Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Дорогі форумчани прошу коментувати по факту кому подобається і приємно працювати із відеоадаптерами Nvidia або ж ATI!

Прошу розглядати усі дорікання та незгоди із відеоадаптерами тієї чи іншої ТМ!

Опубліковано

Ну якщо взяти дві відеокарти цих виробників приблизно одинакової характеристики і з однієї цінової категорії, то Nvidia показує, як правило, кращу "производительность" (забув як буде на укр. :( ) Ще можна сказати, що Nvidia більш надійні... Проте АТІ не сильно відстає від них... А ціна да - Nvidia на порядок вища...

Правда як на мене в співвідношенні ціна-якість, то АТІ рулить... :)

Опубліковано

Ага. Я краще куплю АТІ з 1 гігабайтом пам'яті ніж Nvidia з меньшими характеристиками. За ту ж саму ціну. А продуктивність не дуже великої ролі для мене грає. Аби потужність була. Продуктивність уже для фанатів геймерів. Ну яка різниця між тими двома десятками мегагерц? Якщо вони додаткові 100$ забирають? Я краще їх на проц викину. Вище сказане не відноситься до дих хто використовує ПК для відео монтажу або графічних пакетів. Тут уже сугубо індивідуальний вибір виробника графічних плат.

Опубліковано

А що в твоєму розумінні "потужність", бо я щось не в"їхав? кількість пам"яті?

з.і. в мене інтел гма і мені хватає. з графікою не бавлюсь, в ігри не граю

Опубліковано

наприклад для мене Nvidia так як і проци Intel були на порядок вищими тому що я обираю якість та продуктивність девайсів! Хай мене вибачать прихильники АТІ але останнім часом я помічаю що у нових і потужних їхніх відеоадаптерів спостерігається такий великий мінус як дуже велика температура відеоплат, це свідчить про те що їхні виробники дуже поспішають випустити нові плати на ринок і в них мало часу на проведення тестів! а наскільки мені відомо перегрів відеоадаптера сказується не тільки на ігрулях але і на цілій системі ПК!

Опубліковано
наприклад для мене Nvidia так як і проци Intel були на порядок вищими тому що я обираю якість та продуктивність девайсів! Хай мене вибачать прихильники АТІ але останнім часом я помічаю що у нових і потужних їхніх відеоадаптерів спостерігається такий великий мінус як дуже велика температура відеоплат, це свідчить про те що їхні виробники дуже поспішають випустити нові плати на ринок і в них мало часу на проведення тестів! а наскільки мені відомо перегрів відеоадаптера сказується не тільки на ігрулях але і на цілій системі ПК!

Холівар , так холівар  :D , а ти мені скажи якого дива Nvidia вже третій раз перемарковує відекарти , 

і Штеуд тоже хароший , як АМД взуло пенька 4 по повній програмі , і так зразу інтел полюбив оверклокерів, ;)

і зараз в середньму сегменті проти інтела в АМД є достойні противники і притому дешевші

ЗЫ .якість та продуктивність , А зцього місця подробніше , особлива про якість.

Опубліковано
а ти мені скажи якого дива Nvidia вже третій раз перемарковує відекарти

на мою думку вони просто створили нову серію відеокарт! ти представляєш собі GF 10200 GT ну і таке подібне це ж можна язика поламати!

і Штеуд тоже хароший , як АМД взуло пенька 4 по повній програмі , і так зразу інтел полюбив оверклокерів

якшо пішло діло до розгонів значить що девайси мають дуже хороший розгінний потенціал, притому якшо я купив карту за 100 зелених і розігнав її до рівня карти яка коштує 130 долярів і вона добре працює то я думаю що це непогано і тим більше окономія!

зараз в середньму сегменті проти інтела в АМД є достойні противники і притому дешевші

заміть "в середньму сегменті",я думаю що цим все сказано!

якість та продуктивність , А зцього місця подробніше , особлива про якість

Якість як для мене це робота девайса без глюків, збоїв та робота на повну!

Опубліковано

на дану тему як і Інтел - АМД можна спорити безкінечно і це нікому не секрет, особисто я схиляюсь до АТІ - навіщо платити більше ;)

Опубліковано

Ось можете порівняти:

GPU Radeon HD 4870X2

Объём памяти, МБ 2048

Тип памяти GDDR5

Интерфейс PCI Express

Система охлаждения активная

Частоты работы GPU, МГц 790

Частоты работы памяти, МГц 3800

Шина памяти, бит 256x2

Выходные разъемы DVI (HDCP), HDMI, VGA, DisplayPort

Размеры, мм н.д.

Дополнительное питание +

Поддержка DirectX 10 +

Разное поддержка HDTV 596 $ / 4989 грн.

GPU GeForce GTX 295

Объём памяти, МБ 1792

Тип памяти GDDR3

Интерфейс PCI Express

Система охлаждения активная

Частоты работы GPU, МГц 576

Частоты работы памяти, МГц 1998

Шина памяти, бит 448x2

Выходные разъемы 2xDVI-I, HDMI (HDCP), VGA (адаптер)

Размеры, мм н.д.

Дополнительное питание +

Поддержка DirectX 10 +

Разное поддержка HDTV, поддержка технологий PhysX™ и Cuda™, технология NVIDIA QUAD SLI 591 $ • 4936 грн.

post-6301-1250708108.jpg

post-6301-1250708197.jpg

Опубліковано
Ну то тоді ось така штукенція потрібна Quadro FX 4700 X2

оце монстер Nvidia руліт! Тим більше шо це лідер професійного ринку! Ви тільки подивіться на те які розширення вона підтримує 15360×2560 або 7680×5120

Опубліковано
на дану тему як і Інтел - АМД можна спорити безкінечно і це нікому не секрет, особисто я схиляюсь до АТІ - навіщо платити більш
ціна на адаптери майже рівна а продуктивність ОБЗОР
Опубліковано

Так сказати остані новини. ;)

AMD вышла в лидеры рынка дискретных видеокарт для ноутбуков  

Впрочем, NVIDIA должна винить за утраченное лидерство только себя.

Во-первых, репутацию мобильной графики «зеленого гиганта» сильно подмочила прошлогодняя история с интегрированными чипсетами и видеочипами, которые отпаивались от подложки под воздействием высоких температур. Во-вторых, переименование видеоплат на основе G92b в GeForce GTX 260M и GTX 280M, мягко говоря, не вызвало энтузиазма у «продвинутой» публики. И, в третьих, тепловыделение графики NVIDIA G9x предъявляет более серьезные требования к системе охлаждения на фоне младших представителей 4000-й серии Mobility Radeon.

то як там насчет качества в NVIDIA , :D

з форуму -

MRI:

да толку легче купить ноут с нв 9600M чем там 3470....

ага который по мощности является настольным 8500ГТ 

Вот в этом и беда компании - не надо на***вать покупателей!Но тут еще в другом дело, очень много бракованных карт 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...