Yurik Опубліковано 26 Жовтня, 2007 в 20:24 #326 Опубліковано 26 Жовтня, 2007 в 20:24 Beeline ввел специальную услугу для жителей Донецкой области Несправедливо. Чому це тільки для Донецької обл., чому не для всіх користувачів в Україні. "Бджолайн" явно затупив
Facktor Опубліковано 26 Жовтня, 2007 в 21:06 #327 Опубліковано 26 Жовтня, 2007 в 21:06 Beeline ввел специальную услугу для жителей Донецкой области Несправедливо. Чому це тільки для Донецької обл., чому не для всіх користувачів в Україні. "Бджолайн" явно затупив Не сказав би... Спеціально для західних областей існує тариф "Західний". А ці бонусні хвилини, якщо я правильно зрозумів, можуть використовувати лише користувачі тарифного плану "29"і лише для дзвінків на номери білайн і лише після того, як витратити 58 коп. на перші дви хвилини розмови вдень. Для порівняння: з тарифом "Західний" за 7 коп я можу розмовляти півгодини, тобто на годину розмов я витрачаю 14 коп, а донеччанам на цю саму годину вдень доведеться витрачати як мінімум 58 коп. З.І. Цікаво чи можна ці бонусні хвилини витрачати на дзвінки на російські білайни... З.З.І. Все абоненты, которые активируют в период акции стартовый пакет 29 на территории Донецка и области, получают дополнительную услугу, которая дает возможность ежемесячно использовать 2 000 бесплатных минут для общения на всей территории действия сети Beeline. 2Yurik Шукай знайомих в Донецьку Хай там активують пакет і по пошті пришлють
fenom Опубліковано 29 Жовтня, 2007 в 09:30 #328 Опубліковано 29 Жовтня, 2007 в 09:30 З.І. Цікаво чи можна ці бонусні хвилини витрачати на дзвінки на російські білайни...З.З.І. Все абоненты, которые активируют в период акции стартовый пакет 29 на территории Донецка и области, получают дополнительную услугу, которая дает возможность ежемесячно использовать 2 000 бесплатных минут для общения на всей территории действия сети Beeline. 2Yurik Шукай знайомих в Донецьку Хай там активують пакет і по пошті пришлють не думаю... В Росіїї Beeline не існує.... Там Билайн...
well Опубліковано 19 Листопада, 2007 в 19:47 #329 Опубліковано 19 Листопада, 2007 в 19:47 2 fenom скажи який з тарифних планів найвигідніший для використання при підключенні до інету??
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.