Перейти до змісту

Чому тільки КС?

fenmix

Рекомендовані повідомлення

Я звичайно знаю, що більшість мені скажи "оффтопік", але чому на луцький трафік припадає майже весь КС 1.6? Чи не вже в нас не може бути Quake 3, call of duty 4, Unreal tournament, battlefield 2, СТАЛКЕР та інших серверів? Люди би захотіли грати - скинулися на серверний пак і поставили би кваку або БФ2 чи щось інше. Є люди які люблять грати Diablo, лінейку чи інші РПГ по інтернету? Також можна було оновити список ігор, фільмів, треків, які дійсно увічнюють історію інтернету. Скільки вже раз піднімали тему про це, але можна би було скинутися. Я б не проти. Та треба хоча б половину форуму геймерів.

Та я б хотів, щоб на ЛМ було дійсно щось пограти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знімайте репутацію, принижуйте та я б хотів, щоб на ЛМ було дійсно щось пограти.

оффтоп:

если что то можно и РО и БАН, для полноты картины :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zevs_Isver от самі ви може теж граєте в онлайн ігри. Та ви б хотіли пограти в улюблені ігри з лучанами на високій, та майже безкоштовній швидкості.

А на рахунок репутації це я погарячкувався :).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я тока в ЛА2 и в косынку играюсь

такие темы о игровых серверах поднимаются регулярно - но так как нет большого контингента игроков - так же регулятно и загинаются

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так гравці час від часу самі кажуть що хочуть, а як справа йде про діло то ніхто не тякне. Хіба всім начхати?:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чи не вже в нас не може бути Quake 3, call of duty 4, Unreal tournament, battlefield 2 та інших серверів?

Як ти міг забути STALKERи (ТЧ, ЧН, MP beta (build 2947))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо люди захочуть, потім можна голосовку зробити, чи дасть хтось на діло добре (на рахунок сталкера я обома руками за).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Платиш гроші - замовляєш музику

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

silia а вам за адмінство(за догляд) за сервером(рами) КС щось до З/П доплачують?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Платиш гроші - замовляєш музику

А яка такса?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знімайте репутацію, принижуйте та я б хотів, щоб на ЛМ було дійсно щось пограти.

оффтоп:

если что то можно и РО и БАН, для полноты картины :)

Топикстарер випей йаду, а краще убийся ап стену. Але я дам тобі деяку інйормацію, від яких маю надію твій моск перевернеться в животі Ктулху.

Але чому на луцький трафік припадає майже весь КС 1.6? - Здивуй своїм питанням сапорт твого провайдера, чудовий настрій їм гарантовано. Трафік й кожного різний, різні провайдери, ігри і кач а далі влом друкувать.

Чи не вже в нас не може бути Quake 3, call of duty 4, Unreal tournament, battlefield 2, СТАЛКЕР та інших серверів? - В нас це де ? Купи/скачай і грай офіціальні/всі інші сервера

Люди би захотіли грати - скинулися на серверний пак і поставили би кваку або БФ2 чи щось інше. - Прохай краще кошти ні лікування свої необізнаності, це так мягко кажучи.

Є люди які люблять грати Diablo, лінейку чи інші РПГ по інтернету? - Є люди, і что ?

Також можна було оновити список ігор, фільмів, треків, які дійсно увічнюють історію інтернету. - оновити свій багаж знань нікому не зашкодило.

Піши ечсо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VeryFate ти такий розумний що аж страшно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

silia а вам за адмінство(за догляд) за сервером(рами) КС щось до З/П доплачують?

Я не працю і ніколи не працював на ФК.

Все що робилось мною було на добровільних засадах і фанатізмі

ЗІ Такса залежить від задач. (обєма і складності роботи)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наскільки я розумію , то кожна ігра потребує виділеного сервера , інакше 2 ігри одночасно на серваку не пограти ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наскільки я розумію , то кожна ігра потребує виділеного сервера , інакше 2 ігри одночасно на серваку не пограти ....

современные ОС позворяют запускать больше 1 программы одновременно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Имхо квака по драйву натягивайет другие онлайн шутери

Хотя когда то очень любил халву по сетке лобатся-вот там адреналин

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можна сервер стратегії якоїсь замутить! а то кс вже трошкі задовбав........ навіть той самий варкрафт або стракрафт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О ужас :wacko: ніхто думати не хоче.

КС сервер то не датагруп а http://vbios.com/, він там лише територіально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О ужас ніхто думати не хоче.

КС сервер то не датагруп а http://vbios.com/, він там лише територіально.

http://westgame.org/ а це по твоєму не КС? :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЕНОТ - ти не в темі :)

Прочитай гілку а не лише останій пост.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЕНОТ - ти не в темі :)

Прочитай гілку а не лише останій пост.

Краще жуй чім говори ;)

Вестгейм також на внутрішньому трафіку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вестгейм також на внутрішньому трафіку.

Чийому внутрішньому трафіку - уточняй. :P

Да і ті сервера - не сервера вашого провайдера, про що "більшість" навіть і не здогадується.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

К твоему свединию в такие игры как ты описал в 1м посте мало кто играет.Болие популярен во всём мире ето есть кс 1.6

Множество ещё детми начинали играть в кс. Ещё с версии 1.1 по лану.

А щас когда пошли уже ети виртус про,керч нет.Все хотят показать свою игру,можно и пропихнутся.

Что касается трафика,есть выход купи болие большой пакет трафика и играй себе на других серверах свои квейки,л2,и.т.д...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...