Перейти до змісту

Гаррі Поттер у Промені

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Дитя три дні мордувало піти з нею в кіно на нового Гаррі Поттера. Віднєкувався, але пішов, бо ж дитя любить дуже.

Насторожила уже назва фільму іспанською мовою..Далі: тіні глядачів на екрані(глядачі не з нашого залу), звуки сміху на звуковій доріжці і смішних місцях, ізвєстноє какчєство картінкі. І субтитри іспанською, а часом і нагадування, що стягнуто це все зі spatorrent.com вопчєм, непріятно

Опубліковано
Дитя три дні мордувало піти з нею в кіно на нового Гаррі Поттера. Віднєкувався, але пішов, бо ж дитя любить дуже.

Насторожила уже назва фільму іспанською мовою..Далі: тіні глядачів на екрані(глядачі не з нашого залу), звуки сміху на звуковій доріжці і смішних місцях, ізвєстноє какчєство картінкі. І субтитри іспанською, а часом і нагадування, що стягнуто це все зі spatorrent.com вопчєм, непріятно

А Льодовиковий період 3. Реліз групи Електрічка. :D . Та Промінь почав здавати позиції.

Опубліковано

народ а что вы ждали от Променя???

а что вы хотели фильмов нарамьных вышло единици а пока появится лицензия(dwd-rip хотябы :D )ждать долго

вот и выкручивается Промень как может

хатите смотреть фильмы в нармальной записи тогда вперёд в Киев (Львов и тд. и тп.)

Опубліковано

А він ті позиції тримав?

Цікаво що там змінилося із часів СССР, крім фонтанів перед ним.

P.S. А старі "промінчики" були куди круче теперішніх, особливо ввечері

Опубліковано

тоже на гаррі потерра ходила з друзями...враження-повний кал...сюжет може і цікавий...а так...там попробуй рождеаися той сюжет...іспанська вапще вбила... <_<

Опубліковано

Был не так давно на Терминаторе 4, вроде как крутили с кинопленки. Но звук - только фронтальный, а никак не Surround, да и лампы на проекторах и киноаппаратах давно не мешало бы заменить. В общем, лучше бы все-таки продали наш "Проминь" одной из киносетей...или хотя бы в аренду долгосрочную отдали....

Опубліковано
Был не так давно на Терминаторе 4, вроде как крутили с кинопленки. Но звук - только фронтальный, а никак не Surround, да и лампы на проекторах и киноаппаратах давно не мешало бы заменить. В общем, лучше бы все-таки продали наш "Проминь" одной из киносетей...или хотя бы в аренду долгосрочную отдали....

ета ты прав...толку так просто не будет...смотреть палёные фильмы не хо както...

Опубліковано
в нармальной записи тогда вперёд в Киев (Львов и тд. и тп.)

Ну навіщо так далеко? В сусідньому Рівному є 2 ХОРОШИХ кінотеатра, які відповідаюсь всім уявленням про сучасне сінема

Опубліковано

Був у Промені на ПРЕМ"ЄРНОМУ показі нашого рідного художнього фільму "Владика Андрій" (у якому і я знявся :D ) - не знаю хто винуватий але якість зображення була конченою, у фільмі маса діалогів на різних мовах світу недубльованих українською а переведених титрами - так титри неможливо було прочитати...

Опубліковано

Промінь ріальне УГ ...

а на рахунок Гаррі Поттера, краще б ти Толік, скачав його з фтп, і подивився вдома ...

а якшо трєбувався імєнно перегляд в кінотеатрі .. то краще в Рівне зганяти .. навіть на тих же маршрутках ...

З.І.

на Термінатора 4 їздили з друзями в Рівне, і ше декілька фільмів теж там дивилися ... очєнь вмєняємо ...

З.З.І.

а на рахунок здавати в оренду чи то продавати якісь кінотеатри ... не обов*язково ж саме Промінь ... в нас тих невеличких кінотеатрів ше є пару штук ... причому вони не роблять майже ... а так і робочі місця .. і нормальні фільми постійно ... ну ви понімаєте карочє =)

Опубліковано

Проміню, такому яким він є зараз, триндєц при першому ж нормальному кінотеатрі в Луцьку, навіть меншому по розмірах. Ще його недолік полягає в великій кількості підлітків-коментаторів, в яких рот не закривається цілий сеанс.

