Перейти до змісту

Медведєв пішов на Ющенка боєм

MrVes

Рекомендовані повідомлення

Напруженість у відносинах Росії й України зашкалює, заявляє президент Росії Дмитро Медведєв.

Про це він заявив у своєму відеозверненні, розміщеному на відеоблозі президента РФ.

Медведєв зазначив, що нинішні відносини Росії й України – "м'яко кажучи, непрості".

"Офіційний Київ зайняв відверто антиросійську позицію", - заявив Медведєв, перерахувавши аргументи на підтвердження своєї заяви.

відеозвернення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 67
  • Створено
  • Остання відповідь

Як на мене, таке звернення виключно для підіср..Ющенка перед виборчою кампанією. Свідомо загострюють стосунки, бажаючи вплинути на результати виборів. Тому свідчення остання фраза:"...сделаем все от нас зависящее".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якусь каку готують, до ворожки не ходи.

А відповідальність з себе збираються збагрити ось таким дитсадковим методом - "це не я пісочком кидався, а Вітя першим почав" :)

Доречі,  вже росіяни самі над своїм нанопрезидентом ржуть:

:)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це вже, м’яко кажучи, занадто.

Не знаю, як на це відреагують наші політики, а от в мене цей пі****ж викликає суто негативні емоції.

А каку вони почали готувати ще з візиту російського попа. Звернення - це вже друга серія.

UPD: друга редакція відеозвернення все розставляє на свої місця :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю, як на це відреагують наші політики

Москва якраз для них і влаштовує тест таким чином, щоб побачити хто куди хилиться  ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

После слов Медведева на украинскую власть нападут хакеры?

http://www.pravda.com.ua/ru/news/2009/8/11/97152.htm

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то шо наші поставляли зброю куда не попадя і так ясно. Цікаво як він збирається помогти українцям в Росії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну це уже занадто!!! Мабуть в Росії наближаються великі проблеми у сфері економіки і срочно потрібно знайти винних. Оскільки серед своїх немає кого підставити, вирішили взяти на порядок денний "братній народ".

"Короче.

Россия делает все, чтобы объединиться с Белоруссией.

Россия делает все, чтобы оторвать от Украины Левобережье Днепра и Крым.

Россия включает в себя, наконец, Абхазию, Осетию и все, что вообще под боком и само просится. Глубоко при этом плюя на реакцию Запада. Пусть утирается – пока мы еще в силах плюнуть".

Это не цитата какого-либо радикально настроенного российского политика типа Жириновского. Это – известнейший российский писатель, родившийся в Украине и живущий в Таллине, - Михаил Веллер

Взято ЗВІДСИ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відео з третього посту просто супер :smile-zachot:

пс: дякую тов. Медвєдєв за це "звернення" - тепер весь світ побачив, який ви у*бан! :0001:

ппс: "спите с кастрюлей на голове!" :_36:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А Ющенко все ще не знає як реагувати на це звернення. Пів дня ні гу-гу. Журналісти атакують МЗС - а ті їм : "Це не ми, це президенти має своє ставлення висловити." Ото вже "чудо" гарантівське.

Мені здається тут не тільки політичне питання. Наближається зима і нові газові перемовини. За одним із пунктів попередніх домовленостей ( які толком так ніхто і не знає до кінця, включаючи і самого президента) - ціна газу прив'язувалась до ціни нафти і коли нафта досягла піку свого падіння, росіяни заявили, що треба чекати ще пів року а потім вирівнювати ціни. Пів року пройшли, ціна на нафту пішла вгору - росіяни зовсім не мають наміру втрачати свої прибутки. А після таких заяв нові газові перемовини будуть дууууже ускладнені. От і побачимо, серія номер N - хто знов буде рятівником нації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

власне я від переляку чуть в штани не наклав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж лякаюсь за Україну. Європа об'єднується і виробляє спільний план дій в боротьбі з кризою. А у нас ні уряд, ні президент, ні ВР не мають зеленого поняття як протистояти кризі - хаотичний броунівський рух, латання дірок і загравання з електоратом в перманентній передвиборчій кампанії. Ще й тут починається "холодна" війна з Росією в якій кожен з українських політиків буде шукати вигоду для себе, піаритись і набирати передвиборні бали не думаючи що буде післязавтра і "невідстоюючи" інтереси України.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О, таки проясняється іззачого "сир-бор":

http://kommersant.ru/doc.aspx?fromsearch=6...;docsid=1216468

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

власне я від переляку чуть в штани не наклав

помаранчевим з підковками?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди ви взагалі думаєте про що гутарите:вборів йому не виграти і тому помалу готується іти "на пенсію". Я не здивуюся якщо відповіді з його сторони взагалі не буде, а якщо і буде то щось невнятне.. " - це ж не його передвиборна кампанія - це доля країни. Хай там як мене не звинувачують в пафосі. Ми ж не одним днем живемо. Звинувачуєм Росію, що вона про свої інтереси дбає. А у нас хто про них печеться??????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну, шо там гнилолиций шось родив? чи ваннiкова у вiдпустцi?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проти того, щоб Ющенко щось відповідав, найкраще щоб якийсь стажер з МЗС спокійним тоном повідомив від імені Президента своє бачення ситуації, от була б хохма - Мєдвєдєв з нанорівня скотився б до андстремів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

согласен, стажер и тот изрек бы чего мудрее, чем гарант...тому лучше вообще рта не раскрывать, разве что 1-го апреля.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Картина дня: "Запорожцы пишут ответное письмо Мєдвєдєву" :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін може я щось не розумію, але хіба його послання вимагає відповіді, ну захотіла людина чи там піар-корпорація щось какнути, ну какнула, ну всі поржали, оживились, все гуд, відповідь нафіга, МЗС це ж не асінізаторна служба щоб за Кремлем какашки збирати, раз народ неадекватний, що впринципі, всім кому потрібно, зрозуміло, то просто нажати ігнор і займатись конкретними питаннями а не плюватись братністю. Вважає Ямєдвєдко що український народ йому братній, хай собі вважає, але виконання домовленостей і договорів ще ніхто не відміняв - хоче по-братньому хай з ромалами циганочку вишиває.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спокійно і хорошо сказано.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

жаль тільки, що це сказав не сам Ющенко... Ульянченко досить гарно і коректно відповіла

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це реакція Ульянченко, як представника партії, а не голови Секретаріату!

P.S. А може напишемо форумну відповідь: "Бордівці Мєдвєдєву"? А Yarchik, оформить у своєму неповторному стилі. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...