Перейти до змісту

Польский аукцион Allegro

Terrable

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

знаю, що там трапляються старі поштівки та різні рідкісні фотки Луцька - оце клас! але я ніколи нічого не купував.

Опубліковано
Интересует методы оплаты, доставка, и возможные проблемы с данным аукционом. Кто что знает?

А тебе цікавить доставка в Україну чи по Польщі?

Сам купував через друга-поляка, який мені потім привозив в Україну. Він каже, що проблем немає, коли купувати у продавців з високим рейтингом.

Опубліковано

Тут якийсь чудак пропонує свої послуги:

http://baraholka.onliner.by/viewtopic.php?...0c742f59efe3539

Але деталей не знаю.

Якщо цікавить, можу у друга запитати, чи привезе і скільки коштуватиме. Він щотижня їздить. (Снинь лінк на товар у лічку)

Опубліковано

Только такой способ доставки? А сам хозяин товара не может отправить в Украину? Или стремно так?

З.Ы. пока не выбрал товар, спрашиваю на будущее

Опубліковано

Хазяїн може відправити товар і за кордон! Але про це він вказує у способах доставки. Треба дивитись кожний конкретний випадок. В основному - це по Польщі. Є навіть, що треба забирати самому.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Регулярно користуюся і замовляю всячину на аллегро (недавно привезли мені насос гідропідсилювача новий за 120усд, при ціні в Україні ~800усд :)). доставка - через знайомих. які туди у відрядження їздять. Але є вже люди (у Львові, правда) які на Україну доставляють за певну доплату. Продавці в Україну відправляти погоджуються дуже рідко, та й з нашими прикордонниками - це собі на шкоду. Мені по Польщі якось колесо йшло півроку(!) - і це при їхній практично бездоганній поштовій службі. А до нас - кордон, УкрПошта і тд.

Опубліковано

Главное с продавцом договориться. Доставка - это уже детали. если рейтинг у человека хороший - не кинет. Ну не должен по крайней мере. покупать можно и при регистрации на аукро - но как уже сказали - в таком случае продавец должен включить опцию - продаю заграницу. С оплатой могу помочь - пишите в личку.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...