Перейти до змісту

Веломийка


Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Вчора попав ввечері під дощик, приїхав весь мокрий, троха бруду на велі. Виникло питання - в нас в Луцьку ніде немає веломийки, де можна було б якісно помити велосипед? Тому що самому в однокімнатній квартирі, де ванна-горщик-пралька в одній кімнаті трохи напряжно, та й немає ніякого інструмента... плюс боюся лізти до деяких вузлів - бо не знаю, що там і як...

Ну, а якщо доведеться мити самому - то вирішив просто ставити в ванну, ополоснути з душа, попшикати якимсь Фейрі, потерти щіикою раму біля каретки, в інших місцях (до зірочок, перемикачів лізти не буду, стрьомно) - і знову водою змити. Якісь застереження будуть?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не боісь. Не так вже там і премудрості багато.

Головне не мий під тиском каретку та втулки (навіть якщо захищені), а все інше можна.

Особисто я спочатку вузол каретки, втулки та зірки витираю по-сухому (мастило, якщо є, гарно з пилючкою і грязючкою витирається), а вже грязючку з рами, ободів і т.д. змиваю губкою. Для цього вистачає відра води , коридору та шмат поліетилену.

Пхати вел у ванну де сам миюся якось антисанітарно, ІМХО.

Фейрі, Галу і іже їм подібні використовувати неварто, щоб бува у відповідальний вузол непопали (вони масло розчиняють).

Якщо є підозра, що дощова вода попала у відповідальні вузли, а перебрати часу одразу нема - скористайся WD40 (гарно воду витісняє, для чого, власне , і створений був).

Успіхів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...