружина була вагітна. Був такий нажаханий, що на півроку відклав цю книгу:)

Коли читав вечорами твори про вампірів, то з острахом поглядав на темні вікна квартири :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кілька днів тому дочитала "Серця в Атлантиді" - і ніби заново відкрила Стівена Кінга для себе. Неймовірно глибого і захоплююче передана атмосфера 60-их - початку 70-их років, причому настільки, що інколи з"являється ностальгія - ніби я сама жила у ті часи і сумую за ними :) . Захоплює не лише сюжет (а він, як завжди у Кінга, досить напружений), цього разу мене зачарувала і якоюсь мірою здивувала тонка майстерність автора в описі людських взаємин, вибору життєвого шляху, почуттів та емоцій. Здивувала - бо мені здається, я не знала такого Стівена Кінга. Років 8-9 тому я захоплено ковтала його романи, але зараз жодного не пам"ятаю. Але можливо тому повторне відкриття чудового письменника виявилось таким солодким :) .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В свое время перечитал чуть ли не всего доступного на тот момент Кинга. Больше всего понравились "Игра Джеральда", "Туман", "Ловец снов" - много чего хорошего читал. Кинг умеет вытащить на поверхность большинство из наших страхов, за что мы его и любим :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 3 тижня потому...

Два фільма з моїх улюблених "Зелена миля" і "Втеча з Шоушенка" зняті за Кінгом, ніхто не скаже, що це "попса". Кінг вміє писати і робить це майстерно, не всі речі, звичайно, шедеври при такій продуктивності, але явно це не "дешеве чтіво"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 місяця потому...

Кінг - один з улюблених авторів. Дійсно вміє зачепити якусь струнку що відповідає за наші страхи. Подобається те, що в його творах хепіенди не дуже і хепі.

Найкраще для мене це цикл "Темна вежа". Всі шість книжок проковтнула. А от кінець сьомої розчарував. Склалось враження що автору просто стало скучно писати. І він вирішив поскоріше її закінчити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...