Ну навіщо так далеко? В сусідньому Рівному є 2 ХОРОШИХ кінотеатра, які відповідаюсь всім уявленням про сучасне сінема

Кінопалац в центрі знаю, а який другий?

Опубліковано

современные кинотеатры строят с 3-4 залами. это для того, чтобы "отбить" затраты на прокат (весьма недешевый) фильма.

поэтому луцкие кинотеатры (максимум двухзальные) вряд ли кому интересны.

надо строить новое здание.

Опубліковано

обідно ...

всі дивляться нормальне кіно, на м*яких кріслах =)

а ми як всігда ...

З.І.

це ж очевидно, шо в нормальне кіно .. буде ходити повно народу ... особливо в перший час, я думаю туди попасти буде ппц як не просто =) черги і все таке =)

фільми з релізу, в офігенній якості .... мммммм

це ж скільки місця ше й на компі звільнить від всяких там екранок і іншого ....

Опубліковано

Та ту не має що говорити! А хто винен?.. Я вважаю жителі Луцька ну і звісно працівники, оскільки по-перше: люди самі платять по 10 грн. за таке гуано. По-друге: люди самі розрушують зал. Ось навіть прийдеш з дєвушкой на якийсь цікавий фільм, а ззаді на останніх рядах сидять гопи, курять, бухають, кричать,матюкаються. По-третє: Адміністрації далеко поф на те що відбувається в залі, це ж зрозуміло, якщо їм навіть на якість поф, поскачують ТС-ки і давай по 15-20 грн. косити! Вобшем, я останній раз був десь місяця 2 назад, після того вважаю краще полежати вдома подивитись туж ТС, хочаб безкоштовно, та комфортно - тоді хоч якесь задоволення від фільму! ;)

Опубліковано
современные кинотеатры строят с 3-4 залами. это для того, чтобы "отбить" затраты на прокат (весьма недешевый) фильма.

не обов*зково будувати нове приміщення.... в той же самий промінь можна зала 4 запхнути ... воно ж ппц яке здоровенне...

а кого буде цікавити 4х зальний кінотеатр в такому як Луцьк містечку ? він буде напів пустий майже завжди ...

в нас тут не міліоннік, і всі це розуміють ... ажіотаж, черги, забитий зал буде максимум тижня 2 ... а потім все піде по тічєнію. (і сємкі будуть видавати на вході бескоштовно :smile3: )

думаю шо 2 зали .. було б для нас в самий раз =)

Опубліковано
Та ту не має що говорити! А хто винен?.. Я вважаю жителі Луцька ну і звісно працівники, оскільки по-перше: люди самі платять по 10 грн. за таке гуано.

Та скільки там тих людей ходить....

По-друге: люди самі розрушують зал. Ось навіть прийдеш з дєвушкой на якийсь цікавий фільм, а ззаді на останніх рядах сидять гопи, курять, бухають, кричать,матюкаються.

Піди з дєвушкой краще в театр ;)

Опубліковано

Був в Вінниці в двох кінотеатрах ("Мир" і "Куцюбинського") - обидва двухзальні і в кожному на протязі дня по два-три різних фільми крутять. В Луцьку більшого чогось ні двухзальний кінотатр не потрібно - наше ж місто не мегаполіс із населленням в мільойн піплів...

Опубліковано

незнаю как другие а я 50 грн непожалел на поход в кино

при условии что будет

нармальный кинотеатр+нармальная запись+небудет такого (прости меня дядя модер) СРАЧА как у нас в промени)))

Опубліковано
обідно ...

всі дивляться нормальне кіно, на м*яких кріслах =)

а ми як всігда ...

В ровенском Кинопалаце стулья тоже старые, твердые и ободранные. Мягкие и удобные кресла обычно в новых киевских кинотеатрах вроде мультиплекса в "Блокбастере" :)

Опубліковано
а запись там такаеже как в Промени???

Ну, "Трансформеры 2" я смотрел - вполне хорошее качество :) И звук не только фронтальный, а и сбоку и сзади, как положено :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...