Перейти до змісту

куплю кулер на відео

Yurik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куплю кулер до відео Asus GeForce 9600 GT, бо рідний почав гудіти як трактор сьогодні :(

Такий як на фото post-346-1251194913.jpg

Опубліковано

здираєш наклейку на кулері,там буде така затичка,виймаєш її,капаєш туди каплю масла,закриваєш і заклеюєш!(якшо під наклейкою не буде,то з іншої сторони є точно). Потім почистити кулер від пилу, і все буде тихо і холодно)

З.І: масло касторове;можна і слівочним,але воно швидше сохне.

Опубліковано

Дірочок там не було, або я погано дивився, але "залити" масла вдалося в отвір між лопастями кулера і пласмаскою якою він кріпиться до радіатора. В результаті гудіння пропало, питання тільки в тому на скільки часу?! :)

Заливав силіконову змазку

Опубліковано

якщо запаяний)))то китайській(одноразовий)-викинути треба.Хоча за мою практіку таких ще не було.Тут інше діло тут асус гласіатор,може погано дивився(таких я ще не мучив).Вистачить на пів року точно,а далі будеш бачити...

Опубліковано

В знайомого точно такий э і в нього щось з відяхою було, запитаю якщо відео накрилось поговорю може продасть

Опубліковано

В знайомого відяха ASUS 8600 їй ще менше року, але вона зламалася. Проте кулер ж нормальний точно такий як на верхній фотці.

Опубліковано
Куплю кулер до відео Asus GeForce 9600 GT, бо рідний почав гудіти як трактор сьогодні :(

Такий як на фото post-346-1251194913.jpg

Є точно такий з 9600-ї карти.За скільки тебе влаштує?
Опубліковано
Який стан? Скільки працював?

Ще нічого не знаю, чи продається чи ні стан хороший відяха менше року в нього. Може ще вона піде на гарантію. Завтра все виясню і відпишусь

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...